Mircea Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 (edited) Nu prea, e putin. 500CP aveau DG-urile de pe nava asta. Motoarele aveau mult mai mult parca vreo 2400. Si erau 3 la numar. Pur si simplu motorul ala mi se pare extraordinar de bine realizat, ca si cutia de viteze, DSG evident, si transmisia quatro. Varianta aia de q7 beneficiaza si de alte fineturi, cum ar fi discuri de frana ceramice. Pe R8 l-au pus doar pentru Le mans. La vanzare mi se pare ca nu e valabil. Si sa te vad pe tine cum justifici ca ti-ai luat masina de familie cand apari cu R8-ul Edited October 22, 2008 by Mircea Link to comment
Tommy Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 (edited) Pun si eu o poza cu drogul meu, inca mai am de asteptat, dar culmea, nu e grea asteptarea, mai mult ca sigur din cauza ca aman sa iau prima doza in vena Edited October 22, 2008 by Tommy Link to comment
EM!L Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 500 CP 1000 nM, 0-100 km/h 5.5 sec 100-250 km/h - Bun şi Link to comment
Esperatul Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Eu as vrea o Alfa Romeo 156 sedan 2.5 24v benzina. Link to comment
andrei_xxl Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 Hai bre, ca e liber sa visati! ca-ul meu, cu motor de Golf GTI Dar as prefera-o pe asta : http://www.youtube.com/watch?v=KJElJt_D7e0 Link to comment
crystygye Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Un mustang gt si sa fiu sponsorizat cu benzina de cineva ) Link to comment
steph Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Eu vreau ... Lexus ISF Lexus LX57 Audi RS6 avant abt Honda S2000 Link to comment
Carabusu junior Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Mi-ar face placere sa am un Mercedes-Benz E500 din 92/94 Link to comment
lascarica Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Carabusu are visuri frumoase. Clasic-stil-old style. Mi-ar place. Link to comment
nt98adu Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 (edited) Ma multumesc deocamdata cu Cielo-ul meu, dar imi doresc ceva de genul: MOTOR - S50B30 Injectie 6 pistoane in linie MODIFICARI MOTOR - R&B pistoane Wosser modificate - Chiulasa alezata cu 86.5mm - R&B 50mm valva de evacuare (BOV) - R&B Wastegate - KKK 29 Hibrid turbosuflanta de competitie - MSD injectoare 750 cc - R&B interculer - R&B evacuare modificata care duce la turbosuflanta - Ax biela forjat ,polizat si echilibrat - Air box si admisie modificata - Evacuare gaze de carter modificata - Admisie combustibil modificat - Samco Sport Furtune de silicon - SX pompa de benzina sau alcool pentru 1000 CP - SX regulator de benzina - SX filtru de benzina - Goodridge furtun de combustibil cu plasa de otel - K&N filtru sport - Carbon Creation evacuarea ELECTRONICA - AUTOMETER turometru cu avertizor - APEXI AVC-R2 turbo boost controler - Cobalt Ceasuri pentru presiune de ulei si benzina , temperatura la evacuare ,amestec combustibil si aer - Bosch buji cu plasma - Turner Motorsport chip performant pentru racing AXE - Volanta de concurs usoara - Sachs kit ambreaj multi disc - B&M schimbator de viteza scurt NUMERE - 750+ CP @7500 RPM - 845 NM @5500 RPM SUSPENSII - D2 Racing RS coilover system - Eibach Pro Sport bara stabilizatoare fata 27 ,spate 21 - Carbon Creation bara de torsiune - D2 Racing Kit frane 8 pistoane fata ,6 pistoane spate - D2 Racing Disc frina superventilat 350 pe fata ,330 pe spate SASIU SI STYLING - Kit Turner Motorsport intarire sasiu - Horguem tuning fibra de sticla spoilere fata spate si praguri - Ichibahn Double Blade eleron - angel eye's - stopuri cu leduri - leduri sub masina JENTI SI CAUCIUCURI - Ruff Racing 19" x 8 fata , 19" x 9 spate - Kumho fata 235/35 ,spate 265/35 AUDIO - Pioneer CD,MP3 player - Pioneer boxe fata 50w ,spate 350 INTERIOR - AC Racing scaune sport si centuri in 4 puncte - AC Racing F1 volan sport cu desprindere rapida - AC Racing miner schimbator viteza - APR neoane interioare Edited December 3, 2008 by nt98adu Link to comment
