mike.omega Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Azi cand am vorbit cu Mihai am uitat sa-l intreb de ora, maestre ce propui? In alta oridine de idei: azi l-am vazut pe Alex, Test Driver intr-un Subaru Outback argintiu, sper sa-si fi data seama ca eram eu, ochelarii de soare si masina probabil au provocat o confuzie Apoi, dupa amiaza, prin zona veche l-am claxonat pe Renatremo, care a intins niste ochi ca farurile de la Nubira, am primit felicitarile de rigoare si mi-am continuat drumul Link to comment
Immortal Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Care obicei nene, ca pan'acu' dormeam la ora 7. ) Link to comment
Scoop Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Cred ca daca ne uitam in urma ultimele 4-5 intalniri toate au fost la ore diferite ) deci pt sapt asta 7 Link to comment
mike.omega Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Asta inseamna ca-i lasam timp lu Free Spirit sa se certe cu profa de canto(sau ce face el acolo) si dupa aia bem un frappe? fine by me! Link to comment
Immortal Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Tot numa' noi? 'aideti nenilor, ca de cand nu ne'ati mai onorat cu prezentele voastre... Link to comment
dreamlike Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Aveti grija ca de la 20.30 avem meciul Steaua - Dinamo, asa ca nu stiu daca vor avea curaj dinamovistii sa iasa afara din casa . Link to comment
renatremo Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 salutare natiune! iata-ma intors de pe mari si tari... e cam frig pe la noi... ne vedem maine la un frappe... ciao tuturor... Link to comment
Scoop Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 (edited) Din pacate nu pot sa mai apar a aparut o problema si tre sa plec la bunica-mea la sat (fi vesel immortale ) Edited November 24, 2007 by Scoop Link to comment
ToPser Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 bine bine , topserii prezenti ! Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Ohooo! Intindeti covorul rosu, aranjati gulerul de la camasa si stati drepti Link to comment
dreamlike Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 ... dar intalnirea e la 19 sau n-am inteles eu bine? Scoop nu ne parasi!!! Cu cine mai povesteste Immortal??? Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Da, la 19:00 Link to comment
mike.omega Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Si cum va spuneam, s-a mai dus o intalnire dwc, asa cum o stim cu totii, numar restrans de membrii, atmosfera destinsa insa Am inceput prin a asculta ce boxe si-a pus Immortal in kalos, si cum ele te invaluie din spate cu sunetul. Apoi am trecut la studiat placa pe care stau acestea. Pentru a ne indulci viata dupa ce am vazut boxele, M Cojo ne-a servit cu niste bomboane... cum se numeau?! Ca la varsta mea am memoria scurta si am si uitat... Cand noi deja lamurisem ca avem niste boxe prin masini de mai bine fara apare familia Dreamlike. Din 2 directii, prin invaluire. Unul cu masina, alta pe jos. Nu comentam intrecerea facuta de ei insa scuza a fost ceva cu tigari. Si totusi, cine e a ajuns primul de acasa pana la crazy? Dupa ce am descins in cafenea, care era plina ochi, calatorul Renatremo arunca un buzdugan prin telefon ca apare si el. Si asa a fost! Nu ca altii! In mod evident am aflat despre nubira si nu numai mai multe decat as fi aflat daca stateam 3 ore pe forum. Cand gasca s-a spart pe la 9:30 eu am ramas cu colegul de suferinta nubirist sa analizam la sange titiu meu, cuvintele de lauda nu s-au lasat asteptate, cum de altfel e si normal! Votare placuta si o saptamana cu preturi la benzina cat mai mici si un Leu cat mai puternic )"> Link to comment
dreamlike Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 ... si dupa toate astea, Dinamo a luat si bataie si a ramas si fara valorosul antrenor . Il asteptam insa pe Scoop sa ne spuna cum a fost la tara pentru ca Immortal nu mai putea de dor si nerabdare . Link to comment
Scoop Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 A fost ca orice drum plictisitor de 120km dus 120 intors pana la un sat de langa tandarei, plus ceata si mers cu melcu, mai nimik interesant, dar daca vreti sa va plictisesc nu pot sa ma impotrivesc . Link to comment
Recommended Posts