L`amour Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Cine vine azi? unde v-ati hotarat sa ne facem iarna?si la ce ora sa incepem nu stiu daca ajung sigur.mai vedem.eu sper sa ajung Nu mai cita postul anterior, si foloseste cu incredere majusculele! Edited November 1, 2007 by guru Link to comment
EM!L Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Pai scrie in titul! E cam "departe" de mine ) , cred ca o sa apar si eu astazi. Si e posibil sa vin cu Matizul . Intalnirea va avea loc incepand cu orele 19:30! Edited November 1, 2007 by EM!L Link to comment
Gizmo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ....e posibil sa vin cu Matizul . Salut, Emile ti-ai luat Matiz?? In alta ordine de idei:pana acum nu am mai reusit sa ajung la intalniri din cauza slujbei. Sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa mai ajung si eu! Numai bine "> Link to comment
RaZoR-07 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Chiar daca, indiferent de varsta, toti ne simtim si ne vom simti inca multa vreme tineri, mi se pare ca suna oarecum mai emblematic pentru Cetatea Baniei "La Casa Stiintei, pe Titulescu". Deci obiectez la titlul topicului... De acum va fi mai greu pentru utilizatorii GE sa ne spioneze intalnirile, ca ne-am mutat in ceata. Salut.Saptamana asta o sa-mi fac si eu aparitia in grupul vostru.Intalnirea o sa fie la Casa Stiintei din cate citii eu din spusele lui Razor-07 sau nu intelesei eu bine ? Uelcam tu za clab! Ai inteles foarte bine. Doar ca e "scrise" nu "spuse". Misto mutare... cum lipsesc o saptamana cum se intampla ceva notabil. Sper ca asta nu e un motiv ca sa lipsesti mai des... > unde v-ati hotarat sa ne facem iarna?si la ce ora sa incepem nu stiu daca ajung sigur.mai vedem.eu sper sa ajung Nu mai cita postul anterior, si foloseste cu incredere majusculele! Mi se pare mie sau urmatorul suspend il iei chiar de la Guru... pana acum nu am mai reusit sa ajung la intalniri din cauza slujbei.Sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa mai ajung si eu! Care slujba? Utrenie sau vecernie? Noi te asteptam. Eventual, daca ai timp altadata, asteptam propuneri. Si eu vin. Chiar daca parerile sunt impartite cu privire la noua locatie, cred ca majoritatea o vor agreea (cineva, nu spun cine, persoana importanta, se referea la noua locatie cu cuvintele, citez, bomba asta, incheiat citatul). > Edited November 1, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Neeee, nu fac obicei din asta! Cum nu stiu unde e barul asta, poate se indura cineva sa imi spuna unde parcam masinile? La intrarea in curtea Casei Stiintei (adica inainte de parcarea celor cu masini SH sau... )? Link to comment
RaZoR-07 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Nu. Folosim parcarea din spate. Intrarea este langa intrarea de marfa a supermarketului. Deci, de la semafoare, spre Brestei, prima la dreapta si iar prima la dreapta. Atentie la "prag" cei cu garda la sol mica trebuie sa treaca incetisor. Link to comment
EM!L Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Gata, acum stiu! Ms frumos! Link to comment
RaZoR-07 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Cu placere. Primul rand de BRRC sau ce va mai pofteste sufletul il dau eu. Se mai ofera cineva? Link to comment
EM!L Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Chiar trebuia sa zici de BRRC? Cum e al naiba de aproape de mine, cred ca ma pot "sacrifica" sa vin fara masina, ca de mult timp aveam pofta de o bere. Mai analizam problema . Randul doi il dau eu. P.S. in caz ca ma decid "pt. bere" ma primiti nemotorizat )"> ? Link to comment
RaZoR-07 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Primim, primim... Probabil si altii vor face alegerea asta. Ai auzit Alinutz? Acum e momentul sa castige Chevy, ca astia cu WOO vin fara masini. > Link to comment
L`amour Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Asta e ultimul meu post aici.Prefer sa citesc in anonimat decat sa mai iau alt suspend aiurea k repet vreun post sau scriu cu litera mica.O sa incerc sa vin si eu azi dar nu promit nimic.prefer sa vb la telefon cu voi decat sa mai postez pe forum si sa iau suspend de fiecare data cand postez.Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva in special pe vaxxi si pe tolin si nu am sa mai postez de azi inainte. Edited November 1, 2007 by L`amour Link to comment
guru Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 NU incerca sa te autovictimizezi. E vorba doar de niste simple reguli de bun simt. Atunci cand intrii intr-o casa, sunt sigur ca bati la usa, saluti, te stergi pe picioare. Cam asa e si aici. Link to comment
alexino Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ma bag si eu cu inca un rand. Acum e momentul sa castige Chevy, ca astia cu WOO vin fara masini. > Vorbeste bre in numele tau. In ceea ce ma priveste, se pare ca tot cu ceai cald si ciocolata fierbinte am sa ma dreg. Link to comment
EM!L Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Mai e o varianta... ceai cald cu rom! Link to comment
perfidus Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Daca a ramas ora 19:30, e problematic... La ora aia trebuie sa astept un tren in gara. Daca va mai gasesc pe la 20:30, la al treilea-al patrulea rand ma bag si eu. Link to comment
