jonny_leu Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 detin un cielo din anul 1997 cu care s-a rulat 60 000 km deoarece nu s-a rulat cu ea din 2001 aceasta fiind obiectul unui litigiu. doresc sa imi recuperez din bani vanzand-o ca piese de schimb. masina este completa...doar casetofonul lipseste si are ceva zgarieturi la caroserie. aer conditionat complet...350 E usi complete cu geamuri electrice...80E cutie viteze...300E motorul...500E bordul complet...150E planetare...250E perechea multe alte piese...preturi discutabile...sau o dau toata la un pret mai mic. tel meu : 0747045151 Link to comment
valiman Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Salut. Ce culoare este? Link to comment
jonny_leu Posted December 5, 2007 Author Share Posted December 5, 2007 (edited) masina este verde...o vand doar ca piese...sasiul si actele nu sunt de vanzare Edited December 5, 2007 by jonny_leu Link to comment
iaexemplu Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 masina este verde...o vand doar ca piese...sasiul si actele nu sunt de vanzare Ce pret este pentru toata masina? Link to comment
jonny_leu Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 pentru 1200Euro se poate lua orice de pe masina...imi opresc doar sasiul...sau poate il dau si pe ala eventual, dar actele nu le pot da. precizez ca masina nu mai este functionabila...are trenul de rulare fata dat jos. Link to comment
D K Z Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 un pret pt proiector dreapta? Link to comment
jonny_leu Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 proiectoare...60 lei setul,30 bucata...(trebuie sa vad daca nu cumva le-a dat fratemeu...revin cu informatii cat de repede pot) Link to comment
c_french84 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 sal! Ma intereseaza oglinzile daca sunt tipul rabatabil si daca cablul de reglare este functional! Link to comment
george_d Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Pompa de servo-directie? Link to comment
puiagaia Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 salut in ce zona este masina? M-ar interesa plasticele din interior, antena (daca este electrica) jamba de pe stinga, etc. Link to comment
jonny_leu Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 oglinzile cred ca sunt rabatabile...sper sa si functioneze ok. interiorul in mod sigur e impecabil. pompa servo si tot ce e sub capota sunt in stare perfecta ca si antena. pana acum nu am demontat nimic de pe ea pt ca masina nu e in buc si imi e greu sa aduc cate o piesa. o sa fac poze in weekend ca sa se vada ce piese are pe ea si ce model sunt. eu personal nu prea ma pricep la piese de cielo Link to comment
jonny_leu Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 oglinzile sunt rabatabile si functioneaza...1,4 mil setul Link to comment
Acon Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ai spus in primul post: usi cu geamuri electrice...80E. Pretul este numai pentru sistemul de inchidere al geamurilor sau cu usi cu tot? Multumesc Link to comment
Cristaky Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Caloriferul de caldura il ai? Daca da, zi-mi te rog pretul. Multumesc mult. Si as vrea si vasul de expansiune. Link to comment
iulyan Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 salut.m-ar interesa si pe mine fetele de usi(toate 4)din interior.ce pret au? Link to comment
jonny_leu Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 am dat PM la toata lumea Link to comment
Stefanel Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 salut, scaunele fata cum arata si la ce pret? Link to comment
butros Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Salut. Am luat de pe aceasta masina urmatoarele oglinzile, radiatoarele, capota, farurile, masca, semnalizator, batzul care tine capota. Seriozitate maxima si preturi bune. am avut probleme la masca fiindca era sparta dar nu mi s-au cerut bani pe ea ceea ce este un mare lucru. Farurile le-am luat arata foarte bine numai ca timpul isi spune cuvantul. cablurile de la far erau mancate de soricei o ureche e crapata dar astea cred ca tre sa ti le asumi atunci cand cumperi sh. Vi-l recomand pe baiat! Apropo as mai vrea si motorasele de la faruri caci ale mele am observat ca sunt sparte. se mai poate? astept un mesaj pe pm. Multumesc Link to comment
n1ck2203 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Salut! M-ar interesa scaunele fata la ce pret si in ce stare se afla + centurile de siguranta fata Link to comment
ZaiR Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Instalatia de Ac mai este de vanzare?..ma intereseaza sa fie completa Link to comment
B30KDT Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 ma intereseaza oglinzile si centurile fata 0724545124 vreau sa vad niste poze cu oglinzile(daca sunt modelul rotund si reglajul interior merge ok le iau ) Link to comment
jonny_leu Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 oglinzile s-au dat de mult...centurile costa 1 mil setul instalatia de aer e completa dar a fost demontat radiatorul si filtrul(nu le-am vandut , dar a trebuit sa scot alte piese si nu pueam fara a le demonta ) ... deci nu mai are freon Link to comment
iulik_ro Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 M-ar interesa si pe mine plasticul din jurul levierului de viteze, de care e prinsa imbracamintea acestuia, si manerul usii din dreapta fata, cel de care tragi sa inchizi usa! Link to comment
negoctav Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Salut!!! Neaparat ma intereseaza : -radiatoarele(cel de racire lich si condensatorul) -ventilatoarele (cel de racire si cel de la aer conditionat) precum si carenajele ventilatoarelor -volanul -masca dintre faruri -planetara din stanga Te-as ruga mult daca poti sa ma contactezi la 0745560936 sau la octav.negoita@stephanomotors.ro Link to comment
jonny_leu Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 (edited) plasticul din jurul levierului de viteze s-a dat ...sry Negoctav... am volanul ,un radiator de ac ,planetara si ventilatoarele... Edited January 15, 2008 by jonny_leu Link to comment
Recommended Posts