Immortal Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Wa, ce'i cu atatia subscrisi p'aici?! Doara evenimentele ne'o aratat ca numai cand suntem +10 se intampla astfel de fenomene Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 In speranta ca vei ocoli replicile din partea lui Immortal, io in locul tau m-as face si yankeu! Link to comment
dreamlike Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 Eu nu sunt turc Si atunci ce nu pricepi? Link to comment
Scoop Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 (edited) de ce m-ai trecut ca si turc in cronica EDIT: Nu conteaza lasa asha ca sta bine, voiam doar sa-i arat lu MCojo ca tineretu nu e chiar pe duca Edited December 3, 2007 by Scoop Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Io cred ca Scoop vrea un "reglaj" de faruri gratis > Link to comment
Immortal Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Eu nu sunt turc Bravo ba, las' ca's io Robin Hood. Iti iau din faruri si dau la altii. Link to comment
dreamlike Posted December 3, 2007 Author Share Posted December 3, 2007 ... ienicerul Scoop insotit de un supus de la curtea sa... ... de ce m-ai trecut ca si turc in cronica ... Erata: ca sa nu se supere Scoop si ca sa nu mai modific in cronica a se citi in loc de ienicerul Scoop - sniperul Scoop (american e mai bine?) Link to comment
Scoop Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Erata: ca sa nu se supere Scoop si ca sa nu mai modific in cronica a se citi in loc de ienicerul Scoop - sniperul Scoop (american e mai bine?) Bush sa fie cu voi. Oricum frumoasa cronica Link to comment
DarkDogg Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Super tare cronica. De mult timp nu am mai citit ceva atat de bine scris, totul la obiect, presarat cu "d-ale mintii" analogii care fac cititul ceva special. Iti multumeste "temutul si fiorosul print" pentru incadrarea in cronica, si sper ca data viitoare sa raman pana la sfarsit si sa nu se mai intample "plecari neasteptate" din partea mea. Mi-a facut enorma placere sa va am interlocutori, atat cat a durat m-am simtit super si imi pare foarte rau si pentru ce "aud" in legatura cu notele de plata de la diferite intalniri. Sper ca data viitoare cand voi participa S"> sa nu se mai intample ceva de genul acesta si totul sa decurga bine. Pana data viitoare multa bafta la toti si un Mos Nicolae plin de bucurii. Link to comment
Recommended Posts