Lucian M Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Mai aveai oleaca si-l faceai Bugatti. Ce a vazut Alice sa nu fi fost Kalos sedan (care mie imi place parca mai mult decat aveo sedan, la exterior). Mai e diferenta intre versiuni: proiectoare, jante si ce-o mai fi. La hatch-ul nou- era mai bine daca nu-i puneau grilele alea cromate, daca-i puneau jante ceva mai marisoare (sa nu-si mai tunareasca posesorii in plus masinile) si sa fi avut un motor de 1,6 de cel putin 120 cai. Link to comment
VFX Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Noi imagini cu Pontiac Wave aka Chevrolet Aveo5 aka Chevrolet Aveo Hatcback aka Daewoo Gentra Link to comment
LemonDemon Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Mi se pare foarte simpatica masina , singurul lucru care pare ciudat este masivitatea botului in raport cu restul masinii.Oricum , as fi preferat ca manerul portierei din spate sa fie inclus in cadrul usii , ca la Alfa Romeo. Oricum , materialele folosite par de calitate , mi se pare o masina ok pentru oras. Link to comment
andreis Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Imi place mai mult modelul actual.. Link to comment
Tommy Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Mdea, botul de camion american si rotile de tricicleta. Eh, am exagerat si eu un pic Link to comment
Matizel Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Oare la ce pret o aparea pe piata? Link to comment
VFX Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Pai cred ca o sa aflam in martie. Atunci am inteles ca o sa fie adus si in RO. Link to comment
Elfu Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 (edited) Sper ca tura asta nu si-au bagat prea tare nasul iegspertii de la chevrolet pe la sasiu cum au facut cand au scos sedanul si ca isi pastreaza stelutele masina. Ca si look mi se pare odioasa. Pacat de look-ul actualului Aveo ex Kalos. S-o fi imbatat Giucaro sau i-a expirat contractul? Parca nu arata asa rau pe celalalt topic... sau o vad eu altfel dupa o baterie de vin? Edited February 1, 2008 by Night Elf Link to comment
Tommy Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Tu chiar crezi ca D-l Giugiaro are timp de la a desena cravate la avioane cate apar zilnic pe piata? Ce inseamna marketingul asta .. Lista ( http://en.wikipedia.org/wiki/Giorgetto_Giugiaro ) nu inseamna mare lucru, ca la notar, o semnatura e suficienta Link to comment
Elfu Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Nu stiu de ce am impresia ca viitorii posesori o sa aiba impresia ca si-au luat cel putin Audi, la cat de "agresiv" arata botul. Zici ca are cel putin un V6 sub capota cand o vezi si cand colo. O Link to comment
LemonDemon Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Nu stiu de ce am impresia ca viitorii posesori o sa aiba impresia ca si-au luat cel putin Audi, la cat de "agresiv" arata botul. Zici ca are cel putin un V6 sub capota cand o vezi si cand colo. O Si cand colo e un V8 Supra-charged Link to comment
rm.popa Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Ce siglă e pe volanul ăla? Link to comment
VFX Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Pontiac (sunt imagini cu Pontiac Wave5). Link to comment
luisspeed Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Pare fioroasa rau masinuta! dar, e ok! agresiva asa cum e, e ok! Eu asa zic! Desii ar fi putut pune si ei un motor de vreo 2l turbo pt ea acolo (macar pt pasionati) Pt ca..la o masinuta din asta un motor de 2l turbo...o face un mic MIG ) Link to comment
VAXXi Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Botul arata intr-adevar prea mare, "rinichii" aia mergeau subtiati o idee pe inaltime, dar interiorul mi se pare EXCELENT. Sobru, la obiect, cizelat si elegant. Pacat ca nu renunta la claxonul ala apasabil doar cu degetele opozabile. Link to comment
andrei_xxl Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Interiorul de calitate excelenta se va schimba exact din momentul cand se va vinde si la noi. Link to comment
VFX Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Primele imagini cu 2008 AVEO 3dr "There will a choice between two engines, a 1.2 liter 84 hp engine and a 1.4 liter unit putting out 101 hp." Se pare ca va aparea la dealeri prin iunie (a.c.) Edited February 12, 2008 by s0r|n3l Link to comment
Marius* Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 La interior nu au schimbat nimic ! Link to comment
andrew Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Si mergeau niste roti un pic mai mari. Par minuscule astea din poze. Link to comment
andreib Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Arata mult mai rau decat cel vechi. Au umflat arcele rotilor ca la daciatuning si au lasat acealeasi roticele. Link to comment
alx Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Parerea mea este ca exact ceea ce trebuia sa schimbe nu au schimbat. Interiorul care, mie unul, mi se pare de departe cel mai anost in clasa ei. Link to comment
VFX Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 La interior nu au schimbat nimic ! ... nu au schimbat. Interiorul care, mie unul, mi se pare de departe cel mai anost in clasa ei. Este acelasi interior ca la sedan. nu vad ce ar putea schimba la el. Mie unul mi se pare printre cele mai ok interioara din clasa ei/la banii ei... A...ca rotile sunt mici. E adevarat. Si la sedan, din cauza aripilor prea evazate, si cu 15 si cu 16 par mici... Link to comment
BogdanG Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Ciudat eu am gasit pe net ca motorul de 1.4l va avea 98CP nu 101 CP cum scrie mai sus . Link to comment
VFX Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Tot asa stiam dar informatia e luata de aici... Link to comment
BogdanG Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Eu am luat datele de la www.km77.com Eu spun ca arata bine AVEO asta : Link to comment
Recommended Posts