BogdanG Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 @Iulian, 1. nu am cum sa-i schimb jantele cu unele de GTI pt ca nu merge, adica masina este ridicata mult si arata ca un tractoras deci nu pot sa-i pun jante sport. Am testat zilele trecute niste roti 195/65/15 si merg perfect, masina arata ca un cross golf adica nici cal nici magar dar e bine pt drumurile noastre, pina la urma m-am hotarat la niste jante aliaj de Logan cu gume 185/65/15 chiar arata bine tractorasul cu alea dar sa vad cum scap de sigla Dacia ) Daca reusesc sa le vand pe alea pe 17 " de la golful mare iau jante noi cu gume pe 15 si am rezolvat problema . Cu niste roti mai mari arata beton golful . 2. chiar ma amuza cind stau la semafor si ma uit la astia cu Passaturi cum se uita cu sictir la mine dar cind ajungem la benzinarie ei baga 10litri iar eu fac plinul, cam asta e diferenta . @ NFS, sa o crezi tu ca e inalta, cu rotile lui Sharpe de la Megane poti spune ca e inalta. Mai am de ridicat 30mm fata si de pus roti pe 15" si atunci chiar ca incap fara probleme sub masina, pe testate acum am garda la sol 220mm, din roti mai fac cam 30mm si daca mai ridic fata cu 30mm ajung la un 280mm . Ca idee SantaFe-ul are garda la sol 206mm ) Link to comment
laurentziu83 Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Eu cred ca tu o inalti ca sa o poti repara usor cand se strica. ) Sau vrei sa-i depasesti la semafor pe aia cu Pejo 107? ) Edited October 31, 2007 by laurentziu83 Link to comment
BogdanG Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Vreau doar sa o inalt mai mult pt a putea trece mai usor peste bordurile lui Videanu Mi-as dori un Golf Country dar nu pot inmatricula asa ceva, pina una alta ma multumesc cu cazanul meu . Link to comment
madkat Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) simpatica masinaria - sa te bucuri de multi km fara probleme alaturi de ea si dupa cum spunea cineva pe aici e "adevaratul" Golf... volanul e original? ca nu stiam sa fi pus acea sigla pe golf - oricum arata super! iar rama calandrului - rosie - GTI-style - nice touch - daca ii faci emblema neagra si sigla de gti - e tacamul complet... sa nu mai vb de o pereche de faruri/proiectoare rotunde calumea (in locul amaraciunilor alora micute) - si va arata cum trebuie Edited November 9, 2007 by madkat Link to comment
BogdanG Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 Volanul este original. Masca fata o caut de mult, si eu vreau cu 4 faruri dar nu mai exista Golf 1 la dezmembrari, o sa le cumpar noi cum am cumparat si restul pieselor schimbate dar sa vad unde gasesc. Link to comment
Recommended Posts