Scoop Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 (edited) Iei cronicutza , pacat de meci totusi o infrangere nu pica bine cu pepsi-u, si mike despre loeb stii cum e si cu motorsportul, fani ford inca pot spera Edited November 18, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 (edited) Sa spere la ce?! Ca Gronholm se retrage si deci la anul cei de la citroen se vor duela intre ei, ca in vremurile bune la ferrari )"> Edited November 18, 2007 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Asa, deci o data cu citronelu' in garaj se aseaza si o subita pasiune pentru sport la "etajul superior"? 'aida bey mike... ) Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Pacat ca astia de la citroen n-au si motoare de 2.0 ca s-ar fi bagat si la WTCC si sa vezi atunci discutii interesante Link to comment
Immortal Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Da' ce sa mai caute la WTCC? Pft, direct la F1 se duceau Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Si faceau aceeasi treaba ca si cei de la Reno? PS: io de unde imi iau boxe mai ieftin? Link to comment
free_spirit Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 PS: io de unde imi iau boxe mai ieftin? Salutare !! De la Trocadero, Mike ! Acolo gasesti cam tot ce vor muschii tai, in materie de boxe. Respect !! Link to comment
mike.omega Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Am gasit ) Ghiciti unde?! La bulgari! Link to comment
MCojo Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Mai bine incerci la ucrainieni!!! Link to comment
Scoop Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Mike ma refeream ca Loeb o baga in vre-un copac sau santz sau prapastie si Gronholm castiga cat despre boxe intra si pe booster punct ro acolo au preturi bune. Spirit aia de la trocadero(mermin) au echipament bun dar niste preturi de te doare capul, e chiar greu sa gasesti undeva mai scump decat la ei ) Link to comment
dreamlike Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Pacat ca astia de la citroen n-au si motoare de 2.0 ca s-ar fi bagat si la WTCC ... Bine ca avem noi cota unica de impozitare (sa revin in ton cu cea mai aprinsa discutie de cand particip la meetingurile dwc) . Felicitari participantilor! P.S. Meciul cu albanezii unde-l vedem? Link to comment
MCojo Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Fiecare la casa lui bineinteles... ca doar e miercuri, nu?! Link to comment
Immortal Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 (edited) Si ora'i de asa natura incat multi (cred) muncim p'atunci... Edited November 19, 2007 by Immortal Link to comment
Scoop Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Il inregistrez eu si ti-l trimit daca vrei Link to comment
mike.omega Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 @Scoop: aia de care zici tu n-au auzit de Hertz @Dreamlike: evident ca noi avem cota unica de impozitare, suntem toti la fel, nu?! Cat despre meci... domne! Miercuri e seara de carcotasi deci va rog frumos! trebuie sa ma pun la punct cu ce se mai da pe la 0tv, nu-mi stricati programul! Link to comment
paul_marines Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Sincere condoleante echipei nationale care incepe a ne readuce in simtirile de odinioara, ma refer la momentele de glorie cand calificarea trecea usurel pe langa noi. Dar sa mai imbunez amarul, la Cupa Pacii, meciul intermultinational disputat intre UN si Liberia s-a incheiat cu scorul 1-0 dupa ce aproape 90 de minute am controlat meciul. Partida s-a disputat la o singura poarta spre deliciul cameramanilor televiziunii locale care nu au fost nevoiti sa-si mute carul de reportaj. E drept ca nici camere TV nu aveau si daca bine ma gandesc, inca nu au nici televiziune asa ca meciul a fost transmis la radio. Da la radio, in emisiunea minutul 197 . Atat a durat partida daca adaug la minutele regulamentare de joc si timpul pentru gasirea balonului rotund itrimis involuntar in jungla si repunerea acestuia in joc. Pentru cei care au pierdut spectacolul fotbalistic de pe LCD / Plasma cu Romanika iata cateva faze antrenante din meciul de care va povestesc, e drept cam statice, cu actiunile ofensive ale "blue berets". Printre ele si faza golului si de ce nu si echipa exotica de cheerladies a gazdelor. )"> La urmatorul meci s-a anuntat participarea lui Weah si a liberienilor de la FC C-ta pentru a ajusta cumva raportul de forte, dar pana atunci, din Liberia pentru D&C C-ta ...multe salutari si bey nu beti tot frape-ul ca ma intorc mintenas.. Link to comment
dreamlike Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Absolut demential! Cel mai misto cred ca e sa fii copil de mingi. Iti trebuie insa o asigurare de viata, arma si declaratie pe propria raspundere ca daca pleci dupa minge ... s-ar putea sa nu se stie in desisurile alea... Bestial e si Mironica in varianta liberiana. Dar, pentru informarea si a celor plecati de ceva vreme la munca in strainatate, aflati ca echipa Romaniei s-a calificat la Euro 2008 cu 2 etape inaintea terminarii preliminarilor si tocmai de aceea si-au permis luxul de a ne face iarasi de ras in fata vecinilor nostri mai desculti ca noi . (desi din tigani nu ne-au scos tot meciul). Link to comment
Scoop Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ala da meci , pacat ca n-a fost transmis si in romanica noastra. @dreamlike: lasa-i pe bulgari ei zic toate alea pentru ca sunt gelosi pe ce avem noi Link to comment
Recommended Posts