cristifin Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 De curand am trecut si eu la Tico ...masina este din august 1995 si are 75.000km.Pana acum totul este ok... am mers cam 2000 de km cu ea.In viitor as vrea sa-i fac cateva modificari,dar pana atunci eu zic ca merge si asa. Sper sa va placa! Link to comment
dreaQ Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Arata extraordinar masina. Nici nu zici ca are 12 ani. Sa o stapanesti sanatos. "> Parca i-as da jos anumite acţipilde... Link to comment
laurentziu83 Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Cat a costat? Arata dubios de bine si are dubios de putini kilometri... Link to comment
cristifin Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 Kilometrii sunt reali pentru ca am luat-o de la un prieten de familie care a avut-o de noua! Link to comment
closchkutza Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Arata super-bine, felicitari. De mult nu am vazut un Tic asa bine ingrijit si care arata atat de bine. Pacat ca usa aia nu a fost vopsita mai profesionist . Oricum, sa o stapanesti sanatos si multi km de acum inainte fara probleme! Link to comment
nonel Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km cu ea. Arata super bine. Link to comment
Pedala Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Un exemplar in foarte buna stare. Lasa-l asa. Nu te apuca de impopotonari. Link to comment
cristifin Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 (edited) Multumesc baieti!...Din pacate usa din dreapta a fost vopsita de fostul proprietar si nu s-a nimerit nuanta...vreau sa o revopsesc la primavara! Edited October 30, 2007 by cristifin Link to comment
ToPser Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Bine ai venit printre noi ,intradevar arata foarte bine (cel putin de la distanta ) ptr. anii ei ! Incepusem sa-mi fac probleme ca au inceput sa dispara Tico-urile de pe aici . S-o stapanesti sanatos si fara probleme ! Link to comment
Lucian M Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ceeee sa dispara Tico... nici gand. Inca se mai gasesc, chiar si cu putin km in bord. Isi merita banii, piese ieftine, intretinere usoara. Multi km fara probleme si sa nu-ti bati joc de masinuta! Un set de gume pt iarna si un full-service pt anotimpul rece e destul. Link to comment
cristifin Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Multumesc de urari...nu o sa-mi bat joc de masinuta...vreau sa o fac sa arate si mai bine! Pana acum i-am cumparat anvelope uniroyal noi,i-am schimbat uleiul +filtru,filtru aer si benzina,curea distributie +rulment intinzator,stopurile spate si volanul (i-am pus unul mai mic deoarece cu cel original nu prea aveam loc in masina ). Link to comment
EM!L Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Arata excelent pt o masina de 12 ani . Sa te bucuri de ea si sa o pastrezi tot asa si pe viitor! Link to comment
andrei_xxl Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 (edited) Cati bani? La cum arata as da doi ticalosi ca al meu + diferenta BIG UP si 5 stele de la mine. Edited November 10, 2007 by andrei_ics_ics_el Link to comment
cristifin Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 (edited) Iata o noua poza cu masina mea...intre timp a capatat un set de jante de aliaj pe 12" si un mp3 alpine...am mai facut cu ea inca vreo 5000km si nu m-a dezamagit. In concluzie este o masinuta fiablia!!! Edited April 21, 2008 by cristifin Link to comment
ToPser Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 frumusele jantele , caut si eu demult asa ceva.. in schimb nu prea ai nimerit`o cu "ochii aia de pisica" de pe portiere Link to comment
SmartTony Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Frumoasa masina, sa te poarte in siguranta pe drumurile tarii si sa o vedem aici si peste 12 ani. Link to comment
madkat Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 tare fain arata pentru varsta ei! sa ai grija de ea tot asa si in continuare! iar jantele - modelul asta il stiu - arata excelent pe tico Link to comment
steph Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 De milioane masina. Foarte faina si pentru 2 ani vechime mai ales pentru 13. Link to comment
banzay Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Moooaaaa...zici ca-i noua... numai ca e gaurita de gloante ... Bravo Domle...asa se intretine o masina...daca si motorul merge la fel...jos palaria! Link to comment
Dumitru Cristian Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Superb Ticolinu'. Arata ca nou! Presupun ca a fost tinut in garaj, nu? Link to comment
Recommended Posts