Jump to content

My Bug..

LollyPop

Recommended Posts

Salutare. De dimineaţă sunt fericita posesoare a unui Matiz Alb, care din păcate, are doar jante aliaj, alarmă, şi închidere centralizată. Este din 2004, şi are 27000 km. Eu zic că am făcut o afacere bună, având în vedere că a condus-o tot o doamnă, şi preţul a fost de 4.000 euro. Poze, promit că pun mâine..acum e târziu. Sper că nu voi avea neplăceri cu ea. Am citit foarte mult, şi mi s-a zis că instabilitatea lasă de dorit..

Bine ai venit si sa o porti sanatoasa. Informatii despre cum sa iti intretii sau sa iti modifici masinuta vei gasi din abundenta in sectiunile dedicate. Este o masina decenta si credincioasa, sa speram ca a fost bine intretinuta :) .

S-a facut "maine" de mult... :D Vrem POOOOZEEEE!!!

Sunt curios ce jante zici ca ai pe ea...sunt cumva alea in 5/10 spite curbate? CMS?

Edited by andrei_ics_ics_el
S-a facut "maine" de mult... :D Vrem POOOOZEEEE!!!

Sunt curios ce jante zici ca ai pe ea...sunt cumva alea in 5/10 spite curbate? CMS?

:redface: Nu mai am aparatul..

I l-am dat unei cunoştinţe, care s-a dus la o nuntă. Nu pricep ce zici..sunt paralelă cu maşinile..

Văd că eşti din Craiova..cum mama naibii ai văzut tu ce jante am eu..:? :)

Văd că eşti din Craiova..cum mama naibii ai văzut tu ce jante am eu..:? :)

Stiu modelul pt k prin Craiova majoritatea jantelor de pe matizeluri sunt asa, doar mi-am dat cu presupusul si vad k am nimerit-o :rolleyes: . Firma este CMS, la asta te refereai? Si cu 5 spite care de fapt sunt 10 :D

Oricum, sa o stapanesti cu placere si sa te poarte sute de mii de km fara probleme.

Edited by andrei_ics_ics_el
Stiu modelul pt k prin Craiova majoritatea jantelor de pe matizeluri sunt asa, doar mi-am dat cu presupusul si vad k am nimerit-o :rolleyes: . Firma este CMS, la asta te refereai? Si cu 5 spite care de fapt sunt 10 :D

Oricum, sa o stapanesti cu placere si sa te poarte sute de mii de km fara probleme.

Sunt nişte spiţe subţiri..şi mai multe de 10

FOARTE !!! :mrgreen:

Frumoase jante...nu stiu modelul asta, dar sunt tari, desi un pic cam zgariate :D

Daca aveti timp de o restaurare completa a lor, sa o faceti, vor arata foarte bine si merita fiecare banut.

Sa o stapaniti cu placere. Din cate am citit aici, este aproape noua...sa aveti mare grija la revizii si la piese si va va tine mult si bine.

Am citit foarte mult, şi mi s-a zis că instabilitatea lasă de dorit..

Ai inteles gresit, instabilitatea e buna! Cu stabilitatea stai mai prost... da' cum Ferrari la 4000 de euro nu prea gasesti... s-o stapanesti sanatoasa.

Nu le poti avea pe toate la o masina : spatiu interior , portbagaj mare , usor de parcat , consum redus , stabilitate in curbe , etc .

Matizul a fost proiectat pentru mers mai mult in oras , e o masina clasa mini , la drumuri lungi nu trebuie sa intri in curbe la fel cum ai intra cu o masina de dimensiuni mai mari .

Daca ar fi avut roti de 12 ca Tico si ar fi fost mai joasa , ai fi putut spune ca simti toate denivelarile .

daca tot zici ca ai focus...Poze :> ...sa admiram si noi :D

scz partea aia cu am vrut sa fac altcv :P

Mai întâi să o spăl, şi să văd ce fac cu jantele din spate..că au un defect, şi costă ceva să le repar. Pozele s-ar încadra tot aici? Sau mai deschid un topic numit My Lăcustă?

Frumoase jante :) , am admirat acum 1 sapt. acelasi model dar pe un Tico tot in B.

Mersi :)