andreiz06 Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Voi reveni cu poze dupa ce le vopsesc, si le montez Link to comment
cipylika Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 poze noi cu tuning AVEO white incercare tuning in paint. voi reveni cu poze dupa punerea in practica a schitei!!!! sper sa iasa cum imi doresc am gasit chiar si paravanturi(deflector se aer) pt AVEO fata +spate la doar 139 lei la o firma din Cluj.taxa de curierat este 30 ron(pt BV) paravant.ro/hekochevroletaveo4usifatasispatemarcaheko-p-1188.html?... Link to comment
Mircea Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Asta-i pe principiul un perete verde, unul gaben si cand terminam ii f^&%em o dunga neagra... Link to comment
EM!L Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Mijto Da', pare-mi-se, topic mai potrivit era aici. Oricând, însă, te poţi inspira din Listă. P.S. Keep up ză good work! Link to comment
Lucian M Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Daca voua va place, e bine. Janta aia se vede naspa prin capac cu spite "a la aliaj". Iar scrisul ala pe portiere... nu stiu, dar nu cumva e scris pe spatele masinii, pe portbagaj, cu litere cromate? Ma rog, spor la sorcovit. Inafara de capota, care o vreau colantata ca deja e ciuruita de la pietre, nu vreau sa lipesc nimic pe masina. Consider ca arata ok asa, cum a iesit din fabrica. Link to comment
VAXXi Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Mai e un Aveo fix aceeasi culoare prin Ploiesti, fix la fel inscriptionat pe portiere. Numa' ca la ala scrie "TRANSPORT BOLNAVI" si e pe post de ambulanta. Care-i rostu' sa scrii numele si modelul masinii pe ea, sa nu uiti ce conduci ? 1 Link to comment
Lucian M Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Am dat un plus la faza asta, am ras puternic! Auzi la el, "transport bolnavi: . Se scrie si pe laterale sa moare vecinii de ciuda ca omu' are masina americana. Edited April 14, 2010 by Lucian M Link to comment
closchkutza Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 si cam asta a iesit WOW! Genial! Vreau si eu!! Link to comment
vieri Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 (edited) Lista cu accesorii aveo. Lista este luata de la reprezentanta. Imagini cu accesoriile: http://www.fileshari...esorii_aveo.pdf Edited July 22, 2010 by vieri Link to comment
UtaK Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 Salutare. Stie careva care sunt preturile pentru accesoriile de tunning fabricate de catre GM pentru Aveo? Ma tot uit pe situl Chevrolet Romania si cel mult pot afla codul produselor dar nu si pretul acestora. Si daca cumva stiti si care dintre dealeri monteaza astfel de accesorii si cam cat costa manopera. -> accesoriile sunt aici: http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/aveo-4us...e-generala.html Trimite-le un mesaj cu codul produsului pe care il doresti shi o sa o sa iti trimita mail cu pretul acestuia. Asha am procedat shi eu ptr. (Setul de ornamente de Caroserie) si mi-au trimis mail cu pretul acestuia respectiv 2506 ron Link to comment
marian_fagaras Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 am nevoie de o idee...unde gasesc acele pleoape de aveo..ca la cate magazine am incercat...niciunul nu a avut asa ceva Link to comment
marchizu Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 daca citeai putin mai in urma adica in pag. 4 ,dar conform spuselor lui " andreiz06 " Le gasiti aici http://www.autozr1.n...rolet-Aveo.html Link to comment
chiribaul Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 salutare,de unde pot sa fac si eu comanda de paravanturi,fata si spate,pt aveo sedan? multumesc Link to comment
Bogdan_Dragos Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Da ,marchize confuza exprimarea sorry .Am postat undeva poze cu vopsirea evacuarilor si a manerelor (dar nu mai stiu unde )Vezi poze. sall,spune-mi si mie te rog cum ai scos alea din bord Link to comment
daniel_geku Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 salutare pleoape pentru kalos limuzina cunoste cineva unde pot achizitiona? Link to comment
Recommended Posts