aXeL.ViX Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Eu astept sa se mai aseze putin si dupa aia ma joc cu RWD`u . muhahaha. Link to comment
Immortal Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 (edited) In ce parcare Pan' la cazino, unde intoarcem cu frana de mana la giratoriu si'napoi. Primu' care trage frana de mana la giratoriu' de la Dobrogea e 'campion'. Vom denumi cursa, din varii motive, Race of Champions. Ce ziceti? ) Edited December 16, 2007 by Immortal Link to comment
andrew Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Doar ce am ajuns si eu acasa. M-am dat jos din masina in dreptul la carrefour sa mai bag niste lichid de parbriz si era sa ma dau cu cracii in sus, asa ca mi-a trecut de alte prostii si am mers incet si cu ochii mari pana acasa Nu-i de joaca... Link to comment
mike.omega Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 (edited) Domne... a nins ce-i drept! Dar zapada e cam putina, nu prea sare in lateral cand iau curbele cu masina Edited December 17, 2007 by mike.omega Link to comment
andrew Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Sa vezi maine dimineata distractie cand o sa fie toata mazga aia de pe jos inghetata. Ne dam pe derdelus, nu gluma Link to comment
Recommended Posts