Jump to content

Intalnirea De Primavara DWCC

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

parcare, gratar, o incapere in care sa stam pana tarziu gasim?

Parcare este destul de mare, gratarul este afara chiar langa hotel, o incepere in care sa ne desfasuram nu cred ca va fi o problema

Nici eu nu credeam la Bicaz, pana nu ne-au pus in vedere ca la 23.00 inchid mustaria. :D Desi Vorbisem inainte in privinta aceasta... De-abia la a doua intalnire desfasurata acolo s-a rezolvat.

Ramane sa hotaram unde mergem pana la urma in martie...

Daca n-avem sprijin din zona (Valcea, Sibiu), doar oltenii mai pot salva situatia. Din pacate cu vremea asta e cam greu de facut o iesire "relaxanta" pana la Voineasa, in recunoastere. Dar, vorba caracaleanului, "tineti aproape!"

in fond si la urma urmei vb prea frumoase despre voineasa nu am auzit, dar despre lepsa pot sa va spun sigur ca este super fain, haideti totusi sa luam o decizie, sa pune un parale cele 2 locatii + a 3a de rezerva despre care i`am trimis un link lui vaxxi.

de la voineasa din cate se pare nu este nici o oferta concreta sau cel putin pana in momentul de fata.

de la lepsa am primit confirmare ca avem paracare destul de mare, gratar, conditiile de cazare sunt ok, si de ce nu nici pretul nu este de neglijat 70lei/camera/noapte.

in a 3a locatie din cate m`am interesat pretul ar ajunge tot cam la cel oferit de cei de la lepsa.

http://www.baileharghita.ro/

ca relief lepsa cu baile harghita sunt asemanatoare, despre modalitatea de a ajunge la fiecare locatie si starea drumurilor din zona urmeaza sa ma interesez.

azi, maine e luna martie ... hai sa stam calmi inca o luna si in ultimele 2-3 saptamani sa incepem sa dam din colt in colt cand putem sa rezolvam totul din timp cu calm si sa gandim la rece ca oameni :) ... vorba reclamei =))

Zilele urmatoare o sa vin cu niste poze de la Lepsa.

Edited by elprypas

haaaaaaaaaa??? ceea ce doresti tu nu prea se poate adica no puchi se pune problema in felul urmaritor se alege o locatie in functie de propuneri si oferte(cel mai bun raport calitate, pret, peisaj, atmosfera etc) dupa care o perioada cat mai apropiata de ceea dorita. care vrea sa participe e bine venit nimeni nu este obligat sa participe deci prin urmare propunerea ta nu prea isi are rostul si ar creea multe polemici total aiurea.

• 2 weeks later...

Tocmai am fost anuntat telefonic sa ma pregatesc de mers la intalnirea de primavara. Nevasta-mea a trecut de sala, daca trece cu bine si de traseu, vrea sa mearga la intalnire ca o "deoista" veritabila. Deci, ceva hotarari, concluzii? Liste?

Edited by _romulus_
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...