Jump to content

Ce Masina Va Doriti ?

Preferinte  

268 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Din totdeauna mi-am dorit un Audi S8,dar acuma imi doooooresc un SAB 9-3...m-am indragostit de aceasta masina :X

Ca proaspat co-proprietar de A8 4.2L V8 310cai (model pre-2003) pot sa-ti spun ca nu are absolut nici o legatura nici cu 9-5 Aero, cu atat mai mult cu 9-3 aero.

Si cred ca-i o diferenta enorma de la A8 la S8.

Sa nu mai vorbim de interiorul de la A8 comparat cu 9-5-ul dar nici de pret, un A8 sare de 100 de mii iar 9-5-ul aero e la 30 de mii.

@hawkeye..e clar ca nu exista termen de comparatie intre audi S8 si nici un fel de Saab,S8 era un vis si atat,Saab e o dorinta de a mea ce mi se pare mai pamanteasca pentru mine,mai mult ca sigur ca nu o sa imi permit un S8 niciodata,dar un Saab vreau sa cred ca o sa imi permit intr-un viitor nu chiar atat de indepartat :mrgreen:

A si inca o dorinta mai ciudata de a mea,asta de pe vremea cand aveam Matizul si ma dadeau toti la afara de pe drum,atunci vroiam un cap tractor de la Volvo sa ma plimb prin oras cu el,sa mai matur si eu cu smecherasii cu BMW si altii ca ei care au prioritate de "jmecher"

Edited by iustinian19
vroiam un cap tractor de la Volvo sa ma plimb prin oras cu el,sa mai matur si eu cu smecherasii cu BMW si altii ca ei care au prioritate de "jmecher"

Un Rino Magnum motor v12 de 15.000 cm cubi, 420 cai si suta la ora in no time- cum iti suna? Am sa-l rog prin primavara pe Marcel sa ma lase si pe mine sa-l fugaresc oleaca (capul de tractor, nu pe Marcel :) ) ).

Si inca ceva: colegu' cu Supra- nu estem cam pretentios? Bine- si io visez cu ochii deschisi la un corvette (c5 sau c6), deci nu-s nici eu departe de tine...

Mai realizabil : Golf5 GTI .

Poate castig la Loto : Lamborghini Murcielago, Diablo sau Toyota Supra.

@lucian gasesti Supra si la preturi destul de "accesibile".... :D

Edited by Razv

Pana sa ma hotarasc, raspund ce masina n-as dori. Zilele trecute am vrut sa bag un bagaj in portbagajul unui BMW de fitze a unui cunoscut, dar n-am avut loc de cei doi saci de nisip frumos asezati. Cine stie a inteles ce cautau aceia in permanenta acolo.

Iarna nu'i ca vara ... :D . Am mers si eu cu un arhicunoscut 316i e46 ( stiti voi modelul acela cu motor 1.9 - 118cp ) pe zapada - ingrozitor, cred ca slabesti ca Gronholm intr'o cursa daca iesi la o tura . Dupa m'a invitat un prieten in noul 525d - alta viata, sisteme de control peste sisteme de control

Iar tolin un bmw ramane B(ring)M(e)W(omen) ...

Edited by Razv
Dupa m'a invitat un prieten in noul 525d - alta viata, sisteme de control peste sisteme de control

Vrei sa zici XD, altfel tot cu tractiune pe spate este si "iarna nu-i ca vara" :)

Desi am ceva experienta (aproape 10 ani & peste 250 mii km) am ramas masca cand am vazut ce poate sa faca quattro, nu credeam sa fie asa spectaculos.