_romulus_ Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 La sugestia lui sorin_frumuseanu, va propun schimbarea locatiei, in Dambu, Str. Suceava, Nr 13. O casa mare, portocalie Ora, aceeasi... Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Macar pana gasim un bar mai caldut pe perioada cu frig. Apropo, maine cine vine la tunning show la polivalenta? Adi mi-a zis de ieri ca lucreeaza. Link to comment
azzureus Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Am fost eu ieri (duminica). Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Tks to Adi care mi-a aratat pe unde e polivalenta, m-am invartit pe acolo vreo 3 ore. A doua zi am vrut sa revin cu Mihai (matiz rosu) dar deja era inchis pe la 6 seara. Link to comment
anubisclan Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Ce am vrut sa va intreb...in 2008 nu se fac intalniri...eu sunt din Toplita dar locuiesc in Ms ca sunt la faculta...as vrea sa vin si eu la o intalnire doua...dar nu vad nici una programata ion 2008 si deja este februarie...inca astept.. Link to comment
Recommended Posts