Jump to content

Daewoo Tico Sl

cristifin

Recommended Posts

De curand am trecut si eu la Tico :mrgreen: ...masina este din august 1995 si are 75.000km.Pana acum totul este ok... am mers cam 2000 de km cu ea.In viitor as vrea sa-i fac cateva modificari,dar pana atunci eu zic ca merge si asa.

Sper sa va placa!

post-3080-1193755200_thumb.jpg

post-3080-1193755216_thumb.jpg

post-3080-1193755229_thumb.jpg

post-3080-1193755241_thumb.jpg

Arata super-bine, felicitari. De mult nu am vazut un Tic asa bine ingrijit si care arata atat de bine. Pacat ca usa aia nu a fost vopsita mai profesionist :grumpy: .

Oricum, sa o stapanesti sanatos si multi km de acum inainte fara probleme! :drinkers:

Bine ai venit printre noi ,intradevar arata foarte bine (cel putin de la distanta ) ptr. anii ei ! Incepusem sa-mi fac probleme ca au inceput sa dispara Tico-urile de pe aici . S-o stapanesti sanatos si fara probleme ! :thumbl:

Ceeee sa dispara Tico... nici gand. Inca se mai gasesc, chiar si cu putin km in bord. Isi merita banii, piese ieftine, intretinere usoara.

Multi km fara probleme si sa nu-ti bati joc de masinuta! Un set de gume pt iarna si un full-service pt anotimpul rece e destul.

Multumesc de urari...nu o sa-mi bat joc de masinuta...vreau sa o fac sa arate si mai bine! Pana acum i-am cumparat anvelope uniroyal noi,i-am schimbat uleiul +filtru,filtru aer si benzina,curea distributie +rulment intinzator,stopurile spate si volanul (i-am pus unul mai mic deoarece cu cel original nu prea aveam loc in masina :mrgreen: ).

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Iata o noua poza cu masina mea...intre timp a capatat un set de jante de aliaj pe 12" si un mp3 alpine...am mai facut cu ea inca vreo 5000km si nu m-a dezamagit. In concluzie este o masinuta fiablia!!! :D

post-3080-1208789763_thumb.jpg

Edited by cristifin
  • 5 months later...