Jump to content

Penibil

Abram Burel

Recommended Posts

Corect. Televiziunile o dau in penibil, in goana dupa audienta. Ce bine ca exista torrenti si-ti poti lua filme bune, fara sa fii conditionat de reclame care dureaza sfertul de ora. Cea mai mare porcarie e kanal d. Am zis.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pai toata ziua la pc?! Ne mai si cultivam cu teveu'.

Penibile mi se par taxele impune de noul si gloriosul guvern- or sa ne stoarca , ca pe lamai. Daca nu ne-or da fum de ardei, tot o fi bine.

• 10 years later...
  • 1 month later...

PENIBIL !

Sa golesti rafturile magazinilor in ideia a a te prinde moartea cu burta plina, e de-a dreptu' penibil ! 😆

Cit morcov au unii c-o sa dea coltul, incredibil, de parca ar atinge 400 ani lejer de n-ar veni coane corona. Io miine imi fac buncar ! 😂

• 4 years later...

Din pacate nu, datele problemei nu pot fi schimbate, cei plecati dintre noi ... zero sanse de revenire. A gresi ii firesc, ii natural. Cit timp ti-ai tras in vena, ori ai tras pe nas, ori te-ai dat la sprit, dupa cere te-ai cocotat intre volan si scaun ai facut-o cu buna stiinta iar asta nu poate fi numita greseala ! Neee ...

e discutabila treaba, intervin aici si pacatele tineretii.  pe de alta parte, si pietonii ar trebui sa-si pazeasca pielea mai mult. adica, atunci cand mergi pe drum, nu mergi cu spatele la trafic. va deseori modul asta de deplasare. 

Intr-adevar, multor pietoniu li se filfie, ca din prostie, ca nu gindesc, lasa ca merge si asa ... Apoi cind ti-t taxeaza Garcea pentru ca o ard cu pletele-n ochi pe ulita, iute se dau loviti in sentiment cu tot neamu, sigur cineva are ceva cu ei nicidecum sa realizeze ca regula aia ii favorizeaza pe ei in prima faza.

In cazul de fata vorbim de teribilism, copchil pupat in coor si prost educat ce-a comis-o rau de tot. Nu-mi face placere a vedea pe vareva in puscarie insa ... asuma-ti naibi fapta daca tot ai comis-o si nu umbla cu fofirlica. Parintii astora decedati au un comportament decent ce-l favorizeaza pe idiot, ca de-ar avea de-aface cu unul ce are la baza ochi pentru ochi ... nu pre l-ar lua somnul.