perfidus Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Vad ca nu se inghesuie nimeni sa deschida subiectul. Maine nu mai am programare la dentist , mai are cineva chef de-o taina la Casa Stiintei? Link to comment
RaZoR-07 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Desigur. "> Chiar ar fi timpul sa mai revigoram intalnirile oltenesti. Promit sa nu spal Matizul pana la intalnire, sa vada si consatenii nostri (cu un i) cum fu drumu` la Nationala. Link to comment
Marius* Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Intentionez sa ajung si eu la o intalnire dar se pare ca nici acum nu voi putea, intrucat sunt la serviciu. RaZoR-07 sa inteleg ca ai trecut Matizul prin ploaie, vant, zapada ...si s-a descurcat onorabil ? Bafta si distractie placuta ! Link to comment
perfidus Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 He he, eu am fost la spalatorie de atunci ca sa dau sarea jos, dar e deja la fel. Multumim Primariei pentru namoalele ivite apropape pe toate strazile, de la gropile sapate de diverse "organizatii" !! Link to comment
guru Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Eu am asa de mult noroi pe ea, ca nu stiu daca mai pleaca de pe loc Poate ajung mai tarziu... Link to comment
RaZoR-07 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) Si polei, si mazga, totul diluat in proportii secrete cu spalator de parbriz. A iesit super cool. Chiar mi-ar parea rau s-o spal. Mentine proaspete in minte amintirile de la Nationala. S-a descurcat nu onorabil, ci excelent. Desi are cauciucuri DE VARA... "> L.E.: Ce sincronizare, sefuuuuuuuuuuuuuuu... Edited December 12, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
guru Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Hi,hi,hi, acu ma desteptai, io crezui ca azi e joi Link to comment
Alinutz Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 POATE o sa ajung si eu maine. O sa incerc, dar nu promit inca nimic. Link to comment
guru Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Eu ajung pe la 20:15 - 20:30 , daca va mai gasesc Link to comment
Alinutz Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Cu scuzele de rigoare, dar nu am putut ajunge ("> Link to comment
RaZoR-07 Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 (edited) Alinutz, nu mai plnge, ca e frig si se face polei... Spre deosebire de capitalisti, oltenii sunt oameni de cuvant: cine se anunta, ori vine, ori nu vine... "> Toamna se ingana cu iarna, ploaia cu ninsoarea, cand, pe neasteptate doi matiji s-au trezit inconjurati de un chevy aflat in mijlocul lor. Intalnirea celor 3rei mushchetari/ultimi mohikani: D`Artagnan, Aramis si Athos / Indianu` cu Fes, Al Doilea Indian cu Fes si Indianu` Dezorientat (in ordinea intrarii in parcare). Adica razorperfidussiguru, pentru cei care inca nu au recunoscut personajele. Se pare ca primii doi inca mai aveau gust de ciorba forumistica. Localul era deja ocupat/inchiriat/cotropit de altii , muzica "buna"... Ne-am refugiat confortabil in holul de la receptie , unde ne-am incalzit cu cate o cafelutza, depanand amintiri de la Nationala, acompaniati de trosnetul aprig intre dinti al bomboanelor agricole bulgaresti si maghiaro-mexicane. Oare in Romania nu exista conditii pentru cultivarea cucuruzului si a florii-soarelui? Am corupt agentul de paza pe gratis pentru a obtine vizita ospataritei (la masa, ce credeati, perversilor?), al treilea scaun (sport) si acces la toaleta ltminteri incuiata cu grija din motiva care ne scapa (de griji). Ceva discutii mai mult sau mai putin fructuoase privind urmatoarea Nationala, totul incununat cu minunate momente auto (admirative ), ca Guru inca nu vazuse ce a mai "patit" FuriaRosieTurbo a subsemnatului. S-a mai discutat, fara nici un rezultat, fenomenul ingrijorator al absenteismului la intalniri. Ce faceti, fratilor, v-a apucat pe toti cheful de munca