LollyPop Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Astăzi am observat, că în portbagajul Matizului, era apă. Toate mochetele, până şi spatele banchetei, era udă. Am scos foarte multă apă. Ce poate fi, şi cum se poate rezolva? Service..? Link to comment
RamboX Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Nu e de la chedere,eu le-am schimbat pe toate si tot intra apa Link to comment
LollyPop Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 Problemă rezolvată. Intra apă pe lângă stop. Am luat nişte lipici special, am dat, şi acum e ok. Se poate închide Link to comment
robertinoo Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 (edited) De la lovitura in spate, nu mi se inchidea haionul decat trantit. Azi am incercat sa-l reglez. Dupa ce am rupt o surubelnita la 2 lei si am indoit un cap de surubelnita cu acumulatori, am intrat intr-un magazin specializat. Am cumparat de acolo o surubelnita, de calitate, la 26 lei. Nu credeam ca voi reusi, dar in sfarsit am desfacut suruburile de la reglaj. Acum haionul se inchide perfect. Edited January 21, 2009 by robertinoo Link to comment
banzay Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Am si eu o intrebare. E normal sa se faca condens in portbagaj? Adica doar la oala unde e roata de rezerva? Nu prea e normal nu? Am tot gasit ud pe acolo, dar in limitele normalului, adica fara sa se faca balta. Se intampla doar in oala rotii atat, restul portbagajului e uscat. De intrat nu intra apa de la ploaie sau altceva, ca am pus furtunul cu presiune si nimic. Voi aveti idee de ce o fi apa acolo? Link to comment
Mircea Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Tu ce zici, e normal ca pe o suprafata RECE si neincalzita aflata intr-un spatiu incalzit ocazional, sa se formeze condens? Link to comment
robertinoo Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Voi aveti idee de ce o fi apa acolo?Daca spui ca ti-a intrat un Oltcit in spate, mai mult ca sigur ai niste fisuri mici pe la imbinari.Si la mine, e indoita tabla de la panoul spate, dar nu am observat apa, inca. Astept o ploaie serioasa. P.S. Inca nu am dat spoilerul jos, sa vad ce e acolo. Link to comment
banzay Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 nu, inauntru la oala nu e nimic fisurat. Doar parasocul e un pic stramb. Eu am mai vazut un matiz si la ala parca nu era ud deloc ca de format condens un pic ma gandeam ca e normal... Link to comment
Recommended Posts