RaZoR-07 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 A venit iarna! Voi veniti? Link to comment
perfidus Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Eu o sa fiu la Bucuresti, cu treaba, joi si vineri. N-ar fi exclus sa merg insa la Polivalenta joi seara . Link to comment
RaZoR-07 Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 Drum bun! Craiovenii invadeaza Polivalenta. La intalnirea provinciala se mai anunta cineva? Link to comment
Cryyss Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Unde se tin de obicei aceste intalniri ?... sunt nou pe forum asa ca scuzati intrebarea Link to comment
guru Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Acum, in sezonul rece, la restaurantul Casa Tineretului, langa Billa. Te asteptam! Eu apar, trebuie sa punem tara la cale pentru plecarea la Felix. Razor, mai e nevoie sa fac rost de un motan? Link to comment
RaZoR-07 Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Nu, mersi. Poate de o pisicuta. Eu aduc harta, tu aduci gipiesu`. Cryyss, daca nu intelegi din topicurile anterioare unde e locul de intalnire, intra in parcare la Billa, in partea stanga, dincolo de bancomat. De acolo ar trebui sa vezi masinile noastre in parcarea de jos. Link to comment
EM!L Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 S-ar putea sa trec si eu, daca termin destul de repede treburile din oras. Link to comment
RaZoR-07 Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 (edited) Si s-a consumat prima (mini) intalnire hibernala... Prezenta a fost ... cod rosu... Guru si subsemnatul... ambii cu Matizauri rosii. Am avut doua momente auto, cu pauza de incalzit mainile. Adica am schimbat becurile la Mica Bestie Rosie cu altele mai albe, 1 bec/repriza. Apoi, in lipsa de izolatie termica mai temeinica, mai ales Guru, ne-am refugiat indoor. Am pus tara la cale, intorcand traseul catre Felix pe toate partile, de s-a mirat si gipiesu`: Toate drumurile duc la Felix? Raspuns final: Da, mai ales cele lungi, si mai ales la intoarcere. Amanunte pe topicul corespunzator. Pana la inchiderea editiei nu am aflat nimic despre faptele de arme ale ambasadorului plenipotentiar al Baniei la Polivalenta, sub aceasta denumire temporara ascunzandu-se Perfidus. "> De asemenea, avem o problema de comunicare cu "omu` cu blitzu`" care ori nu raspunde la telefon, ori il tine inchis. Edited November 23, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
Recommended Posts