Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Mda, se pare ca incepe la ora 18:00... :mda:

Deci vom incepe intalnirea pe la 17:30...

Topserii se aude?! Nu bem si noi o bere impreuna, data de Immo?!

Edited by MCojo
Pai pe mine nu o sa ma prindeti la intalniri date la ora 19 si stiti bine de ce ...

Nici cand ne-am intalnit la 17 nu prea v-ati inghesuit ...

Asadar, meciul incepe la ora 18 si se joaca chiar daca Mutu e accidentat. Cei care vor sa vedem meciul impreuna sa se anunte mai jos pentru a stii pentru cate persoane sa faca Mihai rezervarea.

1. MCojo

2. Immortal

3. Dreamlike

... lista ramane deschisa, singura conditie de participare este sa nu tineti cu Bulgaria sau cu Dinamo :rambo: .

Salutare !!

@ Safari_hunter- 'nteles, sa traiti ! :D

@ Dreamlike - ca sa nu mai fie discutii despre calitatea "poznelor", n-am sa-l mai aduc, las ''Canoanele" sa-si faca treaba , ca oricum stiu sa o faca mai bine.

@ Mike - era pe ISO1600 ca sa compemseze lipsa de lumina de acolo.Am vazut si eu la altii, n-a fost ideea mea si-am zis ca asa o fi bine. Asta este...

Confirm prezenta la 18...si un pic, ca de obicei.

Respect !

Si iata ca am mai bifat o intalnire ploioasa pe toamna asta.

Lista cu victime: M Cojo, Immortal, Dreamlike, Scoop, Free Spirit si subsemantul.

Asa cum programasem am urmarit meciul Romania-Bulgaria(scor 0-1) din fotolii confortabile, sorbind din pepsi/frappe si alte licori ce imbie sufletul.

Intre doua ratari ale romanilor spre poarta bulgarilor si o sorbitura de frappe am vorbit despre instalatii gpl, aventuri in tara inmatricularilor, aventuri in tara kamsasurilor si nu in ultimul rand despre fotbal si politica. Nu stiu cum se face ca intr-un final tot la astea doua domenii ajungem. Tind sa cred ca romanii nu se mai nasc poeti ci politicieni sau fotbalisti.

Dupa ce am parasit cafeneaua am trecut la capitolul drive-teste. Am vazut cum bietul panda a luat la bord 2 forumisti si jumatate( ei erau in total 4 dar greutatea lui Immortal pusa la un loc cu cea a lui Scoop nu stiu daca ajung sa spre cea a lui M Cojo) asa ca masinuta a dat tot ce a avut ea mai bun ca sa impresoneze audienta, io am ramas p'afara ca daca ma incadram la greutate, nu stiu zau la dimensiuni ce as fi facut.

I-am lasat pe maestrii drive-testului sa se calmeze si i-am invitat sa le arat ca GPL-ul n-are limitare, ovatiile si aplauzele nu s-au lasat asteptate, data viitoare poate va plimb cu citronelu :la volan:

Za end ca mi-e lene sa pun poze :P

Edit: Loeb are 6 puncte mai mult decat Gronholm deci filandezu nu mai castiga campionatul anul asta. Norocul lui ca Ford are mai multe puncte la constructori, anul asta...

Edited by mike.omega
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...