la sfarsit de an? Si o poza de grup a celor cca 200 de cai putere adormiti in parcare, in asteptarea celor trei razboinici ai intunericului. (pe care momentan nu o am la indemana si voi uita consecvent sa o postez). > Am uitat ceva? Sigur, dar nu stiu ce... Cronicar amator laconic si pescar neprofesionist dar sportiv, razorminuszerosapte. Engage, Mr. Guru! P.S.: Studiind cu drag cronica bucuresteana, constat ca daca eram mai multi, eram mai multi, dar n-am fost, deci am fost mai putini. Am avut si noi ceva intrusi daciotici (ninsoarea inca nu se nascuse pe plaiurile Baniei, asa ca le-am putut vedea foarte clar denumirile odioase cu inflexiuni arctice, care prevesteau ninsoarea din timpul noptii si drifturile de azi-dimineata, acestea din urma tot ale lor, fireste, ca, autocitandu-ma, "inca nu am vazut Matiz cu probleme"). Riscand sa fac un post-scriptum mai mare decat cronica, ma voi autocontrazice vehement, mentionand problema grava cu care s-a confruntat Eastern-Matizacul in urma cu ceva vreme: mi s-a ars becul de plafoniera, daramandu-se astfel mitul fiabilitatii micului gigant. Numai bine va doresc si "cand ne-o fi mai rau, sa ne fie ca atunci cand ne-a fost cel mai bine". Edited December 14, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
EM!L Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 depanand amintiri de la Nationala, acompaniati de trosnetul aprig intre dinti al bomboanelor agricole bulgaresti si maghiaro-mexicane. Pfff, ce pofta mi-ai facut... S-a mai discutat, fara nici un rezultat, fenomenul ingrijorator al absenteismului la intalniri. Ce faceti, fratilor, v-a apucat pe toti cheful de munca la sfarsit de an? Data viitoare daca nu apar probleme neprevazute ( ) ma prezint )"> . Cu chef de... spart seminte . Link to comment
guru Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Pai trebuie sa aduci si semintele, avand in vedere atatea absente... Link to comment
RaZoR-07 Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Vrem fapte, nu vorbe. Vreau sa vad gratarul incins si (la vara) valuri de BRRC. "> See you ! "> Link to comment
EM!L Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Pai trebuie sa aduci si semintele, avand in vedere atatea absente... Vrem fapte, nu vorbe. Gata dom'le, ce sa mai... eu mi-am insusit criticile )"> . Joia viitoare ma prezint la intalnire (fiind si ultima sapt. in care mai raman in Craiova) "incarcat" cu bomboane agricole! "> Link to comment
guru Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Da' grataru, da' grataru? Link to comment
EM!L Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 "Cat e grataru'? Frig, doamna, frig... dincolo era mai cald" > Link to comment
guru Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Si halatu', si halatu'? - E numa' bun pe vremea asta! Link to comment
RaZoR-07 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Da' grataru, da' grataru? Daca e vorba de gratar, trebuie discutata problema. Aici nu e ca pe Maracana, sa facem ce vrem noi. Dau astazi pe acolo sa vad cum se prezinta situatia. Eventual, daca nu se poate acolo (dupa regulile lor se poate sigur, dar noi avem regulile noastre), ne intalnim acolo pana la o ora limita, bem o cafea, dupa care ne deplasam incolonati catre cea mai apropiata locatie "gratar friendly", si anume Balta Craiovitei. In plus, e bine sa verificam dinainte, sa nu ne trezim iar cu surprize: petreceri private & stuff. La ultima am fost doar trei, deci nici un deranj ca am stat in holul receptiei, dar daca venim mai multi... I`ll let you know. Link to comment
perfidus Posted December 17, 2007 Author Share Posted December 17, 2007 Cu alte cuvinte, pregatim 'petrecerea de Craciun' D&C Club Craiova ? Link to comment
EM!L Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Nu-i cam frig de gratar? Nu ca as avea ceva impotriva )"> Link to comment
Recommended Posts