mike.omega Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Immortaleeee! Mata bausi frappe, cum fu? Sau a fost mai bun ceaiul de ciucalata? Link to comment
Immortal Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Da' voi nu vazurati? 8,5roni, apa chioara si...he, ce sa mai, mai najpa ca'n zodiac. DAR ceaiu' de ciucalata... )"> Link to comment
ToPser Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Mai ce fel de constanteni sunteti voi vine Renatremo sa va gaseasca locatii noi in Constanta !? Link to comment
mike.omega Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Domne, se pare ca Renatremo e mai plimbat ca noi, deh! are gaz pe nubira Link to comment
paul_marines Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Buey sa dea naiba sa nu aiba frappe ca la Crazzy ca v-ati ars! Auzi, lipseste omu' odata si ei schimba locatia... Subscriu, Mishulica auzi sa fim expatriati din Crazzy. Cand deteram si noi de un loc mai de vaza gata ni se trase oblonul in fata. Mai ramane Cafe D'art unde arta de a face un frape este egala cu a calcula pretul notei de plata. Va anunt ca se apropie ziua I (H se intoarce) si vor fi multe de explicat, chiar mai multe de consumat. Asa ca atentie. Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 Bagam note explicative? Link to comment
MCojo Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 (edited) Va anunt ca se apropie ziua I (H se intoarce) si vor fi multe de explicat, chiar mai multe de consumat. Intradevar ai foarte multe de explicat , iar de consumat ohoooooo ce lista lunga am facut!!! Stii ce multi suntem?! Asa ca atentie. Nici nu iti inchipui ce atenti suntem la detaliile de mai sus! Bagam note explicative? Sa vezi ce note explicative te asteapta sambata! Edited December 13, 2007 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Mai ce fel de constanteni sunteti voi vine Renatremo sa va gaseasca locatii noi in Constanta !? Da ce bre, Renatremo asta o fi de prin Orientul Indepartat, n-are voie sa stie unde-i Casa Casatoriilor in Constanta ? La Crazy vreau sa mai mergem dar daca mai lasa cineva 10 bani peste cat e nota, ii tai mana din sold cu drujba ruginita si fara toti dintii la lant (mama lor de jidani s-au ajuns toti basitii) !!! Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 @Dreamlike: n-ai vazut ca omul trage spre Casa Casatoriilor, asta trebuie sa insemne ceva PS: n-ar fi o idee rea sa le mai acordam o sansa celor de la Crazy, dar de intalnit tot acolo unde scrie pe harta Link to comment
Scoop Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Nu stiu sigur daca pot ajunge maine, daca e ceva il sun pe mike sa vad pe unde sunteti. Link to comment
dreamlike Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Ce plictiseala pe forum ... ... nici o injectie, nici o caterinca, nici o gluma noua ... Bai ce mitici ... Link to comment
mike.omega Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 Pai ti-ai scos semnatura de geniu in contemplare si ne-ai lasat fara inspiratie Link to comment
aXeL.ViX Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Vin si eu, dupa 2 lungi sapt de pauza yeee. Dar nu prea am inteles eu cum e cu locatia asta noua La Casa casatoriilor !? Link to comment
renatremo Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 ce aveti fratilor cu mine? ce nu poate omu sa stie unde se mananca cat de cat si unde isi poate pune streangu de gat!!! ca sa stiu sa nu o iau pe acolo... stiti cine a pus sens unic pe strada aia? eu... ca sa nu ajung chiar asa de usor acolo... si pe jos... imi cad... planetarele!!!!!!! Link to comment
MCojo Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 unde isi poate pune streangu de gat!!! ... Estimez undeva prin vara ca streangul iti va fi in jurul gatului... > Link to comment
Scoop Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Pare rau ca n-am putut ajunge aseara, dar daca vreti sa facem o intalnire de craciun sau ceva de genu mai special, patinoarul care s-a deschis acum la Palatu Copiilor e perfect >- Scorurile pentru cei interesati in timpu saptamani 20 ron in weekend 25 ron. Link to comment
mike.omega Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Da! Sub Motto-ul: "Foaie verde si-o lalea ce frig e in Constanta mea!" am sarit peste partea cu barfitu despre masini si ne-am bagat la caldurica. Meniul zilei a fost unul diversificat dupa cum urmeaza: Pepsi, fotbal, Prigat, fotbal, Pizza, fotbal, Crema de ciocolata(adica de zahar ars) misto-uri, limonada, internet, papanasi, fotbal si lista poate continua Au semnat condica: Dreamlike, Vector, Immortal, M Cojo, Axel Vix si subsemnatul. Pastrez in continuare tacerea asupra detaliilor din discutii si barfe tocmai pentru a crea suspans si curiozitate O saptamana placuta! PS: de unde stie asta micu de patinoar? Link to comment
Scoop Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 PS: de unde stie asta micu de patinoar? L-am probat aseara la deschidere Link to comment
mike.omega Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Afara ninge ca-n povesti, pe jos e un strat de zapada tocmai bun, Immortaleeee, bagam un patinoar pe 4 roti? Link to comment
MCojo Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Eu doar ce am venit de la patinaj pe 4 roti... Cel mai misto e pe centura unde deja s-a depus cate ceva... Ssuper beton cu Snowtrac II... Link to comment
Immortal Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Pft, ce snow trace ba, sa vezi kumho'u meu cu galma ce'mi va da adrenalina... Link to comment
Scoop Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Afara ninge ca-n povesti, pe jos e un strat de zapada tocmai bun, Immortaleeee, bagam un patinoar pe 4 roti? In ce parcare Link to comment
mike.omega Posted December 16, 2007 Author Share Posted December 16, 2007 Pft, ce snow trace ba, sa vezi kumho'u meu cu galma ce'mi va da adrenalina... Te tine sa tii in frau o dacie cu montana? Link to comment
Recommended Posts