free_spirit Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Salutare !! Vad ca Mike se incapatineaza sa nu scrie cronicuta, chiar daca a fost avertizat, in mod oficial de Dreamlike si de Immmortal. )"> In acest caz, ma vad obligat , fara a avea pretentia ca ar fi o cronica, sa mentionez ca intalnirea a fost placuta si relaxanta, chiar daca eu am fost vesnicul intarziat. Am ajuns tarziu, dar...am ajuns si am prins pe membrii"biroului permanent" al Daewoo Constanta.In ordine aleatorie, Mike, MCojo, Dreamlike+ partenera , Immortal, Axel, Scoop si subsemnatul, "shpiritul" intarziat. Am venit cu o pofta teribila de frappe si asta s-a vazut, ca l-am terminat pe al meu in cateva inghitituri. Si ca sa fie totul in regula, pun cateva imagini cu participantii la "meeting". Respect !!! P.S. @ Mike- Nene, spuneai ca vrei sa vorbesti ceva cu mine!! Ne-am luat cu altele si am uitat amandoi. Edited November 11, 2007 by free_spirit Link to comment
dreamlike Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Pentru milioanele de cititori ai forumului nostru auto si implicit a impresiilor de la intalnirile dwcc, vreau sa fac precizarea ca mike.omega, cronicarul oficial al intalnirilor saptamanale, a declarat cu voce tare ca ii este prea lene sa mai scrie cronici, drept pentru care ati fost privati de a savura palpitantele aventuri ce se petrec sambata de sambata la Constanta (daca ma intrebati pe mine, cred ca e suparat ca nu a fost avansat si el moderator, desi a lasat citronelu' deoparte si si-a tras o ditai nubirica, mai ales cu penuria asta de moderatori cu care se confrunta forumul in momentul de fata - or fi salariile prea mici sau orgoliile prea mari ? ). Cum o asemenea fapta nu putea fi trecuta cu vederea incerc sa reinstaurez moda cronicilor de la intalnirile constantene, nu de alta dar sa vada si colegii si prietenii nostri plecati peste mari si tari ce se mai intampla prin urbea pastorita de Raducu Stefanita Mazare. Dupa aceasta scurta explicatie, absolut necesara, sa revin la oile noastre: desi am fost plecat ieri intr-o scurta incursiune pana la capitala pentru a urmari un important meci de fotbal, m-am prezentat, ca in fiecare sambata, la traditionala intalnire a posesorilor de masini americano-coreeno-germano-romanesti care activeaza si pe forumul gm(daewoo)club. Cand am ajuns la "Nebun", impreuna cu sotia mea, pe o vreme sa nu scoti nici pisica afara, erau deja acolo M"gadget"Cojo, mike"lazy"omega si ady"chatterbox"Immortal, care comandasera deja meniul traditional. Ne pregateam sa intam in atmosfera cand a aparut si mustaciosul Scoop gata pregatit cu carnetelul imaginar pentru a ne mai servi cate o gluma savuroasa, spre deliciul hazliului Immortal. Lucrurile nu aveau sa se tremine aici pentru ca aXeL.ViX, acest spion infiltart al agenturilor straine cu masina lui de mii de euroi, si-a facut aparitia cu un zambet asa de larg de ai fi zis ca a iesit soarele afara. Nu era deloc asa. Era asa bucuros pentru ca desi a zis ca spera doar sa ajunga si ca este fan Steaua - Craiova (nu stiu exact in ce ordine), a reusit sa vina cu doar o ora intarziere, scapand astfel de ironiile colegilor de forum. Ceva mai tarziu, dar nu ultimul, a aparut si coristul FreeSpirit, proaspat scapat din ghearele unei cotoroante "nemaritate niciodata" si care nu a avut "nici copii niciodata" insa foarte hotarata sa-i strice lui serile de sambata. Dragul meu, sper pana la urma sa-i gasesti punctul slab - poate un barbat, un copil ... daca nu vino si cu ea la club poate o sa-si schimbe programul. Acestia fiind toti membrii prezenti aseara, a inceput episodul "n" al serialului Seinfeld, in varianta dobrogeana. Adica s-au format cateva bisericute in care s-a discuta despre fotbal, masini, politica, tenis, jucarii pentru barbati si alte subiecte menite sa schimbe istoria si fata suflarii coloniilor de furnici care traiesc pe pamant, toate aste pe fondul defilarii modelelor de la prezentarea colectiei toamna-iarna din nu stiu ce judet, prezentare oferita de fashionTV si care era proiectata pe imensele LCD-uri de pe pereti. Intalnirea s-a prelungit pana dupa ora 21.00, cu multe frappeuri, pepsiuri, prigaturi, tigari, cafele si alte ingrediente savuroase. Intr-un final, cu promisiunea de a rezerva o "loja" sambata viitoare pentru a urmari meciul de fotbal dintre baietii nostri si mamalishchile de peste drum, care se vor uita la televizor cum vom juca noi la campionatul european, am incercat sa plecam spre casele noastre. Nu mica ne-a fost mirarea cand am constat ca intre timp venise iarna la Constanta. Ningea cu niste fulgi mari si fleoscaiti si batea un vant turbat, de am crezut ca o sa ne arunce in mare. Pana la urma a reusit toata lumea sa plece acasa fara (sper) alte incidente. Acestea fiind zise consemnam in analele forumului si aceasta prodigioasa intalnire si nu in ultimul rand speram ca mike sa revina la sentimente mai bune fata da noi si sa se trezeasca din letargie. Numai bine tuturor, pe saptamana viitoare! Hai Romania! Edited November 11, 2007 by dreamlike Link to comment
