claz Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Nu va inghesuiti, e loc pentru toata lumea Link to comment
elprypas Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 ca deobicei voi fi prezent Link to comment
claz Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Nici nu speram sa scapam. Link to comment
extazy Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Dragii mei prieteni, cu parere de rau va anunt ca maine cred ca nu va voi onora cu prezenta,dat fiind faptul ca nu am reusit sa solutionez problema ticolosului meu,maine dimineata urmand sa ma duc la garaj pentru a inlocui butucul uzat + burduful de la planetara!Sper ca parcarea va fii destul de incapatoare pentru toti!Va doresc o seara placuta si "> !!!!!! ps1; claz ai avut mare dreptate! ps2;elprypas nu te ingramadi prea tare Link to comment
EM!L Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Abia acum vad topicul, si culmea ieri eram la cumparaturi in zona, la ora aia . Poate data viitoare... Link to comment
elprypas Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Pacat ... oricum nu ai pierdut mare lucru Link to comment
Recommended Posts