hitman Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Ti-a consumat ulei? Link to comment
Tommy Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 (edited) 0w20 Eu zic ca e normal sa se consume uleiul ala la forja, nu e nimic nenatural. Mie cu 5w40 nu imi ia gram. Edited September 17, 2008 by Tommy Link to comment
steph Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Hitman. In 12k km undeva intre 2.5 - 3l. Intradevar forja des si viteze mari in general. Mai cunosc posesori de Yaris TS cu acelasi comportament. Si la ei a consumat in functie de regimul de mers. E o discutie mai lunga aici Link to comment
hitman Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 Nu stiu daca stii, in trecut VVTI era stiut ca minca ulei, dar s-a remediat treaba asta cu noile versiuni ale motoarelor. Acuma nu am nicio informatie de double VVTI cum e la tine. Totusi mi se pare mult. Link to comment
steph Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 A fost o problema la 1.6 vvti de pe avensis/corolla/corolla verso in perioada 2000 - 2001. E alta poveste acolo. Era o piesa care se uza prematur iar pe aceasta tema acele masini au avut o garantie nescrisa la motor aproximativ 5 ani. Problemele apareau dupa 50k si consumau ulei de cateva ori mai vascos ca al meu. Aici e alta poveste Asta consuma de noua un ulei mult mai subtire. Sunt convins ca daca trec pe 5w30 ulei nerecomandat motorului meu decat in caz de necesitate nu va mai consuma dar nu asta e scopul. Link to comment
Recommended Posts