cdorob Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Stateam si ma gandeam cam cum ati reusit fiecare sa va luati masinile... Ati avut bani stransi la banca? Prime? Mosteniri? Chiar curios... Link to comment
VIPER Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Noi muncim de ne iese pe nas sa platim masina... Si asta o sa mai dureze inca 2 ani si ceva... Link to comment
cdorob Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Excelent - uitasem de rate! Ratele cam cat la % din salariu sunt? Link to comment
NFS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Stateam si ma gandeam cam cum ati reusit fiecare sa va luati masinile... Pai si de ce ne lasi pe noi primii? Link to comment
Satori Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Excelent - uitasem de rate! Ratele cam cat la % din salariu sunt? la mine ar trebui sa fie rata*2.5=salariu. Link to comment
aztec Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 sh... in rate de 100$ pe luna, fara avans, cu perioade de gratie din cand in cand... de la cumnat... :-D :-D Link to comment
hitman Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Stateam si ma gandeam cam cum ati reusit fiecare sa va luati masinile...Ati avut bani stransi la banca? Prime? Mosteniri? Chiar curios... Uite ce e moncher, mie mi se pare chiar deplasata intrebarea asta, fara suparare. Link to comment
cdorob Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Salut Hitman, Imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat de intrebare...Eu eram chiar pasnic. Eu ca sa cumpar pe Cexe am vandut Renaul Megane 1.9.dti si am mai pus 1200 de Euroi careu au fost dividende de la o firma la care sunt actionar. Cam asta, de fapt am intrebat ca sunt in dubii cu privire la metodele necesare pentru a putea sa imi mai iau un Matiz... Link to comment
hitman Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Salut Hitman,Imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat de intrebare...Eu eram chiar pasnic. Eu ca sa cumpar pe Cexe am vandut Renaul Megane 1.9.dti si am mai pus 1200 de Euroi careu au fost dividende de la o firma la care sunt actionar. Cam asta, de fapt am intrebat ca sunt in dubii cu privire la metodele necesare pentru a putea sa imi mai iau un Matiz... Mai, nu e vorba de ofensa aici. Teoretic cumpararea masiniilor e o chestiune de bisnisul pe care il face fiecare, si care ca sa zicem asa, este confidential. Io cind m-am apucat sai intreb ceva de genul asta pe oamenii cu care mergeam la bere (nu aici in tara) m-am ales cu un big 'Fuk off, is not your business!'. In rest puteai sa discuti orice cu ei. Cel mult daca vrei, pt. ca sintem la Romania, putem sa discutam asta la o bere, tete a tete. Link to comment
iso Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 ...pai simplu , cam la doi ani se mai string vreo' 2000de euro care se adauga la vechea mashina si hop una "noua"--SH . De chestia cu ratele nici nu vreu sa aud "> ca atunci cind am vreo' datorie parca ma tine de picior ... Link to comment
ticolino Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 rate, 400$x4 luni, la sefa Link to comment
florinbad Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Rate, 112 euro/luna, mai am de platit 3 ani si 3 luni... Link to comment
NFS Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Pentru asta mai era un chestionar cu "ti-ai luat masina in rate sau cu banu jos?" Da' daca n-aveti ce face pe la servici... Link to comment
alx Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 io am luat tico in rate in 98 cu 2300$ avans si rate 150$/luna x 36. scump, nu? Link to comment
Guest donraulo Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 eu simplu... am mers in targ cu 2500 euroi ... hotarat nevoie mare sa imi achizitionez tico... si cand am vazut ca preturile crescusera foarte mult...in acea perioada... iar la banii astia nu gaseam ceea ce cautam eu... plus ca erau numai 5 masini in tot targul in acea duminica , plus ca era un frig afara de mureai... am plecat acasa cu prezenta masina... banii i-am luat din banca...(credit nevoi personale) Link to comment
arp Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 io in "riesling" mi-am luat masina... pardon, leasing.. :gothigh: Link to comment
zalmoxis Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Rate, 112 euro/luna, mai am de platit 3 ani si 3 luni... ... da' chiar la fel!!! Link to comment
Recommended Posts