Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Deschid topicul din timp pentru a propune sa ne intalnim de la 18:00 sa putem alege mai usor o locatie in caz ca la Crazy e "Rezervat" :D

@Free Spirit: daca ne mutam prin alte parti iti trimit sms ;)

PS: imi cer scuze pentru postul din aria generala, nu am fost atent. Rog a se sterge.

Edited by mike.omega
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

As vrea sa zic ca vin si eu, deja imi pare rau ca am lipsit data trecuta (p.s. frumoasa cronica dreamlike) dar cum nu am terminat de montat/scos lemnaria week-end`u trecut parca vad ca si cel care urmeaza ies din casa la ora 21. Oricum ne mai citim pana atunci cine stie  :D

Mda, din pacate se pare ca nu mai suntem bineveniti nici in Crazy din motive pe care eu unu nu le inteleg ca nu suntem genu ca sorbim dintr-un suc 5-6 ore :rolleyes:

Anyway! Trebuie sa-i multumim lui Renatremo ca ne-a gasit alta locatie, misto zic eu! Si pentru vara si pentru iarna(au terasa :) ) tot in zona aia. In principiu harta lui Scoop e OK. Trebuie sa mergeti pe strada unde-i Casa Casatoriilor pana face dreapta pe sensu unic spre Mircea. Acolo la colt, spre mare e un triunghi liber :)

Propun sa mergem sambata asta la noua locatie; fiecare isi va putea face o opinie iar apoi am putea supune, democratic si anonim, la vot.

Cum suna?

Mie-mi convine si mi se pare corecta treaba, deci care da drumu la topicu pentru sambata asta?