RaZoR-07 Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Eu nu pot veni, ca am pe Nicu la Caracal, dar va doresc intalnire frumoasa. "> Iar daca si voi aveti ceva Nicusori de sarbatorit, La Multi Ani! Nu stiu de Perfidus, o veni, n-o veni... dar va spune Guru cum a fost la Nationala, ca pentru el s-a transmis la telefon in direct. Link to comment
perfidus Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 As vrea sa ajung, poate intarzii un pic ca am programare la dentist. Mai se anunta cineva? Link to comment
EM!L Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Nici eu nu cred ca ajung... maine stiu sigur . Link to comment
EM!L Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Eu nu mai vin (nici tuica ). Daca totusi va mai intalniti (desi vad ca e o lipsa de "agitatie" pe aici), poate ma anunta si pe mine cineva :- . Link to comment
L`amour Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 (edited) Mai vine cineva sa nu ma duc degeaba pana acolo?Ca e super aglomerat orasul.Cine vine sa ma anunte si pe mine! Edited December 7, 2007 by guru Link to comment
EM!L Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Ramane pe data aviatoare cred. Link to comment
perfidus Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Ok, nu ajung nici eu, amânăm... Link to comment
Recommended Posts