Jump to content

Tuning Pentru Aveo (2007) 4 Usi

Recommended Posts

• 1 month later...

poze noi cu tuning AVEO white :)

incercare tuning in paint. voi reveni cu poze dupa punerea in practica a schitei!!!!

sper sa iasa cum imi doresc

am gasit chiar si paravanturi(deflector se aer) pt AVEO fata +spate la doar 139 lei

la o firma din Cluj.taxa de curierat este 30 ron(pt BV)

paravant.ro/hekochevroletaveo4usifatasispatemarcaheko-p-1188.html?...

post-22340-126726460835_thumb.jpg

post-22340-126726462919_thumb.jpg

post-22340-126726464465_thumb.jpg

post-22340-126726467533_thumb.jpg

post-22340-126726503516_thumb.jpg

post-22340-126726506255_thumb.jpg

• 1 month later...

Daca voua va place, e bine. Janta aia se vede naspa prin capac cu spite "a la aliaj". Iar scrisul ala pe portiere... nu stiu, dar nu cumva e scris pe spatele masinii, pe portbagaj, cu litere cromate? Ma rog, spor la sorcovit. Inafara de capota, care o vreau colantata ca deja e ciuruita de la pietre, nu vreau sa lipesc nimic pe masina. Consider ca arata ok asa, cum a iesit din fabrica.

Mai e un Aveo fix aceeasi culoare prin Ploiesti, fix la fel inscriptionat pe portiere.

Numa' ca la ala scrie "TRANSPORT BOLNAVI" si e pe post de ambulanta.

Care-i rostu' sa scrii numele si modelul masinii pe ea, sa nu uiti ce conduci ?

• Like 1

Am dat un plus la faza asta, am ras puternic! Auzi la el, "transport bolnavi: =)) .

Se scrie si pe laterale sa moare vecinii de ciuda ca omu' are masina americana.

Edited by Lucian M
  • 3 months later...
  • 5 weeks later...

Salutare. Stie careva care sunt preturile pentru accesoriile de tunning fabricate de catre GM pentru Aveo? Ma tot uit pe situl Chevrolet Romania si cel mult pot afla codul produselor dar nu si pretul acestora. Si daca cumva stiti si care dintre dealeri monteaza astfel de accesorii si cam cat costa manopera.

-> accesoriile sunt aici: http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/aveo-4us...e-generala.html

Trimite-le un mesaj cu codul produsului pe care il doresti shi o sa o sa iti trimita mail cu pretul acestuia.

Asha am procedat shi eu ptr. (Setul de ornamente de Caroserie) si mi-au trimis mail cu pretul acestuia respectiv 2506 ron

• 5 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • 4 months later...