Jump to content

Intalnirea De Primavara DWCC

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dap, am sunat acolo si mi-au spus ca au 8 camere :( duble... unele au balcon maricel dar cred ca nu mai intra in discutie. Loc de parcare avea si avea si loc de gratarel, am impesia ca si un mic fosor unde am fi putut sta :) dar la sf lui feb cred ca este inca frig. Totusi m-am uitat aici si am vazut Hotel Lotru - sincer nu am stat in el si nu prea stiu cum se prezinta... dar nu cred ca se pune problema de nr de camere disponibile sau de sala de mese... iar cu gratarul ne descurca noi.

Concluzie: Camera dubla

75 lei/cam/zi

Valoarea obligatorie, minima de servicii de alimentatie (masa)

42 lei/pers/zi

Asta inseamna ca am putea sa mai tragem de pretri daca luam 10 camere cel putin.

Im fine, ideea este ca ramane de gandit si verificat mai departe - cineva d-al locului ar puea sa ne furnizeze mai mlte informatii...

Pe mine ma seaca chestia asta.

Nu de bani, ci de faptul ca vor sa bage marfa pe gat.

Adica pentru clarificare (poate e cazul cateodata), pot sa imi dea si fazan, dar mie chiar daca nu imi place fazanul trebe sa consum de x lei.

Edited by Tommy

daca nu v`ati hotarat asupra locatiei eu propun ca intalnirea de primavara sa o facem la Lepsa, ma voi ocupa eu cu baietii de la focsani de organizare. daca o sa se accepte varianta asta, in cel mai scurt timp posibil voi veni si cum oferte concrete...

In totalitate de acord cu @Tommy E aiurea sa iti impuna sa consumi de o anumita suma produse de bucatarie sau altceva. In plus banuiesc ca are pretentia sa se consume bauturi numai de la ei, in cazul acesta fiind exclus sa venim cu cumparaturile gata facute. De altfel exista sansa sa nu fie de acord sa facem noi gratarul, pe considerentul ca nu-i convine sa "stea dupa noi si sa spele vasele" asa ...aiurea.

Parerea mea!

L.E. @Razvan020 Hmmm...mi se pare mie sau nu e bun linkul?

Edited by ZeNeSeu

Preturile nu erau exagerate , eu am platit 70 ron/noapte o camera de 3 paturi ( dar baia era pe palier , pe acelasi palier mai fiind o camera cu 2 paturi ) .

Am avut nevoie de camera cu 3 , fiind cu copiii , dar nici in celalalt corp unde camerele aveau baie proprie , nu aveau preturi exagerate , iar accesul la bucatarie si gratar este gratuit , fara discutii .

Arata bine. :thumbl:

Suna bine (Amatorii de pescuit sportiv pot organiza strasnice partide de pescuit) :D

Poate baia comuna sa fie o mica problema, dar daca mai lasa din pret (trebuie sa lase ca e en-gros, ocupam tot), merge si-asa ca nu ne-a facut mama in puf. > :)

Iar de masini, ce sa zic, acasa stau in fata sau in spatele blocului, deci e ok. :thumbl:

Eu v-as sugera , care aveti drum prin zona , sa treceti prin Voineasa si sa discutati direct cu proprietarul ( sau proprietarii ) de pensiune detaliile si discounturile pe care le putem obtine la cazare , avind in vedere ca este un grup maricel .

Dupa atata chef si stat la mese, parca mi-a venit asa un dor de duca...

Piscul Alb e pe la poalele Fagarasului dupa cate am vazut. Au un site frumusel, poti face si tur virtual. Zice acolo ca va fi extinsa cu inca 10 locuri (pe langa cele 18 ce se inteleg ca ar fi de pe site), asta ca planuri de viitor in 2004. Oare s-au extins? Preturile de acolo sunt probabil tot la nivel 2004. E o locatie buna pentru o intalnire de vara, intr-adevar. Asteptam detalii de la Tolin.

Pentru acum ramane Voineasa, poate prindem si zapada de o sanie in martie.

Sibienii - ne puteti da o mana de ajutor cu o recomandare?

Sa vedem ce zic totusi primii care vor trece in recunoastere :lavolan: pe acolo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...