mariusaveo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) Vreau sa montez o banda cromata pe porbagaj ca in versiunea pentru america si canada, si stopuri clare ...cu leduri sau varianta din canada...bine inteles si alte elemente de tuning...eleron etc... Edited November 1, 2007 by mariusaveo Link to comment
NNN Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) ti-am dat PM cu site-ul, ca sa nu fac reclama aici neintentionat, am gasit site-ul pe alt forum. face orice spoilere, praguri, eleroane pe comanda cum vrea...chevy`tau..in alta parte nu stiu unde s-ar putea face...apopo draguta banda aia cromata, pe vectra C, epica am mai vzt asa ceva..cred ca ar veni dragut Edited November 1, 2007 by NNN Link to comment
magnet Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) NNN, nu cred ca faci reclama doar trebuie sa stim si noi de unde ce si cum... Este doar pur informativ...doar nu e site-ul tau...Te rog daca poti sa ne dai si noua siteul Mersi Edited November 1, 2007 by ovidutz Link to comment
mariusaveo Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 ti-am dat PM cu site-ul, ca sa nu fac reclama aici neintentionat, am gasit site-ul pe alt forum. face orice spoilere, praguri, eleroane pe comanda cum vrea...chevy`tau..in alta parte nu stiu unde s-ar putea face...apopo draguta banda aia cromata, pe vectra C, epica am mai vzt asa ceva..cred ca ar veni dragut http://www.zozotuning-sibiu.ro cel mai tare tuning dupa mine ( la un aveo) daca stie cineva altul facut pe aveo 4 usi 2007 il rog sa puna poze sa punem vedea si noi ceva!! Link to comment
NNN Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (edited) a pus marius site-ul care i l-am dat @mariusaveo:asta poate e cel mai prost tuning aveo facut vreodata la un aveo..ma rog gusturile nu se discuta jentile alea standard nu au nimic in comun cu restul masinii, masina parca are inaltatoare,clapetele alea de la usi negre nu se potrivesc cu nimic,in spate mai are si aparatori de noroi ), pleoape puse de mantuiala de se vede farul intre partea superioara al pleoapei si capota,iar de volanul ala cu rosu ce sa mai zic? Edited November 1, 2007 by NNN Link to comment
NNN Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Ma intereseaza sa-mi pun evacuare completa, tot traseul Borla, am sunat la pitesti costa 1000 ron cu manopera, cu tips cu tot. Acum crede-ti ca merita sa-mi decupeze putin din spoiler spate in doua parti pentru a pune 2 iesiri pe stanga 2 pe dreapta? ar da mai frumos..sau doar cu iesirea pe stanga? Link to comment
Dortmund Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 (edited) http://www.zozotuning-sibiu.ro I-am sunat eu pe baieti pentru pleoape...si trebuie sa ma duc acolo shi sa stau vreo 2 zile. Dar avand in vedere k sunt din iasi...am sa mai caut Edited December 5, 2007 by Dortmund Link to comment
Tommy Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Ma intereseaza sa-mi pun evacuare completa, tot traseul Borla, am sunat la pitesti costa 1000 ron cu manopera, cu tips cu tot. Acum crede-ti ca merita sa-mi decupeze putin din spoiler spate in doua parti pentru a pune 2 iesiri pe stanga 2 pe dreapta? ar da mai frumos..sau doar cu iesirea pe stanga? Nu crezi ca e cam caraghios la o masina sub 100 de cai sa ai doua iesiri la spate? Link to comment
Razv Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Nu prea stie lumea cati cai are Aveo .. pune'i doar o iesire Link to comment
juld Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 ma gandeam asa zilele astea. cum ar fi dak as pune tubina p aveo... are rost sau imi sar pistoanele p'acolo ca artificiile de revelion??? si inca ceva dak pun jentzi de 17" se strica directzia??? Link to comment
perfidus Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 (edited) N-am un raspuns la intrebarea ta, dar am o parere ca trebuie sa citesti pentru inceput aici edit: pentru ce pui aceeasi intrebare de doua ori, formulata identic (de enervant, daca n-ai inteles) pe doua topicuri, dupa ce ti s-a facut deja o observatie? Hai La Multi Ani! si mai revin-o dupa ce citesti ce ti-am recomandat. Edited December 31, 2007 by perfidus Link to comment
NNN Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 unde se face asa ceva : http://www.youtube.com/watch?v=VFrYcdD41kA Link to comment
NNN Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 1)am nevoie de niste sfaturi, care ma ajuta...am gasit 2 tipuri de jante, 2 modele, care din ele credeti ca s-ar potrivi pe aveo negru?Votati pls chiar vreau sa le cumpar insa nu sunt decis complet 2)cine doreste stopuri clare aveo,sa-mi dea un PM. Nu se gasesc in tara , so.. Link to comment
closchkutza Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Alea pe negru clar. Cu celelalte ar iesi o mare tiganie. Link to comment
NNN Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 (edited) asa ma gandeam si eu,mersi,plus ca masina e neagra,iar buza jantei e argintie nu face altceva decat sa scoata janta si cacuciucul pe 40 in evidenta. Nu stiu sa lucrez in photoshop ca le-as fi pus pe un aveo sa vad cum vin (cele negre) Edited January 17, 2008 by NNN Link to comment
Razv Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 La ce pret le'ai gasit? si pe cat? Link to comment
puchi Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 >mariusaveo<,este un coleg ,da nu dau de el (inca ),pe nustiu care topiic .Care aduce semnalizatoare clare pt aveo.Cauta si tu si da-mi un pm. Link to comment
NNN Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 La ce pret le'ai gasit? si pe cat? 2100 lei, pe 17" Link to comment
Livass Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Salutare. Stie careva care sunt preturile pentru accesoriile de tunning fabricate de catre GM pentru Aveo? Ma tot uit pe situl Chevrolet Romania si cel mult pot afla codul produselor dar nu si pretul acestora. Si daca cumva stiti si care dintre dealeri monteaza astfel de accesorii si cam cat costa manopera. -> accesoriile sunt aici: http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/aveo-4us...e-generala.html Link to comment
puchi Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Bandouri laterale ,paravinturi ,sorturi noroi ,manere interioare cromate (astea sunt care le-am montat eu ,fara manere ca le-am vopsit .Manopera se ia la ora . Link to comment
marchizu Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Salutare baieti Pt. "puchi" ai spus citez : "Bandouri laterale ,paravinturi ,sorturi noroi ,manere interioare cromate (astea sunt care le-am montat eu ,fara manere ca le-am vopsit ..." Deci manerele int. pana la urma sunt cromate sau vopsite, ca am intrat in ceata de tot, deoarece eu stiu ca aceste manere int. sunt din plastic. M-ar interesa si pe mine sa vopsesc aceste manere deoarece sau cam jupuit. Poti sa fii putin mai explicit, cu ce vopsea le-ai "zugravit" Pt."Livass" Eu am intrebat la reprezentanta (AWP-Pitesti) pretul pt. bandourile laterale (cod X004212400) si am primit un pret incat am ramas blocat: 420RON. Mie personal i-mi pare un pret foarte mare pt. 4buc. plastic probabil ca si celelalte produse sunt la fel de scumpe, iar referitor la manopera cred ca daca te pricepi putin poti sa le montezi singur La buna vedere Link to comment
puchi Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Da ,marchize confuza exprimarea sorry .Am postat undeva poze cu vopsirea evacuarilor si a manerelor (dar nu mai stiu unde )Vezi poze. Link to comment
Raresh20 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Rezista vopseaua si lacul?Nu s-au sters deloc inca? Link to comment
Recommended Posts