Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buey sa dea naiba sa nu aiba frappe ca la Crazzy ca v-ati ars! X(

Auzi, lipseste omu' odata si ei schimba locatia... :rambo:

Subscriu, Mishulica auzi sa fim expatriati din Crazzy. Cand deteram si noi de un loc mai de vaza gata ni se trase oblonul in fata. Mai ramane Cafe D'art unde arta de a face un frape este egala cu a calcula pretul notei de plata. Va anunt ca se apropie ziua I (H se intoarce) si vor fi multe de explicat, chiar mai multe de consumat. Asa ca atentie.

Va anunt ca se apropie ziua I (H se intoarce) si vor fi multe de explicat, chiar mai multe de consumat.

Intradevar ai foarte multe de explicat :heavydrinker: , iar de consumat :drinkers: ohoooooo ce lista lunga am facut!!! Stii ce multi suntem?!

Asa ca atentie.

Nici nu iti inchipui ce atenti suntem la detaliile de mai sus!

Bagam note explicative?

Sa vezi ce note explicative te asteapta sambata! :-W

Edited by MCojo
Mai ce fel de constanteni sunteti voi :-? vine Renatremo sa va gaseasca locatii noi in Constanta !?

Da ce bre, Renatremo asta o fi de prin Orientul Indepartat, n-are voie sa stie unde-i Casa Casatoriilor in Constanta :mda: ?

La Crazy vreau sa mai mergem dar daca mai lasa cineva 10 bani peste cat e nota, ii tai mana din sold cu drujba ruginita si fara toti dintii la lant (mama lor de jidani s-au ajuns toti basitii) :spumelagura: !!!

ce aveti fratilor cu mine? ce nu poate omu sa stie unde se mananca cat de cat si unde isi poate pune streangu de gat!!! ca sa stiu sa nu o iau pe acolo... stiti cine a pus sens unic pe strada aia? eu... ca sa nu ajung chiar asa de usor acolo... si pe jos... imi cad... planetarele!!!!!!!

Pare rau ca n-am putut ajunge aseara, dar daca vreti sa facem o intalnire de craciun sau ceva de genu mai special, patinoarul care s-a deschis acum la Palatu Copiilor e perfect :) >-

Scorurile pentru cei interesati in timpu saptamani 20 ron in weekend 25 ron.

Da! Sub Motto-ul: "Foaie verde si-o lalea ce frig e in Constanta mea!" am sarit peste partea cu barfitu despre masini si ne-am bagat la caldurica.

Meniul zilei a fost unul diversificat dupa cum urmeaza: Pepsi, fotbal, Prigat, fotbal, Pizza, fotbal, Crema de ciocolata(adica de zahar ars) misto-uri, limonada, internet, papanasi, fotbal si lista poate continua :mrgreen:

Au semnat condica: Dreamlike, Vector, Immortal, M Cojo, Axel Vix si subsemnatul.

Pastrez in continuare tacerea asupra detaliilor din discutii si barfe tocmai pentru a crea suspans si curiozitate :)

O saptamana placuta!

PS: de unde stie asta micu de patinoar? :scarpin: