Jump to content

Calorifer Espero

Recommended Posts

• 2 years later...

Eu am proble cu caloriferul.

Mai bine spus este spart.

La AutoNet este 250 Ron

Eu am achizitionat unul sh

Pentru schimbare am mers la un prieten care are un service.

Este o problema destul de complexa schimbarea sa.

Se demonteaza tot bordul.

Succes si sa auzim de bine.

Bogdan

• 3 weeks later...
Pentru schimbare am mers la un prieten care are un service.

Este o problema destul de complexa schimbarea sa.

Se demonteaza tot bordul.

Succes si sa auzim de bine.

Bogdan

La Espero 1,5 16V, am schimbat cu mina mea caloriferul FARA SA DEMONTEZ bordul. Tot ce am desfacut a fost consola centrala (radio, A/C, scrumiera ...tot ce era acolo). Deci, va asigur ca nu trebuie sa demontati bordul ! Recunosc, am rupt un fel de suport al tevilor caloriferului, insa asta nu a avut nici un efect negativ ulterior. Decit sa demontez bordul si sa imi scirtie ulterior, am preferat solutia ... directa :D

Edited by Salex
  • 7 months later...
La Espero 1,5 16V, am schimbat cu mina mea caloriferul FARA SA DEMONTEZ bordul. Tot ce am desfacut a fost consola centrala (radio, A/C, scrumiera ...tot ce era acolo). Deci, va asigur ca nu trebuie sa demontati bordul ! Recunosc, am rupt un fel de suport al tevilor caloriferului, insa asta nu a avut nici un efect negativ ulterior. Decit sa demontez bordul si sa imi scirtie ulterior, am preferat solutia ... directa :D

Salut. Imi poti da detalii pt schimbarea caloriferului

• 1 month later...

Salut. Ai fost singurul de pe forum care ai avut curajul sa schimbi acasa caloriferul... si eu al doilea multumita indicatiilor date de tine. Succes in continuare si tine-o tot asa! ;)

• 1 month later...