tolin Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Cu masina asta vrei sa circuli sau sa faci poze ? Cred ca nici vopsea nu-i mai trebuie la cate etichete ar trebui sa poarte pe ea. Link to comment
banzay Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 La categoria vise intra pozele astea La categoria realizabil intra un opel corsa model nou sau vechi, un suzuki swift 4x4, masini care sa nu coste o avere, categoria mini sa poti sa te plimbi prin oras fara griji. Link to comment
Carabusu junior Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Carabusu are visuri frumoase. Clasic-stil-old style. Mi-ar place. Mai devreme sau mai tarziu tot voi avea una,nu renunt la visul meu. Link to comment
nt98adu Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Cu masina asta vrei sa circuli sau sa faci poze ? Cred ca nici vopsea nu-i mai trebuie la cate etichete ar trebui sa poarte pe ea. La 40000 euro tind doar sa visez. nici nu stiu daca as gasi mecanici capabili sa o mentina in parametri. Ma voi multumi cu un E34 M5 mai usor de abordat. Sper anul viitor. Link to comment
Laurycã Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Desi am zis cu câteva pagini în urma ca nu-mi doresc nimic, acum mi-ar placea un Civic hatch cu o bijuterie de i-vtec pe el. Momentan e doar idee. Link to comment
Brainiac Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 WRX STI. Alb. Sau negru. Sau albastru. Si gata . Poate la anu'... Link to comment
fry Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 realizabil (dar peste cativa ani hehe): skoda superb irealizabil (sau cine stie poate castig la loto): mustang shelby Link to comment
balanel Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 (edited) Pana strang eu bani de el, probabil ca o sa fie drumurile bune si in tara noastra . Edited January 10, 2009 by balanel Link to comment
fry Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 cat costa un fiat 500 abarth? mai exista un fiat 500 bestial, se cheama fiat 500 made by diesel. da mi se pare ca e limitat stocu si se vinde doar in anumite tari din ue. Link to comment
tudor2402popescu Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Masini pe care le-as dori ( in ordine): Gama berline: Honda ACCORD : O masina superba, care imi place la nebunie.inainte de facelift. Pacat de faceliftul e care i l-au facut . Toyota COROLLA : Iarasi o masina frumoasa , si care de ani se pare ca ocupa topurile cu fiabilitatea. Mitsubishi LANCER (modelul actual): Arata extraordinar. Mazda 6: Seamana un pic cu Honda accord. Audi A4 sau A6. Gama 4x4: Nissan PATROL Model anii '80. Toyota 4runner sau landcruiser Chevrolet Blazer/Pick up/Tahoe miscelaneous: Volga GAZ M 21 Chaika. Se observa ca sunt fan al masinilor japoneze (intotdeauna am fost , chiar inrait). Dar si cele vechi rusesti imi plac. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Dar aceasta nu place nimanui?? Ca eu sunt innebunit dupa ea Link to comment
sebian Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Mie de la Mazda imi place big zoom-zoom, dupa cum am mai zis, Mazda CX7 Link to comment
DGT Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Sa fiu si realist adica si ceva ce mi-as putea cumpara:Mercedes W124 cu piele si aer conditionat. Atat. Link to comment
Myg Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 De tinar am visat la Alfa Romeo,dar poate juniorii mei!Eu trebuie sa ma multumesc cu ce am. Link to comment
Recommended Posts