Ami Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Bre, da' stiu ca s-au lenevit oamenii...ne mai vedem maine seara? Link to comment
Alezz Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Vin si eu cu Cristina.Da sa nu mai vina asa multi ca Joia trecuta ca nu o sa mai avem unde sa parcam masinile... Link to comment
ileana Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Iti las locul meu de parcare. Joia asta ma oltenesc Link to comment
Pedala Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Maine cred ca ajung si eu dupa n luni Link to comment
Abram Burel Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ma intalnesc si eu, tot pe la 7,5 Link to comment
Ami Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 ileana said: Joia asta ma oltenesc Poti sa vii cu Guru in tandem si apoi te intorci in Tara Prazului Rasare!!! Link to comment
cristina_boboc Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Pe mine ma asteapta tizelul sa-l duc acasa, nu mai ajung! Link to comment
Pedala Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 AM trecut si eu pe la 9:30. Numai era nimeni. Chiar s-au subtiat randurile... Link to comment
BogdanG Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Nu eram pe naiba ) Eram la carciuma bre ca e frig si urat, nici cainii nu mai erau in parcare . Link to comment
NFS Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Am fost citiva, da' totusi subtirica rau prezenta. Cred ca tre sa bagam condica! ) Pe la 8 si-un pic am ajuns si am gasit pe BogdanG, Alezz si NDY (care s-a dat batut repede in fata frigului). Apoi a aparut si Ami. Am mai combatut vreo juma de ora apoi am zis ca-i vremea de-o berica N/A si de-o pizza. Draco a aparut si el pe la 10... normal ca n-a gasit pe nimeni in parcare, dar avea telefonul la el. In astfel de cazuri ne puteti gasi la Diamond situat pe partea cealalta a salii Polivalente (fata de parcare). Link to comment
Ami Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 (edited) Care "subtirica prezenta"? Slaba rrrrraaaauuuu! Dar trebuie mentionat dialogul cu "oltenii" facilitat de prezenta la fata locului a lui Guru si a Ilenei... Edited November 2, 2007 by Ami Link to comment
Satori Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Le mirosea gura? Eu am avut o mica aventura cu motorul pe ploaie... asa ca seara a fost rezervata uscarii Link to comment
BogdanG Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 @Ovidiutz la aceiasi de anul trecut adica la DIAMOND, chiar linga Sala Polivalenta, unde sunt terenurile de tenis si futbol . Link to comment
Abram Burel Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Sato, ai motor d-ala hibrid, de descompune apa in elemente si pe urma le da foc, sau a intrat buburuza la apa? Link to comment
Satori Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 A intrat... totul la apa E vorba de motor... ala pe doua roti... $##$%#$ prognoza lor! Link to comment
Recommended Posts