Jump to content

Daewoo Tico Sl

cristifin

Recommended Posts

Multumesc pentru urari...jantele sunt originale de tico pe 12".....stopurile sunt luate de la un magazin din pantelimon.

Poti sa-mi spui unde in pantelimon ca sunt interesat si eu. Le-ai luat demult?

Multumesc anticipat.

• 1 month later...

Absolut superb Ticolino! Sa te poarte jde sute de mii de kilometri de acum inkolo fara incidente! Stopurile si semnalele din fata sunt geniale! De unde le-ai procurat (semnalele)? O adresa, ceva, sa merg direct la destinatie daca e sa fac un drum prin Bucuresti! Caut de un car de vreme asa ceva. WOW arata rau de tot!

Edited by DarkDogg
  • 10 months later...

Poze noi...

Salut, subscriu si eu, frumoasa masinuta iar "gaurile de gloante" si reptilele din parbriz accentueaza si mai mult aspectul ingrijit :D . Totusi am o intrebare: de unde este adus pentru ca nu tin minte sa fi vazut vreun tico romanesc cu ceas? Sau a fost imbunantatit pe parcurs?

Multumesc pentru urari...stopurile sunt luate de la un magazin din Pantelimon, iar semnalele le-am cumparat de la magazinul din Piata Muncii. Jantele sunt LionS orginale de Tico pe 12". :D

post-3080-125644586157_thumb.jpg

Edited by cristifin

Fara cuvinte... mi-ar place si mie una asa intretinuta. Felicitari pe munca depusa.

PS. Poti sa`mi zici te rog un pret aproximativ pentru stopuri+semnale?(ar fi cazul sa le schimb, ale mele s`au cam ingalbenit)