aXeL.ViX Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Eu il votez pe dreamlike cronicar sef ! ) Daca mike nu mai vrea eu cred ca Filip ar putea cu usurinta sa ii tina locu ) ! No offense mike Link to comment
Immortal Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Si pe mine m-ar cam manca...de nu s'ar plictisi Filip al nostru, ce bine ar fi ) Marfa cronica (mai ales ca merge citita "peste ani")! Link to comment
ToPser Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Nu am vazut poze cu placa Nemuritorului ,vroiam sa vad daca vine bine ! In alta ordine de idei cred ca Mike merita sa fie avansat la rangul de moderator avand in vedere activitatea sustinuta in cadrul DWC Constanta si mai ales ca nu aveam nici un costantean in,, structurile de conducere'' (parca era ZDB-ul dar nu a mai aparut pe aici dupa ce s-a insurat ) Link to comment
dreamlike Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Eu zic sa incetati cu prostiile si sa asteptam sa vedem daca o gaseste Dan Diaconescu pe Elodia. Apropos, am uitat sa-l intreb si pe Safari_Hunter ce parere are: Elodia traieste? L.E. Ce poze de kko a facut fs ... sau am eu probleme cu monitorul? Edited November 11, 2007 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 Partidu ma vrea tuns, e clar! Hai sa lamurim niste lucruri: 1. Azi de dimineata nu mergea forumul, M Cojo mi-e martor asa ca m-am dus la masina sa-mi admir bara atinsa (aseara) inca o data, pe lumina, am mai trimis Sus de multumire ca e intreaga si m-am intors in curte la treburile mele 2. Free S(h)pirite asa e, dar persoana pentru care urma eu sa ma interesez a plecat la vecinii mancatori de castraveciori murati vineri seara si urma sa se intoarca cu un fier si 4 roti de pe acolo. Sper sa ajunga pana aici cu fieru respectiv; 4. Dreamlikeeee, aia de la Crazy au "plashmi" deci nu lecedeuri, te rog frumos! trebuie sa fim exacti )"> Dar trebuie sa readuc aminte de problema de semnal aparuta intre modemul de la Dolce si tembelizor, stim pe cineva care a emanat o teorie 5. Za pictures au fost facute cu un FZ, iar colegul Free S(h)pirit folosea iso1600(de ce stimabile?) si doar poznele facute de mine sunt cu iso100, desi trebuia mai mult blitz! Las ca data aviatoare aduc si eu aparatu de facut gogosi(cine stie... poate o sa-mi trebuiasca si in parcare dupa ) si facem pozne 6. Dreamlike-ule, nu fusesi in bisericuta mihailor sa fi auzit discutii despre bece, electronice, spitale si vremea din tara, habar n-ai ce ai pierdut Link to comment
Immortal Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Wai, da' despre mine nu scritsi niik?! Ma simpt ignorat... ) LE: Maestre Topser, adineuri o admirashi cu tot cu MCojo - vine la milimetru Edited November 11, 2007 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Pentru milioanele de cititori ...Numai bine tuturor, pe saptamana viitoare! Hai Romania! Dreamlike@ si pentru tine de la milioane de liberieni care ar putea teoretic sa citeasca cronica de milioane de ...pixeli de pe ecran multe urari de continuare si perfectionare. Si iti mai multumesc ca ai fost modest si te-ai oprit la timp altfel incepeam sa dau "scroll" la un ecran de 19" si am degetul obosit de la cati dolari liberieni am numarat in ultimele zile. Basca ei de inflatie... Mikey @ inca un pas catre instrainare cu toate ca te agati cu orice resursa sa-ti recapeti imaginea "sifonata" de membru Daewoo. Se pare ca si FZ ul adauga acest sentiment in comparatie cu cate Canoane te-nconjoara. Free Spirit @ daca la eveniment apare macar unul dintre noi, cei cu mare plus, adauga si Chevrolet la Club Constanta, nu de alta, insa noi reprezentam centrul de greutate cu tot cu balonul cu hidrogen armat cu oase si tricou "Ma Google Pe mine insumi!!" Cam atat dupa ce m-am delectat cu o cronica pe cinste si am mai pus pe list un frape Crazzy la rubrica " trebuie sa recuperez". Pana un alta influxul masiv de Chevrolete atinse si Liberia, o sa vada ei... Link to comment
dreamlike Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Pana un alta influxul masiv de Chevrolete atinse si Liberia, o sa vada ei... ... si ca sa-i ajut le dau si eu o mana de ajutor: Link to comment
Recommended Posts