Jump to content

Ce Masina Va Doriti ?

Preferinte  

268 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La anul una din urmatoarele : Noul Lancer , Mazda 6 sau Noul Accord.Anul asta am vandut Kalosul si astept pentru nevasta-mea un Suzuki sx4 .

Avem unul la firma si este excelent .

Edited by body
  • 1 month later...

Frantuzoaica: Citroen C6

Ceva mai realizabil ar fi poate o japoneza, dar aici sunt multe si e greu sa ma hotarasc.

Deocamdata ma descurc cu Matizul si cu Loganul pe care le conduc.

Edited by AmunDei

Cand o sa dau vreodata de bani Honda Accord sau Mitsubishi Evo, pana atunci mai tin cielo un an cel mult doi, si i-au un Opel Astra Clasic SH...

Eu zic sa te mai gândesti la 407. E cel mai nefiabil Peugeot din ultimii ani. Ramâi la Astra.

Nu stiu ce intelegi tu prin fiabilitate, la mine in familie sunt 3 Peugeot-uri: 307, 407 si 308 si masinile nu au avut probleme niciodata de vreun fel, 307 are 135.000 km si nu a facut figuri niciodata, 407 are 120.000 si 308 are vreo 3000 de km, inainte de 308 a fost un 206 diesel care a fost vandut la 170.000 km si care mergea brici. Parerea unuia care a vazut cu ochii lui si nu vorbeste din auzite.

Sincer mi-as dori cateva masini care ma incanta foarte mult: Skoda Octavia 2, Chevrolet Captiva, Honda Civic, Mazda 6.

Edited by Yaz

Ii invidiez pe cei care sunt decisi ce masina si-ar dori!Daca as fi pus in situatia de a alege intre EVO IX, RS4 sau Mustang Cobra nu stiu cum as reactiona...Vise,vise...Deocamdata ma dau cu Nissanul Altima 2.5 al firmei.

• 3 weeks later...