Yaz Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Ramane in top Peugeot 607, dupa aia ar veni Kia Ceed si daca ar fi un buget mititel m-as multumit cu un Opel Corsa C pe benzina. Link to comment
Adrian_C Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Eu mi-as dori cel mai mult un Passat Full Options de 1.8Turbo Benzina, 150 Cai. Are varumiu, si e cam singurul pe care nu reusesc sa-l fac de nici un fel, atunci cand mergem la plimbari, eu cu Aveo, el cu Passat-ul. Are o forta, pentru masina normala, nu sport si rahaturi de BMW-uri, de rupe. Link to comment
Lucian M Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Man, ti-ai gasit si cu cine sa faci liniute. Mai bine nu spuneai. Link to comment
fry Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Mi-am promis ca undeva, intr-un anume punct al acestei vieti, o sa fiu posesorul unui Ford Mustang Acu ramane sa vad daca ma si tin de cuvant ) Link to comment
BogdanG Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 (edited) Bai cumnate XC90 este mai mic decat XC70, atat in interior cat si la porkbagaj. Oricum eu tot volvo imi doresc dar unul facut de chinezi, deci mai am de asteptat . Oricum senzatie este un S80 T6 cum are Mike1, sa vezi cum suna 6 in linie manat de 2 turbine @Vaxxi baga si tu la preferinte si optiunea suedeze ca sunt blonde si frumoase Edited July 29, 2009 by BogdanG Link to comment
renatremo Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Daca ar fi sa am posibilitatea financiara sa imi iau o masina fara ca partea materiala sa fie o problema, cred ca as opta pt un Subaru Impreza WRX STI si un matiz... matizul l-am luat ... subaru?... As face combinatia in ideea in care cineva m-ar stresa in trafic ca nu incape de mine... si as arunca replica: "Daca eram acum cu STi-ul te mancam..." ... asa... raman doar cu visul... dar cu placerea locului de parcare, a consumului si a intretinerii... asa ca ... "VIVA WOO!!!!" Link to comment
Tommy Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Este ca .. la vita e bella.. vorba englezului extradat? Nu o sa ma credeti, desi nu am vreun avion, momentan nu imi doresc alta masina ) Link to comment
titus Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Dupa ce am fost prin tara in vacanta tare mi-as dori un ARO. Link to comment
mr_ Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Am votat italianca. E vorba de o Lancia Delta Integrale. 2L turbo, 211CP, diferential cu viscocuplaj central, torsen spate, o idee supraviratoare, un design discret, fara ESP si alte prostii... o masina pura si dura. Sunt nebuni care le-au dus la +600CP. Ce ma opreste nu e pretul (sunt chiar f accesibile), ci faptul ca nu am garaj... Insa o sa-mi iau probabil o skoda in curand, masina de mosulica responsabil si familist. Evident, vb despre vise realizabile, nu supercars si alte prostii. Link to comment
Recommended Posts