Lucian M Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Cea mai buna: audi a4 v6 tdi 250 cai, combi. Am merv cam un km- dar de la plecare pana la sosire am stat numai cu gura pana la urechi- nu-mi venea a crede cum trage... Link to comment
Akon Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ce motor e asta v6 tdi de 250CP? Link to comment
Lucian M Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 2,5 v6 TDI. Credeam ca se stie. Motorul a suferit un mic tuning, a fost dus la 250 de cai, conform proprietarului. Link to comment
Akon Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Stiam despre ce motor e vorba,numa ca nu intelegeam cum de are 250cp.Ms pentru lamurire Link to comment
roctandrei Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 m3 99 si Dacia 1300 1977 cred.Si hayabusa in timpul liber. Link to comment
CHEVYX L Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Cea mai buna : XC 90 , Terrano 2 , Lacetti Cea mai proasta : Matiz , Spark ( oricum tot Matiz ) . Link to comment
Lucian M Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Sa-nnebunesti ca n-ai condus niciodata vreo dacie?!?!?! Link to comment
Tommy Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Cea mai buna : XC 90 , Terrano 2 , Lacetti Ce nu intelegi? Ca XC90 e totusi la fel de buna ca Lacetti? Link to comment
CHEVYX L Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ha , ha . Forumul se numeste antidacia.ro ? Link to comment
Englishman Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Cred ca in loc sa ne dam cu parerea sau sa ne kkm pe noi, unii dintre noi ar trebui sa raspunda si la intrebarea din topic in afara de a face divagatii. Si suntem unii care putem divaga milioane de posturi fara sa ne repetam. Incepe sa ma calce pe nervi chestia asta. Dar face parte din placerea forumului... Edited December 11, 2008 by Englishman Link to comment
DarkDogg Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 cea mai proasta: Dacia 1300 din 1984 (proprietatea tatalui meu), acum luand un loc binemeritat in curtea unui REMAT ; Dacia Logan 1.6 (de la scarbiciu) cea mai buna: Audi A4 1.9Tdi Avant, BMW X5 3.0d Link to comment
matias Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ha , ha . Forumul se numeste antidacia.ro ? Poti sa ii spui si asa ! Orice subiect se termina prin a sublinia cat de prost este loganul Link to comment
banzay Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Cele mai bune: Audi A4 penultimul model Tunig slick exterior, stilata, motor 1.8 turbo, chip tuning si ce mai avea ea (aprox 190 de cai daca nu ma insel), la drum lung se aseza excelent pe sosea. In oras, mergeam cum mergeam cu matizu' era sa-i retez partea dreapta de cateva ori > ; Tot la aceasta categorie, Hyundai i30, draguta masina, si bineinteles MATIZ, intotdeauna masina care o ai e cea mai buna ; Cele mai proaste: Cateva dacii de faceai muschi cum trageai de volan sa il tii drept, un papuc (tot marca dacia), si cam atat. Edited December 11, 2008 by banzay Link to comment
CHEVYX L Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Poti sa ii spui si asa ! Orice subiect se termina prin a sublinia cat de prost este loganul Nu am stiut ....! Link to comment
closchkutza Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Mai-mai cum ti-ai facut tu cont sa raspunzi taman in topicul asta... Link to comment
BogdanG Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Cea mai proasta: Golf Cea mai buna: Golf Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ai facut scoala pe Golf? Link to comment
BogdanG Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Nu, Dacia de scoala era insa mai buna, era noua Link to comment
DGT Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Cea mai proasta si mai proasta a fost masina de scoala Carpati SR-132,cea mai buna Toyota Land Cruiser de la servici. Link to comment
mr_ Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Nu-i nici un fost trabantist pe aici? Wartburg-ist, Barkas-ist? Ieri am vazut un Wartburg in oras, modelul ala mai nou, cu numar de Polonia. Si stiu si un Trabant si doua Barkas-uri care fac reclama, insa nu stiu cum sa ii abordez sa fac un drivetest sa vad daca se schimba cea mai proasta masina pe care am condus-o... Link to comment
TBird Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Cele mai bune : - Toyota Corolla 1.4 Mpi 71kw/6000, chiar mi-a placut se infige binisor, lux inauntru etc. Face parte din familie - Audi A3, m-am invartit putin prin oras... mi-a placut. - Ford Focus diesel, frate ce se infigea masina aia, nu stiu ce motor avea... dar demaraj si cuplu superbe - Golf 4 - pe timpul cand faceam scoala, nu pot sa zic nimic ca imi tremura picioru pe ambreiaj si volanul nu il tineam prea drept - Opel Astra G - O masina ok, foarte buna sa te plimbe de la A la B, fara pretentii si cu un confort acceptabil - Seat Ibitza 1.2 2007 - masina "sotiei" - imi place despre ea, ca si desing e foarte ok, nu imi place motorul deloc - Ford Fiesta 1.2 2007 - masina asta imi place, doar pentru impresia care ti-o lasa. Zici ca esti intr-un tanc... parca toate piesele sunt turnate pe masina nu asamblate - Seat Ibitza 2 - Noul model - Am facut un test drive la Seat... cu motorul de 1.2. Fata de Ibitza veche 1.2, asta este mult mai agresiva asa, mai fasneata, interiorul mi se parte foarteeeeeeee frumos, ca si exteriorul de altfel. - Sa nu uit Cielo Executiv - Masina mea nu pot sa zic de suflet sau chestii de genul asta... dar o masina de care daca ai grija.. te slujeste neconditionat. Plus ca daca se supara, se infige binisor, cel putin DOHC-ul meu. Cele mai proaste: - Prima mea Dacie din 1990 - pe care am bagat-o intr-un stalp. Am vrut sa vad care e mai tare stalpu sau masina, ghiciti voi care a fost - a doua Dacie din 1999 - pe ca am cumparat-o cu lonjeroanele strambe, si de care am scapat ca am putut de repede - Matizu " sotiei " de servici, care este o troaca pe 4 roti... rupta si calarita de toti, nimeni nu a pus un surub sau ceva la masina aia - Peugeot Partener - o troaca de masina. - Petru Logan nu am o sectiune, topicul zice " cele mai bune - cele mai proaste ", Loganul ar fi undeva la mijloc. Link to comment
Mircea Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Mai-mai cum ti-ai facut tu cont sa raspunzi taman in topicul asta... Chevyx L = DFH1 = Florin77 si au luat liber. Link to comment
NFS Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Ma bag si eu pe topicul asta cu cea mai misto (in opinia mea) masina pe care am condus-o vreodata, si anume un Mercedes SLK 200 Kompressor, inchiriat asta vara la Palma de Mallorca. Nu mai tin minte exact, dar parca avea doar vreo 7000Km la bord, cutie automata. Eu unul nu i-am gasit cusur. Link to comment
tolin Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 ... e acre, bre. Si am inteles ca pielea e de la animale crescute in Irlanda. Link to comment
BogdanG Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 NeFeSe-ule facem pariu ca eu ii gasesc cusur, eu gasesc la orice cusur Asa e Tolin, dar animalele nu e crescute in Irlanda ci in Harghita/Covasna, de aici diferite neplaceri, nu stai bine in scaune pt ca sezutul nu se intelege cu spatarul si tetiera cere autonomie ) Link to comment
Recommended Posts