perfidus Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Si a fost o intalnire record. Nu m-am gandit sa fac numaratoarea dar nu ne-au ajuns doua mese alaturate. Il las pe RaZoR sa vina cu un rezumat, mai ales ca intalnirea s-a intins mult in noapte, si eu n-am putut ramane pana la sfarsit. Chevroletii au fost invinsi la scor. Pe unde sunteti mai Alinutz, Lexu, Razv? Si o poza cu "buchetul" facut cadou Ileanei de moderatorul nostru cel dur, Guru: Edited November 2, 2007 by perfidus Link to comment
RaZoR-07 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Cu voia dumneavoastra, dragi colegi, voi mai intarzia putin cu cronicuta. Tot ce va pot spune in acest moment este ca am rezolvat in sfarsit acel "security issue" care m-a preocupat si v-a inveselit toata seara. Edited November 5, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 L-ai capturat? Sa mi-l pastrezi, Mishu' deja intreaba de el ) . Link to comment
perfidus Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Cum a fost, de tip "troian", sau "root kit"? Link to comment
RaZoR-07 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 (edited) Troian, ca l-am bagat in cetate cu manuta personala. Si nu l-am capturat, l-am exilat. Dar sa revenim la subiect... Suparat, nevoie mare, dupa inca o partida de pescuit dezastruoasa (ploaie, ceata, frig, namol, monstrul off-road a.k.a. Matizelu` impotmolit de enspe milioane de ori pe un drum pe care nu putea merge nici imeseu`) si prea putin alinat dupa o mini-intalnire cu Ileana si familia Perfidus, zic: E JOI ! AZI O FACEM LATA! Nici nu visam ce adevar profund imi trecuse prin minte... Ca sa nu fiu tentat sa las masina acasa, noul loc de intalnire fiind peste drum de locuinta subsemnatului, cu o jumatate de ora inainte mi-am facut de lucru pe la serviciu si apoi m-am indreptat hotarat direct spre Casa Stiintei, cap compas statuia lui Titulescu. Parchez grijuliu cu spatele la zid si constat cu satisfactie ca am ajuns primul. Ma duc la portbagaj unde pusesem de cateva zile doua pungi cu bomboane agricole, sa am ce face pana vin ceilalti. Cand m-am vazut fericit posesor al unei pungi multiplu gaurite din care curgeau laolalta seminte de floarea soarelui si coji, m-am activat instant. Alerta rontaitoare! Alarma de incendiu! Pentru cei care n-au facut armata, te trezesti brusc din visare si scoti tot din casa, inclusiv salteaua. Razboi total... Pana au inceput sa vina ceilalti, deja scosesem si roata de rezerva. Ah, uitasem sa precizez ca desi la pescuit fusesem cu Maty, ca sa nu atraga oarece priviri alunecoase, mutasem mare parte dintre bagaje in cealalta coreeanca din ograda mea. Inclusiv rozatorul devenit astfel dublu troian. La intalnirea record care a urmat (Ileana, Guru, Alexino, familia Perfidus, Scorpion, Emil, Amorezul, Lyvyu si subsemnatul, daca am uitat pe cineva, scuze, deh, batranetea) abia daca a fost loc in parcare, desi Ileana a venit cu Guru, iar Emil fara Capucino. Promitem sa nu se mai intample. Dar sa continuam cu acel important "security breach" spunand si celor care n-au venit cu noi sa ne stricam de ras impreuna, cum am incercat sa scot soarecu` din masina cu decibelii si n-am reusit decat sa scot bogdiguardu` si administratoru` din hotel, activati instant impotriva gloatei de roacari zurbagii care au invadat parcarea. Noroc ca ma cunosteau si si-au revenit la sentimente mai bune, ba chiar au ras si ei cot la cot cu noi de intamplarea cu coada. Deja s-a vorbit pe aici despre "buchetul oltenesc" primit de Ileana, asa ca nu voi insista asupra acestui episod. Dupa ce ne-am saturat de vanatoare, am trecut la episodul indoor al intalnirii, presarat cu glumite cu codita, poze cu buchet si telefon, discutii strategice despre iminenta intalnire nationala, momente financiare cu final neasteptat (cel putin pentru mine, care am pus pe masa o suma si am plecat cu alta, mai mare, de parca jucasem oarece pocher). Scorpion ne-a prezentat niste manuale scolare de limba coreeana (eu am citit toate pozele). Toata lumea a baut bere cu alcool mai putin eu, ca ma simteam responsabil fata de pasagerul clandestin pe care jurasem sa il duc nevatamat acasa, ceea ce am si facut. Epilog: dupa inca doua "sedinte de spiritism" am scos draqu din masina, dar nu stiu cum; cert e ca nu mai e... cel putin viu; poate ma trezesc dupa cateva zile cu ceva mirosuri pestilentiale; deocamdata nimic. P.S.: Amorezul promite ca nu mai scrie pe forum, ca a devenit "suspectul de serviciu" si il confunda lumea cu Cioaca si-l intreaba ce-a facut cu Elodia. Subsemnatul, care vedeti ce mult timp am, a venit cu propunerea ca posturile Amorezului sa treaca pe la colegii de forum inainte de a deveni publice, pentru "demirkuire" si "capitalizare". Semneaza: Cronicar de serviciu, Omu` cu soarecu` "> Edited November 13, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 abia daca a fost loc in parcare, desi Ileana a venit cu Guru, iar Emil fara Capucino. Promitem sa nu se mai intample. Eh... n-ar fi rau sa se mai "intample" prezente d'astea numeroase. Am intuit ca se vor strange masini multe si d'asta am lasat Capucino acasa ) . Link to comment
Recommended Posts