Goguvarra Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Salut! Am un Chevrolet Kalos din 2004. Vreau sa stiu daca are parbriz simplu fiindca vreau sa mi cumpar un detector de radar si unele tipuri de parbrize (atermice de ex.) afecteaza performanta detectorului. Si daca tot am pus intrebarea puteti sa ma lamuriti ce este un parbriz atermic fiindca doar am citit de asa ceva in legatura cu detectorul nu stiu practic ce inseamna. Multumesc! Link to comment
Razv Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Parbrizul atermic are in el o foita care reduce ( sau anuleaza ) razele soarelui astfel nu se mai incalzeste in interior si climatizarea lucreaza cu o eficienta mai ridicata . Semnalul gps cat si al detectorului sunt reduse . Link to comment
Abram Burel Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Parbrizul de pe Kalos 2004 e cat se poate de simplu, adica nu e atermic. Nimeni nu s-a plans pana acum de Kalos ca nu i-ar merge detectorul. Link to comment
wwillym Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Nu stiu ce tip de parbriz are Kalosul, ca o fi sau nu atermic, dar eu pe Aveo folosesc fara nici o problema atat un GPS cat si un detector radar. Link to comment
Goguvarra Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 perfect merci! Link to comment
Recommended Posts