Alinutz Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Seara buna ... cum ramane pt maine ? se face intalnire ? daca da ... unde, si daca s-a schimbat locatia, cum am vazut in ultimile threaduri ... cu care ma intalnesc si eu sa merg la noua locatie ? Link to comment
RaZoR-07 Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 The ChevyMan is back "> Se face, ucigasule de bulbi, la locatia de iarna. Spune din ce parte vii, ca sa stiu unde sa te astept. Eventual incerc maine sa scanez o harta a zonei, ca pe GE e in ceata. Link to comment
EM!L Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 (edited) M-as baga si eu... da' daca vad ca nu mai scrie nimeni nu stiu ce sa fac, in jumatate de ora plec de acasa... Sa'mi dati de stire, va rog, daca se intampla ceva ... Edited November 15, 2007 by EM!L Link to comment
RaZoR-07 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Mai vine cineva, sau ma intalnesc singur? Alinutz, ziceai ceva... S-a contramandat? Daca citesti ce scrie aici, Casa Stiintei, langa Billa, ora 19:00. Daca nu nimeresti intrarea cea buna nu e o problema, ca ne gasim noi. Poate il suna cineva si pe Emil... Guru, Alexino, Perfidus, speram sa discutam cu privire la deplasarea la Felix. Link to comment
Alinutz Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Mda, eu trebuie sa contramandez aceasta intalnire deoarece trebuie sa ma duc la o cina festiva la restaurant ... uff sorry ! Link to comment
guru Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Eu acum am ajuns acasa, dupa doua zile de umblat prin judete, si sunt cam frant, asa ca nu apar... Distractie placuta! Link to comment
RaZoR-07 Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Si nu ai aparut... Dar intalnirea s-a facut. Trei, Doamne, si toti trei: Perfidus, subsemnatul si Emil, in ordinea numerelor de pe tricou. La fel de interesant si scorul: 1-1, pentru Daewoo. De aceasta data, fara soareci, am tinut noi loc de rozatoare, tocand cu spor bomboane agricole. Datorita frigului patrunzator sau lipsei noastre de antrenament si mai ales datorita lipsei problemelor tehnice, momentele auto au avut caracter pur teoretic (povestiri din trafic, accesorii, anvelope, combustibili). N-am asteptat sa ma sune nevasta-mea si a treia oara si am plecat spre casa pe la noua si ceva fix. "> Tot asa cum nu astept nici acum sa ma roage a cincea oara sa las calculatorul. Link to comment
EM!L Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Multumim de cronicuta "> . Link to comment
RaZoR-07 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (povestiri din trafic, accesorii, anvelope, combustibili). Cand vorbeam de accesorii, ma refeream in special la deflectoare de vant. Dupa ce echipasem Matizul cu un set complet, a venit randul Accentului sa primeasca un asemenea cadou. Voi pune poze la "masina mea". Link to comment
Recommended Posts