dinoc Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Cautand ceva pe net, am dat din gresala de asta: http://www.bluexenon.ro/multimedia-integra...rolet-aveo.html Link to comment
hawkeye Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 O rula Windows Mobile sau nu o fi I-Go? Ciudat ca nu se specifica producatorul dar e interesant ca suporta comenzile audio de pe volan. In alta ordine de idei, pretul este foarte bun pentru ce stie sa faca. Dar ma mai gandesc pana sa pierd garantia la sistemul electric, nu am decat un an si ceva la masina. Link to comment
dinoc Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 (edited) Sincer nu stiu, dar ma gandeam ca poate aflati voi . Interesant este ca se lauda cu navigatie toata Europa (inclusiv Romania). Edited November 2, 2007 by dinoc Link to comment
hawkeye Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Asta ma intriga si pe mine. Daca are Romania, cel mai probabil e ca foloseste i-go. Rezulta Windows Mobile. Desi e posibil sa fie harta Romaniei de la TeleAtlas (sau Navteq, cine o fi facut-o) deoarece se vand de ceva vreme la noi harti pentru audi/bmw/etc. Edited November 2, 2007 by hawkeye Link to comment
dinoc Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 Daca ar folosi I-go ar fi super desi nu cred ... Nu inteleg de ce sa ai probleme cu garantia ? Este ca si cum ai pune un casetofon in masina , sunt chiar asa de absurzi delaerii Chevy ? Link to comment
mariusaveo Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 as dori daca stie cineva, daca se potriveste cu consola de pe aveo 4 usi 2007... Link to comment
Mike1 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Daca, consola bordului modelului tau este prevazuta cu spatiu 2 DIN se va potrivi, este un standard international. Eu le-am trimis mail referitor la o unitate potrivita ca design pentru Leganza... inca astept raspuns. Link to comment
dinoc Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Good news, am aruncat si io o intrebare alora ce sistem de navigatie folosesc unitatile respective si mi s-a spus ca iGO sau MioMap ! Link to comment
codeman Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Nu a bagat nimeni asa ceva pe masina pina acum? Tare as fi curios sa vad cum arata montat Link to comment
sebip Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 (edited) Un pic fftopic: Ma bate gandul sa imi pun pe masina un car kit si am gasit ceva interesant facut de Parrot. Unde as putea gasi asa ceva de cumparat: http://www.parrot.com/documents/en/support...icommdaewoo.pdf Edited November 26, 2007 by sebip Link to comment
VAXXi Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Be-Loud stiu ca importa Parrot, intreaba-i. Link to comment
sebip Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Merci! Le-am scris ieri acuma astept sa vad daca primesc ceva raspuns! Link to comment
sergiuhusca Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Nu se mai aude nimic???Si-a montat cineva asa ceva pe masina? Link to comment
gheara Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 salut! am schimbat eu ceva mailuri cu ei si am aflat urmatoarele: (eu am un chevrolet aveo full din 2007 si am intrebat daca se potriveste la al meu si au raspuns ca da. nu stiu la alte versiuni, probabil ca se potriveste la toate.) citez: "Buna ziua Sedilul nostru este in Targoviste,il gasiti la "contact".Daca doriti sa ne vizitati va asteptam oricind,totusi va rog sa dati un telefon in prealabil. Cu stima" iar despre aparat citez iar: " Buna seara Aparatul se numeste "Sistem multimedia Chevrolet Aveo" Software navigatie:Igo 8,dar merge si MIO,TomTom,Navigon,etc. Sistemul de operare este WinCE 5.0 cu procesor Samsung ARM.Durata de viata a aparatului este teoretic nelimitata,practic limitata de uzura fizica a componentelor(min 5 ani ) Pt instalare puteti veni la noi la sediu. Cu stima " pretul este cel afisat pe site si acum ofera la promotie si camera marsarier. mie mi se pare o super achizitie, dar deocamdata nu mi-am permis aceasta investitie. sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa achizitionez aparatul. e drept ca inca am masina in garantie si cei de la service nu au fost prea incantati cand au auzit ca vreau sa montez asa ceva in alta parte decat service-ul lor... ce sa mai au cam facut mutre. deci doua motive care deocamdata ma tin in loc sa nu cumpar aparatul. Link to comment
degea Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 http://memimage.cardomain.com/ride_images/...40018_large.jpg Cat de bine se vede, vreau si eu asa dar nu as da 2.000 lei, as prefera mai ieftin fara Navigatie, doar DVD. Link to comment
COSMOALX Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 (edited) http://solomobi.com/...style&style=one din cunosc eu pe cineva care sar putea sa aduca asa ceva ... Trebuie sa puneti si " din " la sfarsitul linkului sa apara pagina Edited November 6, 2009 by COSMOALX Link to comment
adiacentaveo Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Sal , eu mi-am schimbat CD-playerul original de pe Chevrolet Aveo cu o unitate multimedia cu DVD,USB,slot cardSD,GPS (Romania+Europa),TV,camera pt. marsalier. Link to comment
root Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Felicitari! Iti dai seama ca urmeaza cateva intrebari: In primul rand, cum se aude? Calitativ cum e fata de sistemului audio original GM (care oricum e considerat un sistem bun)? Functioneaza comenzile audio de pe volan? Unde are antena GPS? Ce sistem de navigatie ruleaza? IGo? Se pot updata hartile, se poate instala altceva? E platforma Windows Mobile, Windows CE, sau altceva proprietar? Pret? Multam! P.S. Ce mama zmeilor sunt luminitele acelea colorate din jurul butonului de reglare a turatiei ventilatorului de climatizare? Link to comment
diablo Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 salut..poti pune un pret si de unde l-ai cumparat... Link to comment
adiacentaveo Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 se aude f. bine dar am schimbat difuzoarele din spate ca nu faceau fata(urmeaza sa le schimb si pe cele din usi),da functioneaza si com.de pe volan,il am de 1 an si 6 luni si nu am avut nici o problema cu el,si este dintr-un material care nu se zgarie(parca este un plastic cauciucat),antena GPS o am pe bord in partea dreapta in colt,pt. navigatie are separat un GPS-box pe care l-am bagat in spatele torpedoului si mere cu I-GO 2008,nu am incercat daca merge si cu alt soft,pret 2600 ron cu tot cu instalere si cu camera pt. marsalier,l-am cumparat din Bucuresti de la www.autogadget.ro. (ce se vede in jurul butonului care regleaza turatia ventilatorului este o bratara a fetitei mele Link to comment
Recommended Posts