hitman Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Problema, pls. help: Copiez CD-uri cu mp3-uri pe hard, si imi da eraore la citeva melodii 'CRC error'. De unde vine eroarea asta? Fisierele respective se pare ca nu sint damaged pt. ca merg foarte bine de pe CD cu JetAudio pe calculator. Problema e suparatoare, ca daca dau copy CD pe hard, se opreste la fisierul cu eroarea respectiva si nu mai copiaza. Trebuie dupa aia sa reiau copierea manual, fisiere cu fisiere. Link to comment
andreis Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 a mai avut un prieten probl asta...cu ce program copiezi? le "tragi" pur si simplu sau folosesti ceva specific pt din astea?..el mi-a zis sa-ti spun sa incerci cu total commander(in caz ca nu ai incercat inca) si sa vezi daca asa merge...la el a mers Link to comment
hitman Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 Mai, le copiez cu exploreru'. O sa incerc sa gasesc comanderu'. Problema e ca sint multe CD-uri si e f. difficult sa te opresti din copiere mereu. Ia timp f. mult. Multumesc de tip!!! Link to comment
Satori Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 ai cumva chestia aia cu preview activata? Link to comment
hitman Posted November 30, 2004 Author Share Posted November 30, 2004 ai cumva chestia aia cu preview activata? Unde e aia? Link to comment
Satori Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 pai vezi in partea stanga a fiserelor o chestie de genul media player ready to serve atunci cand e focus pe un anumit fisier? oricum, sanse sunt ca cdurile si cdromul tau sa nu se impace foarte bine. Link to comment
iuzar Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 eu zic sa incerci intai sa faci o imagine a CD-ului cu CloneCD si dup-aia sa extragi fisierele cu alcohol 120% si ai rezolvat-o...no errors Link to comment
alx Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 problema este ca cd-urile sunt scrise cu o unitate de kkt. singura varianta este sa le copiezi cu un program care stie si "ignore" file cand copiaza. Link to comment
iuzar Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 problema este ca cd-urile sunt scrise cu o unitate de kkt. singura varianta este sa le copiezi cu un program care stie si "ignore" file cand copiaza. pai asta ziceam si eu...clonecd, daca vede ca nu poate copia, scade viteza pina la 1kbs si incearca pina reuseste sa citeasca...pe mine m-a salvat de muuuuuuuuuuuulte ori, la ce grija am eu de cd-uri Link to comment
hitman Posted December 1, 2004 Author Share Posted December 1, 2004 Am testat cu programul lui Shenck, mesrias rau programul. Am testat pe cd-ul cu cele mai multe erori. Rezultatul programului este: Error F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3 read 6061895 from 7853790 Error :F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3 Value must be between 1 and 2147483647 Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover1 - Evanescence - Bring Me To Life - www.mixermusic.net.mp3 Value must be between 1 and 2147483647 Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover2 - Evanescence - Farther Away - www.mixermusic.net.mp3 Value must be between 1 and 2147483647 Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover3 - Evanescence - Bring Me To Llife (Remix) - www.mixermusic.net.mp3 Value must be between 1 and 2147483647 Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover4 - Evanescence - Bring Me To Life (video) - www.mixermusic.net.mpg Error F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition1-evanescence-imaginary_(long_intro)-chr.mp3 read 4063108 from 6526535 Error :F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition1-evanescence-imaginary_(long_intro)-chr.mp3 Error F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition2-evanescence-bring_me_to_life_(bliss_mix)-chr.mp3 read 4718448 from 5129943 Error :F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition2-evanescence-bring_me_to_life_(bliss_mix)-chr.mp3 E clar ca e ceva nasol, la modul cum au fost ele inregistrate vred io. Sau nu? Link to comment
Shenck Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Error F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3 read 6061895 from 7853790 La baytu 6061895 din 7853790 a gasit eroare, eroare pe care nu a putut-o corecta. Error :F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3Value must be between 1 and 2147483647 nu s-a putut deschide fisierul. Fisierele astea la care ti dat eroare probabil sint pierdute. Daca tot vrei sa fie tacimu complet. Fa un test nu Nero CdSpeed si baga rezultatul (graficul cu cele 2 curbe galben / verde). Link to comment
Kali Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Din cate vad eu, piesele sunt Evanescence. Daca te grabesti, pot sa ti le trag eu la redactie, am asa ceva. Numai sa-mi spui cum, audio sau mp3. Despre erori, nu stiu ce sa-ti spun... Link to comment
hitman Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 Multumesc Kali! Din fericire am rezolvat problema. Am vorbit deja cu cineva sa mi le aduga. E bine sa stii ca cineva poate sa te ajute cu musica! Multumesc mult inca o odata. Link to comment
Shenck Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 Ti-am testat cd-ul Cu dvdwriter-ul merge copiat. Inclin sa cred ca e drive-ul tau bulit / nu face corectia de erori calumea. Am inclus un test suplimentar. Treba e ca si cd-ul n-a fost scris ok, dar merge folosit/ macar copiat. Am atasat graficul facut cu NERO CDSpeed, grafic care arata ok. Link to comment
hitman Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Mai, l-am testat pe lucruri diferite: Un incriptor de CD-uri Sony, si un DVD-reader. Si la ambele mi-a dat erori. Link to comment
Shenck Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 k, atunci Asus 160 4P Rulzzzzzzzz Ti-l pot copia daca vrei Link to comment
hitman Posted December 6, 2004 Author Share Posted December 6, 2004 Bine, te rog atunci copiazal dupa original, sa vedem daca mai face la fel. Aduc io blank la schimb la intilnire. Adevarul ca ce am io, e putin cam vechiutz (1 an?) si poate nu sta chiar asa bine la corectie erori. Dar chiar asa ambele adica dvd-ul si incriptorul? Ultimul pas va fi sa-mi iau unul modern. Link to comment
Recommended Posts