Jump to content

scartzaie pedala rau de tot

Recommended Posts

Am demontat pedala, am uns bucsa de plastic pe ambele fetze cu vaselina, am remontat si a fost o.k. Dupa 2 sapt a inceput sa scartzaie iar mai rau. Cred ca e cablul deorece actionarea pedalei este greoaie, e nevoie de un picior vanjos si hotarat pt debreiere. Am 100.000km la bord, 75% efectuati in Bucuresti. Burduful de sub motor e rupt de muuulta vreme. Banuiesc ca nu mai am de ales decat sa-l schimb. As schimba si bucsa pedalei.

Burduful ala de al ambreaj nu se schimba din pacate se inlocuieste cu tot cu cablu. SI la mine e la fel rupt si scirtiie. Nu am uns pt ca nu as obtine deict un efect temporar, dupa care, vaselina ar acumulta praf si ar fi mai rau decit la inceput.

Cablul e 450klei la magazinul de pe Vacaresti.

si eu am fost la service ca-mi scartaia ambreiajul si mi-a zis ca tb sa schimbe cablul, dar ca sa mai merg asa oleaca. cand am vazut cat costa cablul (500k) i-am dat dreptate: inca mai merge :D . la plecare, mi-a dat cu un spray (degripant cred) pe-acolo si de-a doua zi nu mai scartaie

E foarte buna ideea cu spray-ul lubrifiant. Mie nu numai ca-mi scartzaia pedala de ambreiaj, dar si pompa mergea greu si pedala era tare ca naiba... M-a scos spray-ul ala, a 8-a minune... Acum e parfum !

E foarte buna ideea cu spray-ul lubrifiant. Mie nu numai ca-mi scartzaia pedala de ambreiaj, dar si pompa mergea greu si pedala era tare ca naiba... M-a scos spray-ul ala, a 8-a minune... Acum e parfum !

si eu am probleme cu pedala de ambreiaj, in sensul ca scartie, se aude un mic trosnet cand a apas si revine inapoi cum trebuie.

eu zic ca un spray degripant nu e o solutie optima. trebuie mers in service si vazut ce nu se vede din prima. pt. ca se pot agrava si alte componente.

am delasat si eu problema si nu-i bine.