Jump to content

Musica format mp3 si nu numai

hitman

Recommended Posts

Problema, pls. help:

Copiez CD-uri cu mp3-uri pe hard, si imi da eraore la citeva melodii 'CRC error'. De unde vine eroarea asta? Fisierele respective se pare ca nu sint damaged pt. ca merg foarte bine de pe CD cu JetAudio pe calculator. Problema e suparatoare, ca daca dau copy CD pe hard, se opreste la fisierul cu eroarea respectiva si nu mai copiaza. Trebuie dupa aia sa reiau copierea manual, fisiere cu fisiere.

a mai avut un prieten probl asta...cu ce program copiezi? le "tragi" pur si simplu sau folosesti ceva specific pt din astea?..el mi-a zis sa-ti spun sa incerci cu total commander(in caz ca nu ai incercat inca) si sa vezi daca asa merge...la el a mers

pai vezi in partea stanga a fiserelor o chestie de genul media player ready to serve atunci cand e focus pe un anumit fisier?

oricum, sanse sunt ca cdurile si cdromul tau sa nu se impace foarte bine.

problema este ca cd-urile sunt scrise cu o unitate de kkt. singura varianta este sa le copiezi cu un program care stie si "ignore" file cand copiaza.

problema este ca cd-urile sunt scrise cu o unitate de kkt. singura varianta este sa le copiezi cu un program care stie si "ignore" file cand copiaza.

pai asta ziceam si eu...clonecd, daca vede ca nu poate copia, scade viteza pina la 1kbs si incearca pina reuseste sa citeasca...pe mine m-a salvat de muuuuuuuuuuuulte ori, la ce grija am eu de cd-uri

Am testat cu programul lui Shenck, mesrias rau programul. Am testat pe cd-ul cu cele mai multe erori. Rezultatul programului este:

Error F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3 read 6061895 from 7853790

Error :F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3

Value must be between 1 and 2147483647

Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover1 - Evanescence - Bring Me To Life - www.mixermusic.net.mp3

Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover2 - Evanescence - Farther Away - www.mixermusic.net.mp3

Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover3 - Evanescence - Bring Me To Llife (Remix) - www.mixermusic.net.mp3

Error :F:EvanescenceEvanescence - Bring Me to Life [CD-SINGLE] (Enhanced) - 2004 + cover4 - Evanescence - Bring Me To Life (video) - www.mixermusic.net.mpg

Error F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition1-evanescence-imaginary_(long_intro)-chr.mp3 read 4063108 from 6526535

Error :F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition1-evanescence-imaginary_(long_intro)-chr.mp3

Error F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition2-evanescence-bring_me_to_life_(bliss_mix)-chr.mp3 read 4718448 from 5129943

Error :F:EvanescenceEvanescence.-.Rare.Tracks-Limited_Edition2-evanescence-bring_me_to_life_(bliss_mix)-chr.mp3

E clar ca e ceva nasol, la modul cum au fost ele inregistrate vred io. Sau nu?

Error F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3 read 6061895 from 7853790

La baytu 6061895 din 7853790 a gasit eroare, eroare pe care nu a putut-o corecta.

Error :F:Evanescence2003 - Fallen11-evanescence-whisper-rns.mp3

nu s-a putut deschide fisierul.

Fisierele astea la care ti dat eroare probabil sint pierdute.

Daca tot vrei sa fie tacimu complet. Fa un test nu Nero CdSpeed si baga rezultatul (graficul cu cele 2 curbe galben / verde).

Din cate vad eu, piesele sunt Evanescence. Daca te grabesti, pot sa ti le trag eu la redactie, am asa ceva. Numai sa-mi spui cum, audio sau mp3. Despre erori, nu stiu ce sa-ti spun...

Ti-am testat cd-ul ;)

Cu dvdwriter-ul merge copiat.

Inclin sa cred ca e drive-ul tau bulit / nu face corectia de erori calumea. Am inclus un test suplimentar. Treba e ca si cd-ul n-a fost scris ok, dar merge folosit/ macar copiat.

Am atasat graficul facut cu NERO CDSpeed, grafic care arata ok.

cdhitman.jpg

Bine, te rog atunci copiazal dupa original, sa vedem daca mai face la fel. Aduc io blank la schimb la intilnire. Adevarul ca ce am io, e putin cam vechiutz (1 an?) si poate nu sta chiar asa bine la corectie erori. Dar chiar asa ambele adica dvd-ul si incriptorul? Ultimul pas va fi sa-mi iau unul modern.