sergiuhusca Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) As vrea sa stiu si eu,cu ce as putea etansa un furtun la masina deoarece mi se scurge lichidul de racire pe acolo!Am vazut ca baietii astia de la service folosesc o pasta!Stiti cumva cum se numeste?Precizez ca furtunul respectiv intra intr-un teu! Edited October 27, 2007 by sergiuhusca Link to comment
scorpion Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Furtunul despre care vorbesti este fixat cu colier elastic ? Daca da , incearca cu un colier cu stringere cu surub , masoara diametrul furtunului si cauta unul care sa se potriveasca , ex furtun cu diam 25 mm , merge colier inscriptionat 20- 32 . Link to comment
sergiuhusca Posted October 28, 2007 Author Share Posted October 28, 2007 E fixat cu un colier cu strangere prin surub!L-am strans cat am putut dar tot se prelinge!Antigelul este un pic mai uleios si din cauza asta probabil!Oricum este o pasta!Dar nu stiu cum se numeste! Link to comment
Esperatul Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Silicon auto pentru temperaturi ridicate, ai grija sa nu folosesti prea mult ca nu-l mai scoti din instalatia de racire. Link to comment
Amentys Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 La fel am patit si eu. Colierul vechi s-a uzat. Cu un colier nou rezolvi problema. Link to comment
Pedala Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Trebuie curatata bine si suprafata pe care se strange furtunul Link to comment
Recommended Posts