uskt2005 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Hai sa vedem cine e rezistent la frig? 1.ustk2005 Link to comment
sergiuhusca Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Eu am venit saptamana trecuta si nu era nici dracu!Imi cer scuze,dar sunteti neseriosi! Link to comment
uskt2005 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Unii mai si muncesc peste program Link to comment
sergiuhusca Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 (edited) Uskat pe tine te inteleg,deoarece miai spus ca nu poti veni!Pt. ceilalti membri nu vad nici o scuza!La ora 19:20 nu era nimeni!Nici dracu! Edited November 8, 2007 by sergiuhusca Link to comment
uskt2005 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Sa-ti spun eu: Costel era la scoala, radu a avut o problema si nu a putut veni, eu eram la servici, teo la fel Cine vroiai sa vina? Link to comment
sergiuhusca Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Anuntati pe forum daca nu mai puteti veni!Asa se face!Nu esti de acord cu mine??? Link to comment
uskt2005 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Sergiu, sunt situatii si situatii, poate ca si tu ai procedat la fel uneori, nu crezi? Adu-ti aminte cand ai fost plecat la timisoara si cand te-am sunat, sau cand ai fost la lepsa si la fel s-a intamplat , atunci chiar te anuntase-si ca vii Sfat: Nu mai judeca omul, uita-te intai in gradina ta. Te astept maine sa-ti mai spun ceva . Link to comment
costelzb Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Vin si eu macar o ora - o ora jumatate dar vin sigur. Acu daca nimeresc Majesticu' asta din prima daca nu va sun eu pe vreo unu sa veniti sa ma luati de undeva . Deci: 1. uskt2005 2. sergiuhusca (sa inteleg ca vii si tu da? ca de nu... ) 3. costelzb Link to comment
zamolxe Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Sper sa ajung...Daca majesticul ala e ala care cred eu...daca nu va sun pe careva...e ala din Sud de la ANL-uri? Link to comment
sergiuhusca Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Zamolxe,ala e Majesticul!Din sud! Baieti eu nu pot ajunge saptamana asta,dar saptamana viitoare vin!Ca mie dor de voi! P.S.---Mi-am reparat Ticalosul! Link to comment
zamolxe Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Ca de obicei...am ratat intalnirea...la ora 18.00 mi-am adus aminte de ea...dar m-am luat cu alte treburi si am uitat. Naspa la 31 de ani Cred ca ma lasa memoria..sau am prea multe prostii de facut...si chiar aveam chestii sa intreb... Miine ma duc la Galati...poate reusesc sa ajung acolo la ei la intalnire... Link to comment
Recommended Posts