ileana Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Am trimis avansul la Voinesita, 1200 lei. 13 camere rezervate, una in curs de . 1. Ileana + crisR, 100 lei 2. VAXXi, 100 lei 3. Perfidus+3, 2 camere , 200 lei 4. Razor+1, 100 lei 5. NFS + Ami, 100 lei 6.scorpion +1 , 100 lei 7. ovidiuc+1, 100 lei 8. xenna + 3, 2 camere , 200 lei 9. MAVERICK_SS + L'amour, 100 lei 10. Elprypas +1, 100lei 11. Dj Dark + 1 12. Zmeu +1 De saptamana viitoare trecem la organizarea urmatoarei etape: gratarul si apoi orele de plecare. Link to comment
L`amour Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) M anunt si eu dar din probleme mici si mari binestiute de Ileana ca i le-a impartasit Razor nu voi putea sa dau avansul decat atunci cand ajung sau sa il trimet pe 10-11 De ore de plecare eu cred ca voi veni singur deoarece lucrez tura 2 si ies cam tarziu de la serv dar apoi ma pot relaxa linistit k intru in concediu (asta fiind pe 15 martie) Daca aprobati sa dau banii atunci prezent fara regrete Edited February 27, 2008 by L`amour Link to comment
ileana Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Nu mai e nevoie de avans, poti veni linistit. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 eu cred ca voi veni singur Dar nu vei dormi singur... > Si... mare grija cu filtrul, daaaaa... ) Va fi o intalnire dominata de Espero. Link to comment
L`amour Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 (edited) Ca sa pot veni linistit cu masina fara sa ma remorcati fa-mi rost de fise de buji Si eventual de buji ca eu nu am timp sa caut de nici o culoare Edited February 28, 2008 by L`amour Link to comment
Dj_Dark Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Eu o sa ma prezint sambata indiferent daca exista camera sau nu . Link to comment
elprypas Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 daca ai nevoie te imprumut eu cu un sac de dormit il am la mine pt orice eventualitate Link to comment
RaZoR-07 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Cedez si eu patru paturi (d-alea de invelit, daaaa?) Amorezule, tu nu esti bun decat de probleme?... Daca mai schimbi multe la salupa aia, o faci noua, cu garantie din bara-n bara. Macar sa nu umbli la capota motorului, ca d-alea stock am tot vazut... > Link to comment
ileana Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Ca sa nu mai sa nu mai facem iar o lista cu gratarele de vineri si sambata seara, sa spuna mai bine acum cine nu se baga. Cu exceptia lui Dj Dark, care va fi doar sambata. Link to comment
ileana Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Cand plecam bre? Dimineata, dupa pranz? Link to comment
elprypas Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 de azi a inceput numaratoarea inversa amr 6 zile Link to comment
perfidus Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 La intalnirea de aseara oltenii stabilira ca pleaca vineri dupa ora 17, chiar 18. Mai devreme nu se va putea din motive de serviciu. O sa vedem cum facem cu aprovizionarea de gratar, o putem face si noi din Craiova. Depinde de restul grupului, poate grupul de "capitala" (Oltenita, Targoviste, Ploiesti) e mai iute de picior si face popas la Rm.Valcea in Kaufland. Link to comment
ovidiuc Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Daca pot sa imi iau concediu plecam mai de dimineata.Daca nu,mai devreme de 17 nu prea pot.Dar sper sa rezolv. Link to comment
L`amour Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Am rezolvat si eu cu sefa. Ii facui cu ochiul de 2 ori si zisa ca imi da drumul si mie la 19:00 cel tarziu dar cu conditia sa nu ii mai vina rau la vreunu sa nu vina la serv si sa aiba cine sa ramana in locul meu. Deci 70% cred ca ajung grupul vesel de Oltenia din urma pana acolo. Link to comment
MAVERICK_SS Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 @elprypas: Trebuie sa stabilim si noi exact cand plecam (in cursul saptamanii viitoare) deoarece se pare ca noi vom ajunge primii daca plecam cand am stabilit initial P.S. Daca mai este cineva din Arad, Timisoara, Oradea, Deva (sau trece pe acolo cineva) sa dea un semn. Apropo, ce conditii meteo sunt la Voineasa ?? E nevoie de pneuri de iarna (mai este zapada pe acolo ??) Stima. Link to comment
RaZoR-07 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Zapada nu... doar gheata, in paharele cu visichi ) Stai linistit ca nu e rost de cerculete, nici chiar involuntar. Link to comment
MAVERICK_SS Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 OK, e in regula. Inca o intrebare : Mi-am planificat deja in mare traseul, insa nu stiu in ce stare e drumul dintre Petrosani si Voineasa (pe harta rutiera ce am consultat-o zice ca e drum partial pavat). Este cineva care a fost pe acolo recent sau stie cum e drumul ?? Nu de alta, dar nu vreau sa ocolesc prin Sibiu - Brezoi ... Eventual daca nu aflu nimic pana miercuri - joi, am sa sun la pensiune sa intreb, cei de acolo ar trebui sa stie... Stima. Link to comment
perfidus Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 N-ai nici o sansa pe tronsonul Petrosani- Obarsia Lotrului. E de obicei inchis in perioada asta a anului. Link to comment
MAVERICK_SS Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Atunci nu mai are rost sa iau in considerare acea ruta, ramane sa vin prin Brezoi via Sibiu. @Zmeul cel rau & @perfidus : Multumesc pentru recomandari si lamuriri. Stima. Link to comment
Dj_Dark Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 (edited) Ca sa nu mai sa nu mai facem iar o lista cu gratarele de vineri si sambata seara, sa spuna mai bine acum cine nu se baga.Cu exceptia lui Dj Dark, care va fi doar sambata. Sper sa nu va gasesc dormind sambata pe la ora 12 . Lasati-o mai moale cu beutura ce naiba PS. Pana la urma cate salupe vor fi? Pana acum am numarat 4, mai sunt? Edited March 10, 2008 by Dj_Dark Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Scade una. Din pacate s-a intamplat ce mi-era frica ca o sa se intample. Link to comment
NFS Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Pleaca cineva vineri pe la 15-16:00 ? Link to comment
perfidus Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Pentru ca timpul ramas sa para mai scurt, hai sa va mobilizez un pic: Avanpremiera la Intalnirea Nationala, 10 februarie 2007 Si inca ... Da Doamne sa avem parte de vreme macar ca in ziua aceea ... Link to comment
Recommended Posts