Jump to content

Urgent / Vital Necesitate Triangulatie Tepefon Gsm

Cumnatu

Recommended Posts

Rog cu disperare pe oricine ce are o pila undeva capabil sa faca o triangulatie sa imi zica unde se afla un telefon Orange sa ma bipuiasca la 0766.357.320

Cineva din familie mi-a luat copilul acum 3 zile si a plecat cu el refuzand sa imi raspunda la tel. iar celorlalte rude carora le-a raspuns , le-a raspuns sa zica ca nu vine inapoi samd.. povestea e lunga.

Sunt dispus sa platesc oricat ( mii, zeci de mii )

Multumesc pentru orice ajutor !

Incearca si tu la dobitocii de la Orange. Ei pot sa iti dea informatia asta dar tre sa fii tu convingator, sa le explici situatia. Daca nu cu ajutorul politiei (daca sunt astia in stare) dar tot la Dep Tehnic de la Orange ajungi.

Cu politia mai mult te incurci. Acum ceva vreme(in vara) o ruda de a mea a disparut din Bucuresti. Politia nu a miscat nici un deget: tatal rudei a fost trimis sa vorbeasca peste tot, gara, vodafone, oriunde se putea afla ceva informatii, pentru ca "este mai convingator" :shock: Politia nu a miscat un deget, daca ii suna sa le spuna ca a aflat ceva veneau si ei repede "sa verifice".

Cumnatu@ fara suparare dar :

Daca e vorba de sotie nu incerca sa complici lucrurile cu genurile astea de aventuri gen urmariri,etc

Daca e vorba de altcineva din familie deja ai complicat lucrurile daca au trecut deja 3 zile si nu ai anuntat autoritatile.

Pe cale oficiala nu se poate decat cu reclamatie la politie.

Neoficial, mai repede poti afla zona in care se afla, triangulatie nu se face pentru oricine si mai ales nu o poate face orice angajat orange.

Din cate stiu, zona (aproximativa, bineinteles) poate sa ti-o afle destul de usor. Pentru tine ar trebui sa fie suficient, teoretic.

Este regretabila drama personala, dar procedura nu poate fi decat oficiala: telefon 112, rapire de persoana cu detaliile de rigoare, chiar daca ele includ familia. Imi pare rau, dar ideea de cowboy GSM nu mi se pare adecvata, chiar daca e vorba de o rafuiala personala :(

hawkeye (si cu toata condescendenta pentru problema Cumnatului), in lumea de azi, in pofida oricarei aparente ca dreptatea se poate face cu "pistolul in mana", nu ar trebui sa facem asa ceva oricat de "tentati" am fi. Idei de genul "Politia e corupta", "medicii sunt spertari", "institutiile statului sunt de cacao" nu fac decat sa submineze evolutia. Cine mai crede ca azi se poate da jos din masina si sa-i dea in cap celui care ia taiat fata, in ideea ca va crea un precedent de care sa se tina seama est edoar o utopie a unui popor orgolios, care se incapataneaza sa creada, in frustrarea lui, ca ar putea reinventa democratia, numai pentru ca el nu a facut parte "integranta" din evolutia ei.

Ar trebui sa intelegem ca trebui sa acceptam nu ca tara X e mai desteapta, ci doar ca a avut parte de o istorie favorabila si ca ceea ce ea a agonisit ca experienta, ar trebui luat de bun si nu ca suntem noi mai "romani destepti" care la ei e altfel si nu se aplica regulile.

Cumnate, daca nu ai facut-o inca, da un telefon la 112. Iar daca orgoliile familiale nu-ti permit, scuza-mi interventiile.

Urit momentul!!! Incearca o firma de detectivi particulari. Baga pe Google 'detectivi particulari' sau 'investigatii private' si alege de acolo o firma serioasa.

Totusi anunta si politia.

Edited by hitman
Rog cu disperare pe oricine ce are o pila undeva capabil sa faca o triangulatie sa imi zica unde se afla un telefon Orange

Primul drum la Politie, apoi acestia apeleaza la serviciile de monitorizare ale operatorilor GSM. Incercarea de a afla prin cunostinte nu prea este la indemana nici celor cu cunostinte, fiind strict restrictionata juridic si cu consecinte. Acest raspuns vine dupa consultarea in prealabila a oamenilor de meserie.

Succes!

Edited by safari hunter

Satori crezi ca eu am posibilitatea sa ajut acest om in schimbul la ceva? daca eu as avea pe cineva sa zicem, nu crezi ca omul respectiv ar dori ceva? crezi ca eu as vrea ceva in schimb? am observat aici pe forumul asta oamenii sant catalogati de aiurea, cu vorbe si acuzatii din burta, imi pare f rau ca am intrat aici, ca tot de acest gen de oameni dau .

Sa se inchida va rog.

AM rezolvat-o !

NU o sa dau detalii decat ca Politia nu te poate ajuta, detectivii nu fac in mare parte decat sa mearga din poarta in poarta asa cum mergi si tu deci si ei la randul lor nu prea sunt de ajutor.

Multumesc pentru interventii !

Satori crezi ca eu am posibilitatea sa ajut acest om in schimbul la ceva? daca eu as avea pe cineva sa zicem, nu crezi ca omul respectiv ar dori ceva?

Daca tu ai avea pe cineva, presupunand prin absurd, ati intra amandoi, tu si Cumnatu, in puscarie. End of story.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...