Obi_wan_Kenobi Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) Dupa multa munca si nervi pe masura, am invins! Maine, 03.11.2007, la ora 11:00, la Primaria din Urziceni, in cadrul Zilei Cartii, se va produce inca o lansare a cartii "Joi seara, in parcare". Pot sa va prezint cartea despre intilnirile noastre din Bucuresti intr-un format nou, frumos, cu modificari pe ici si pe colo. Sper sa va placa. Sunteti invitati cu totii! Edited November 2, 2007 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 (edited) Sper sa fie! Multam fain! Edited November 2, 2007 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Abram Burel Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 ... cu modificari pe ici si pe colo... Deci, cenzura a invins Eu zic sa treci la treaba. Nici nu-mi mai aduc aminte cate serii de Terminator au existat Probabil ca ar trebui sa urmeze ceva de genul: Sambata, nebun la mare! Din pacate maine o iau spre... vest (Pitesti ), asa ca iti urez SUCCES! Link to comment
Satori Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Cenzura e fata buna, in acest caz ( http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showuser=367 ) Imi pare rau ca nu pot sa vin, sunt la scoala ($#@$#$@ mamei ei). Succes la lansare, asteptam poze! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 N-am cenzurat, bre, dimpotriva! Vom trai si vom vedea ce va mai fi, ca va mai fi ceva, he-he! Multam fain! Link to comment
Mircea Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 intr-un format nou, frumos, cu modificari pe ici si pe colo. Sper sa va placa. Nu nenea, masterul e important si mai valoros! Ala din care mai lipseste cate o pagina, mai sunt puse invers etc. Ai vazut ca si la timbre, alea cu defecte sunt mai scumpe Sforta fie cu tine Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 He-he! Stiu, tatutule! Multa lume mi-a zis ca ala e cu greutate! Oricum si ala si astea sunt muncite din greu de subsemnat, atita doar ca asta are o fatza de iesit pe rafturi, nu de anticariat ! Saru mina! Link to comment
ileana Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Stiri proaspete! Maine seara, adica pe 04.11.2007, ora 19.00, la stirile Antena 1 Slobozia vor fi transmise imagini de la lansare. Rugam membrii care sunt din zona si prind postul asta, sa inregistreze si sa ne dea la toti sa vedem! Link to comment
Recommended Posts