paulcannibal Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Are cineva informatii legate de originea acestui motor? Am intrebat in service si mi-a spus ca ar avea oarece ADN german dar nu mi s-a spus exact ce si cum. E proiectat 100% de coreeni sau in colaborare cu GM? Sau e evolutia vreunui motor de Opel mai vechi? Link to comment
Mircea Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Este vechiul motor de pe nubira cu un alt management. Motorul de pe nubira provenea de pe opel, generatia E-TEC. Mai multe detalii gasesti aici. Link to comment
paulcannibal Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 Merci de info! "> Link to comment
florin77 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Vad ca nu mai scrie nimeni aici. Astept si eu sa-mi vina un Lacetti 1.6 . Dealerul nu stie exact ( GTT ) ce motor este , Deawoo sau Holden . Stie cineva ? Link to comment
Mircea Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Postul nr 2 l-ai citit? Sau trebuie sa raspundem pentru fiecare? La aceiasi intrebare, raspunsul va fi invariabil acelasi. Link to comment
florin77 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Mircea , am vazut . Dar acolo scrie despre 103 si 107 cp . Cu 109 poate fi un pic diferit sau identic ca virgula constructie dar cu alt producator ( sau poate avea un soft putin diferit, optimizat ). Mai intai m-am uitat si apoi am postat . Semnatura ta cu ' nu zbura mai repede decat poate ingerul rau pazitor ' am vazut-o si pe Logan club . Ai cunostinte pe acolo ? Link to comment
Mircea Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ai un link acolo. Da click pe el si te lamuresti. Nu am cont pe LoganClub, nici pe DaciaClub. Link to comment
florin77 Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Merci mult Mircea . Nu am zis ca ai cont doar ca aceeasi semnatura o are si cineva acolo . Eu unul am si acolo cont , am si Logan si intr-o luna o sa am si Lacetti . Criticile sunt de prisos . Link to comment
Recommended Posts