Mau Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Are cineva idee cat costa un calorifer pentru un Espero, si daca este laborioasa schimbarea lui? Link to comment
iso Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Preturi vezi , te rog , la utile ... cit despre inlocuirea caloriferului cred ca e destul de ... laborioasa -- trebuie facuta la service . Link to comment
ovi_jer Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Se lasa cu demontarea bordului care ulterior aduce ceva chitaieli si zdranganeli in bord.Daca e infundat incearca cu solutie de spalat iar daca nu curge asa rau incearca cu solutie de stopat curgerile. Link to comment
bogdan.marinoiu Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Eu am proble cu caloriferul. Mai bine spus este spart. La AutoNet este 250 Ron Eu am achizitionat unul sh Pentru schimbare am mers la un prieten care are un service. Este o problema destul de complexa schimbarea sa. Se demonteaza tot bordul. Succes si sa auzim de bine. Bogdan Link to comment
Salex Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 (edited) Pentru schimbare am mers la un prieten care are un service.Este o problema destul de complexa schimbarea sa. Se demonteaza tot bordul. Succes si sa auzim de bine. Bogdan La Espero 1,5 16V, am schimbat cu mina mea caloriferul FARA SA DEMONTEZ bordul. Tot ce am desfacut a fost consola centrala (radio, A/C, scrumiera ...tot ce era acolo). Deci, va asigur ca nu trebuie sa demontati bordul ! Recunosc, am rupt un fel de suport al tevilor caloriferului, insa asta nu a avut nici un efect negativ ulterior. Decit sa demontez bordul si sa imi scirtie ulterior, am preferat solutia ... directa Edited October 21, 2007 by Salex Link to comment
neluman Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 La Espero 1,5 16V, am schimbat cu mina mea caloriferul FARA SA DEMONTEZ bordul. Tot ce am desfacut a fost consola centrala (radio, A/C, scrumiera ...tot ce era acolo). Deci, va asigur ca nu trebuie sa demontati bordul ! Recunosc, am rupt un fel de suport al tevilor caloriferului, insa asta nu a avut nici un efect negativ ulterior. Decit sa demontez bordul si sa imi scirtie ulterior, am preferat solutia ... directa Salut. Imi poti da detalii pt schimbarea caloriferului Link to comment
neluman Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 La Espero 1,5 16V, am schimbat cu mina mea caloriferul FARA SA DEMONTEZ bordul. Tot ce am desfacut a fost consola centrala (radio, A/C, scrumiera ...tot ce era acolo). Deci, va asigur ca nu trebuie sa demontati bordul ! Recunosc, am rupt un fel de suport al tevilor caloriferului, insa asta nu a avut nici un efect negativ ulterior. Decit sa demontez bordul si sa imi scirtie ulterior, am preferat solutia ... directa Salut. Ai fost singurul de pe forum care ai avut curajul sa schimbi acasa caloriferul... si eu al doilea multumita indicatiilor date de tine. Succes in continuare si tine-o tot asa! Link to comment
Salex Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Te pot ajuta si cu caloriferul de Leganza ... am schimbat si de ala tot in spatele blocului Link to comment
raskala Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 NeluMan tu ai rupt suportul respectiv? Link to comment
Recommended Posts