Jump to content

Ce Masina Va Doriti ?

Preferinte  

268 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

visul meu de cand eram mai mic a fost si ramane BMW 850CSI.

Gainusa, ai gusturi, nu gluma :mrgreen: Am vazut un singur exemplar pe viu, un 830 parca era, visiniu cu numere de Italia...PIESA!

Un vis realizabil..probabil dupa vreo 5 ani :D ar fi o mazda 6.Pur si simplu "m-a dat pe spate" cand am avut ocazia de a o conduce. :)

Un vis irealizabil (poate o deveni realizabil doar daca o sa castig la loto), este un chevy (stiu ce zice topicul...) dar NU aveo sau alte astfel de minunatii cred ca v-ati dat seama,>> ci unul pur america cu un motor la care viseaza oricine :X ...m-am imbolnavit..de :X cand am vazut-o :> .

Uitati-va aici sa vedeti despre ce e vorba :

http://www.carimports.ro/chevrolet_tahoe/chevrolet_tahoe.htm ...bineinteles si adiacentele... :D

Mi se pare mie sau motorul ala e DIZEL?

Nu, nu este diesel chiar deloc.Este un benzinar 100%. Am studiat aceasta masina pt. ca este/a devenit o pasiune de-a-mea. :X

Este un VORTEC (recunoscut peste tot datorita motorelor-in general de "forta") de aprox. 5300 CMC V8.

Edited by robert333
  • 1 month later...

Mie mi s-a pus pata pe Avensis diesel cu cutie automata dar astept noul model. Am inteles ca apare anul viitor. Pana atunci ma tarasc cu ce am. :)

O Toyota Avensis este în planul meu pe termen mediu. Prefer motorul Otto, sufienţi 1800 cm. Maşină cu habitaclu generos, confortabilă, dotări numeroase, costurile cu reviziile şi întreţinerea o fac chiar o maşină tentantă. Pînă la Toyota mă folosesc de Lacetti, care vine tot din Asia, dar nu de pe o insulă miraculoasă, ci de pe o peninsulă care numai pe jumătate este dezvoltată.