Jump to content

Ce Masina Va Doriti ?

Preferinte  

268 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu mi-as dori cel mai mult un Passat Full Options de 1.8Turbo Benzina, 150 Cai.

Are varumiu, si e cam singurul pe care nu reusesc sa-l fac de nici un fel, atunci cand mergem la plimbari, eu cu Aveo, el cu Passat-ul.

Are o forta, pentru masina normala, nu sport si rahaturi de BMW-uri, de rupe.

Mi-am promis ca undeva, intr-un anume punct al acestei vieti, o sa fiu posesorul unui Ford Mustang

Acu ramane sa vad daca ma si tin de cuvant

:) )

Bai cumnate XC90 este mai mic decat XC70, atat in interior cat si la porkbagaj.

Oricum eu tot volvo imi doresc dar unul facut de chinezi, deci mai am de asteptat .

Oricum senzatie este un S80 T6 cum are Mike1, sa vezi cum suna 6 in linie manat de 2 turbine :D

@Vaxxi baga si tu la preferinte si optiunea suedeze ca sunt blonde si frumoase :D

Edited by BogdanG

Daca ar fi sa am posibilitatea financiara sa imi iau o masina fara ca partea materiala sa fie o problema, cred ca as opta pt un Subaru Impreza WRX STI si un matiz... matizul l-am luat ... subaru?...

As face combinatia in ideea in care cineva m-ar stresa in trafic ca nu incape de mine... si as arunca replica: "Daca eram acum cu STi-ul te mancam..."

... asa... raman doar cu visul... dar cu placerea locului de parcare, a consumului si a intretinerii... asa ca ... "VIVA WOO!!!!"

Am votat italianca. E vorba de o Lancia Delta Integrale. 2L turbo, 211CP, diferential cu viscocuplaj central, torsen spate, o idee supraviratoare, un design discret, fara ESP si alte prostii... o masina pura si dura. Sunt nebuni care le-au dus la +600CP.

Ce ma opreste nu e pretul (sunt chiar f accesibile), ci faptul ca nu am garaj...

Insa o sa-mi iau probabil o skoda in curand, masina de mosulica responsabil si familist.

Evident, vb despre vise realizabile, nu supercars si alte prostii.