uskt2005 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Am nevoie de ceva date despre Barajul PALTINU si barajul MANECIU: - geologie - hidrologogie - hidrografie - etc Sau o monografie a judetului PRAHOVA in care sa pot sa gasesc ceva din datele de mai sus Va multumesc anticipat Link to comment
bella Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Asta e ok?Sau asta. Edited November 9, 2007 by bella Link to comment
uskt2005 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Merci @bella , astea le gasisem si eu As avea nevoie de ceva mai detailat, de exemplu o carte de specialitate ceva, in ideea sa vin la ploiesti sa o xerox-ez, sau poate are cineva vre-un document word, pdf, etc cu astfel de date. Eu oricum cred ca am sa ajung mai mult ca sigur in Ploiesti luni sa caut si pe la biblioteca, dar problema este ca nu voi putea imprumuta nimic, nefiind din localitate. Pe aceasta cale intreb cine m-ar putea ajuta luni sa mearga cu mine la biblioteca din Ploiesti sa vad ce gasesc pe acolo, imprumut materialul, il xerox-ez si apoi il dau inapoi la biblioteca. Deci in concluzie as avea nevoie de cineva care are ceva timp liber si permis la biblioteca judeteana din Ploiesti. Multumesc inca odata pt sprijin Link to comment
bella Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Presupun ca permis iti poti face si pe loc. Din pacate eu sunt la munca. Mult succes. L.E. Biblioteca Judeteana Nicolae Iorga Situat(a) in strada Slt. erou Calin Catalin, Nr. 1 Telefon: 0244 / 793627 Cod Postal: 100066 Localitate: Ploiesti Judet: Prahova Edited November 9, 2007 by bella Link to comment
uskt2005 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Presupun ca permis iti poti face si pe loc Din cate stiu eu imprumut se dau doar celor din localitate Ai idee in cadrul bibliotecii au si xerox? Imi poti spune adresa unde este biblioteca(daca ai avea si o harta ar fi excelent )? Multumesc Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Din ce parte intri in oras ? Link to comment
uskt2005 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Am sa vin prin buzau-mizil-ploiesti. Biblioteca Judeteana Nicolae Iorga Are program si sambata oare? Link to comment
bella Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Habar n-am dar m-ar mira fiind bugetari. Incearcva un telefon la ei. Bafta. Link to comment
cristi_vb Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Salut. Nu promit nimic dar stiu ca aveam o carte foarte groasa pe acasa cu toate barajele din Romania cu toate datele posibile. O caut diseara. Cat de repede iti trebuie? Edited November 9, 2007 by cristi_vb Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Am sa vin prin buzau-mizil-ploiesti. Pff.. pai: cobori podul, treci de primul giratoriu, faci usor dreapta, treci pe langa un hotel (Hotel Forum), si tii tot inainte. La al doilea semafor (va fi un liceu, liceul I.L. Caragiale, pe stanga, si imediat dupa el o straduta mica, apoi semaforul) faci stanga, tii inainte, ajungi la un alt semafor, tii tot inainte, imediat dupa 2 treceri de pietoni apropiate se face o curba la dreapta; pe stanga ai "Casa Alba" (sediul administrativ) si chiar in curba o sa vezi inainte o cladire cu arhitectura mai veche, si pe stanga si pe dreapta e parcare. Esti chiar in spatele bibliotecii. Parchezi, mergi prin straduta aceea inchisa, care da spre bulevard (pe stanga o sa ai parcul din fata Casei Albe, pe dreapta intrarea in Muzeul de Stiinta), dupa ce ai trecut de cladire faci dreapta (pe trotuar) si cativa metri mai incolo e intrarea in biblioteca. Link to comment
uskt2005 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 Salut. Nu promit nimic dar stiu ca aveam o carte foarte groasa pe acasa cu toate barajele din Romania cu toate datele posibile. O caut diseara. Cat de repede iti trebuie? Daca nu e prea mare deranjul te-as ruga sa vezi daca o ai Da-mi un PM cu nr tau de telefon si te sun diseara Pff.. pai: cobori podul, treci de primul giratoriu, faci usor dreapta, treci pe langa un hotel (Hotel Forum), si tii tot inainte. La al doilea semafor (va fi un liceu, liceul I.L. Caragiale, pe stanga, si imediat dupa el o straduta mica, apoi semaforul) faci stanga, tii inainte, ajungi la un alt semafor, tii tot inainte, imediat dupa 2 treceri de pietoni apropiate se face o curba la dreapta; pe stanga ai "Casa Alba" (sediul administrativ) si chiar in curba o sa vezi inainte o cladire cu arhitectura mai veche, si pe stanga si pe dreapta e parcare. Esti chiar in spatele bibliotecii. Parchezi, mergi prin straduta aceea inchisa, care da spre bulevard (pe stanga o sa ai parcul din fata Casei Albe, pe dreapta intrarea in Muzeul de Stiinta), dupa ce ai trecut de cladire faci dreapta (pe trotuar) si cativa metri mai incolo e intrarea in biblioteca. Asa? Multumesc Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Cam asa, da. Bulina rosie = biblioteca Bulina galbena = "Casa Alba" Dungile cu albastru = parcare. Link to comment
Recommended Posts