Jump to content

Scartiit centura siguranta -Matiz

Recommended Posts

Pai fi nitel mai specific: ce scirtiie de fapt?

Centura in inchizatoare? sau prinzatoarea aia din dreapta scirtie cind se misca acolo unde e prinsa in podea? Daca e varianta asta din urma s-ar putea sa trebuiasca sa mai stringem nitel piulitza sau surubul, ce-o fi, eventual sa-i dam cu un maglavais!

Daca e ailalta... ne uitam, dar ... e mai naspa!

Pai nu stiu nici eu exact dar sigur este centura.Cand o scot nu mai e nici un scartiit.Mai degraba cred ca prinzatoarea deoarece daca trag de centura cand e in inchizator nu scirtiie.Ne bagam un ochi diseara si impreuna cu trusa minune a lui Sergiu sper sa o rezolvam.

Taticu', am fost si m-am uitat la a mea... bad news... inchizatoarea nu are nici un surub, cred ca se inchide prin presare, dar nu stiu daca o deschidem daca o mai putem pune cum a fost... ca sunt niste arculetze prin ea... cel putin vreo doua. Asa ca ne mai sfatuim, trusa aia a mea nu-i chiar de chirurgie :)

• 2 weeks later...

Parerea mea e ca nu degeaba prinzatoarea centurii are acel joc in prinderea ei; poate ca cel mai corect ar fi sa desfaci piulita aia, sa pui un strat SUBTIRE de veselina intre piesele in miscare si sa stingi la loc - nu stiu de ce am o senzatie ca piulita aia are un sigiliu oarecare, vopsea de exemplu, in fond e echipament de siguranta si cu astea nu prea e de glumit ... prinzatoarea are acel joc pentru a se adapta mai bine soferilor de gabarite diferite, care-si fixeaza scaunul in diverse pozitii.

• 1 month later...
  • 4 months later...

Am baut eu prea mult in CO sau tu ai reglaj lombar la scaun? nu prea inteleg cu rotitza ...

Ma rog, eu le-am facut felul asa cum am descris mai sus, am desfacut piulitele, am gresat bratul si saibele cu un strat SUBTIRE de vaselina si gata! problem solved!

• 7 months later...

Intru si eu in club. N-am decit vreo 1200 Km.cu matizoiul si scirtiie de un timp bun , din fixarea centurii , sus ,pe stilpul central.Din partea aceea de plastic care se si roteste. Nu stiu cum sa desfac plasticul ca sa vad ce-i inauntru.Are cineva vreo idee, sau a "reparat" aceeasi problemuta enervanta?