alx Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 SI locu' de grataaaaaar! NEAPARAT! Link to comment
RaZoR-07 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Macar locu`, ca de gratar ne descurcam noi. Demontez matizu` si-l transform in gratar. La Felix a fost doar inceputul. Link to comment
razvan020 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Dap, am sunat acolo si mi-au spus ca au 8 camere duble... unele au balcon maricel dar cred ca nu mai intra in discutie. Loc de parcare avea si avea si loc de gratarel, am impesia ca si un mic fosor unde am fi putut sta dar la sf lui feb cred ca este inca frig. Totusi m-am uitat aici si am vazut Hotel Lotru - sincer nu am stat in el si nu prea stiu cum se prezinta... dar nu cred ca se pune problema de nr de camere disponibile sau de sala de mese... iar cu gratarul ne descurca noi. Concluzie: Camera dubla 75 lei/cam/zi Valoarea obligatorie, minima de servicii de alimentatie (masa) 42 lei/pers/zi Asta inseamna ca am putea sa mai tragem de pretri daca luam 10 camere cel putin. Im fine, ideea este ca ramane de gandit si verificat mai departe - cineva d-al locului ar puea sa ne furnizeze mai mlte informatii... Link to comment
Tommy Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 (edited) Pe mine ma seaca chestia asta. Nu de bani, ci de faptul ca vor sa bage marfa pe gat. Adica pentru clarificare (poate e cazul cateodata), pot sa imi dea si fazan, dar mie chiar daca nu imi place fazanul trebe sa consum de x lei. Edited December 21, 2007 by Tommy Link to comment
elprypas Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 daca nu v`ati hotarat asupra locatiei eu propun ca intalnirea de primavara sa o facem la Lepsa, ma voi ocupa eu cu baietii de la focsani de organizare. daca o sa se accepte varianta asta, in cel mai scurt timp posibil voi veni si cum oferte concrete... Link to comment
zeneseu Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 (edited) In totalitate de acord cu @Tommy E aiurea sa iti impuna sa consumi de o anumita suma produse de bucatarie sau altceva. In plus banuiesc ca are pretentia sa se consume bauturi numai de la ei, in cazul acesta fiind exclus sa venim cu cumparaturile gata facute. De altfel exista sansa sa nu fie de acord sa facem noi gratarul, pe considerentul ca nu-i convine sa "stea dupa noi si sa spele vasele" asa ...aiurea. Parerea mea! L.E. @Razvan020 Hmmm...mi se pare mie sau nu e bun linkul? Edited December 22, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
MCojo Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Hotelul Lotru e genul de hotel comunist, imens, sleios si cu servicii poaste. Nu as sta acolo sub nici o forma. Link to comment
tolin Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 (edited) "Somebody calls me Lotru". Cautati pe harta Piscul Alb. Apoi, stam de vorba, dar sa fie vara, nu verisoara. Edited December 22, 2007 by tolin Link to comment
scorpion Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Eu am petrecut concediul asta-vara la Voineasa ( multumesc Asimo pentru recomandari ) aici , http://www.pensiuneagiulia.lx.ro/pagini/foto.htm , cu gazde primitoare , loc de gratar berechet si foisor acoperit , sala de mese au . Singura problema ( nu foarte mare ) , ar fi ca nu putem baga masinile in curte . Link to comment
VAXXi Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 N-ar fi o problema asta cu curtea, zic eu. Arata binisor. Preturi ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Vin si eu la spartul targului: acum vreo 6 ani in hotelul Lotru liftul mergea doar intre anumite ore (orarul era lipit pe perete). E un hotel foarte bun pentru nostalgicii din Venus, Neptun... Link to comment
scorpion Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Preturile nu erau exagerate , eu am platit 70 ron/noapte o camera de 3 paturi ( dar baia era pe palier , pe acelasi palier mai fiind o camera cu 2 paturi ) . Am avut nevoie de camera cu 3 , fiind cu copiii , dar nici in celalalt corp unde camerele aveau baie proprie , nu aveau preturi exagerate , iar accesul la bucatarie si gratar este gratuit , fara discutii . Link to comment
RaZoR-07 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 http://www.pensiuneagiulia.lx.ro/pagini/foto.htm Arata bine. Suna bine (Amatorii de pescuit sportiv pot organiza strasnice partide de pescuit) Poate baia comuna sa fie o mica problema, dar daca mai lasa din pret (trebuie sa lase ca e en-gros, ocupam tot), merge si-asa ca nu ne-a facut mama in puf. > Iar de masini, ce sa zic, acasa stau in fata sau in spatele blocului, deci e ok. Link to comment
razvan020 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Este ok recomandarea lui scorpion, gasim noi unde sa lasam masinile, dar parca tolin m-a pus si el pe ganduri... nu mai bine ne dai mai multe detalii?? inca suntem in cercetare de piata (conditii, scoruri)... Link to comment
scorpion Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Eu v-as sugera , care aveti drum prin zona , sa treceti prin Voineasa si sa discutati direct cu proprietarul ( sau proprietarii ) de pensiune detaliile si discounturile pe care le putem obtine la cazare , avind in vedere ca este un grup maricel . Link to comment
perfidus Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Dupa atata chef si stat la mese, parca mi-a venit asa un dor de duca... Piscul Alb e pe la poalele Fagarasului dupa cate am vazut. Au un site frumusel, poti face si tur virtual. Zice acolo ca va fi extinsa cu inca 10 locuri (pe langa cele 18 ce se inteleg ca ar fi de pe site), asta ca planuri de viitor in 2004. Oare s-au extins? Preturile de acolo sunt probabil tot la nivel 2004. E o locatie buna pentru o intalnire de vara, intr-adevar. Asteptam detalii de la Tolin. Pentru acum ramane Voineasa, poate prindem si zapada de o sanie in martie. Sibienii - ne puteti da o mana de ajutor cu o recomandare? Sa vedem ce zic totusi primii care vor trece in recunoastere pe acolo. Link to comment
Tommy Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 .. asta ca planuri de viitor in 2004. Oare s-au extins? Preturile de acolo sunt probabil tot la nivel 2004... Ce naiba.. sunt eu teleportat in timp? Link to comment
perfidus Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Este data la care este facut site-ul, dupa notita de copyright. Link to comment
Wolfman Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Vad ca nu se misca nimic cu Voineasa, nu va e dor de-un Bicaz? Edited January 7, 2008 by Wolfman Link to comment
Tommy Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Bun si un bicaz daca altceva nu vrea sa iasa, ce acolo nu ne potem corenta? ) Edited January 7, 2008 by Tommy Link to comment
zeneseu Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) In speranta ca voi putea participa la aceasta nationala, si din partea mea merge Bicazul. In fond e mai aproape de mine decat Voineasa cu vreo 12 km Edited January 8, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
uskt2005 Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) De varianta asta ce ziceti? Daca va intereseaza pot da telefon la patroana sa aflu si alte detalii. Nu sun pana cand nu stabilim daca vreti sa fie aici : http://www.cazari.ro/hotel-tresor/index.htm Edited January 8, 2008 by uskt2005 Link to comment
Wolfman Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Parca ai mai sunat acolo: Acum am vb la acest motel este liber dar sunt ceva probleme si cred ca va pica acesta 70 ron camera +55 ron meniul de persoana(obligatoriu) Link to comment
Abram Burel Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Eu zic ca e si prea devreme si prea tarziu pentru Bicaz Adica, oricum o dai, e pacat de zona sa te duci cand nu e nici iarna, nici vara. Poate mai incolo. Link to comment
Recommended Posts